« Върни се назад Публикувано на 29.11.2021 / 9:46

ЗДРАВНИЯ ФАШИЗЪМ СЪЗДАВА УМИШЛЕНО ИСТЕРИЯ ЗА НОВИЯ ЩАМ ОТ ЮАР. КАКВО СТАВА В ЮАР ЛИ? НИЩО НЕ СТАВА. БОЛНИЦИТЕ СА ПРАЗНИ. САМО ЕДИН ЧОВЕК Е В БОЛНИЦА.

Попитах моя приятелка – Вероника Генова Зали, която живее в ЮАР какво се случва ?

Ето и нейния отговор:

Нищо не става. Болниците тук са празни. Тук заболелите са 19 000+, на вас ви разправят в новините, че са 2000 на ден. Истината е, че преди 3-4 седмици тук гръмна новината, че сезонния грип, който беше изчезнал покрай К19, се е върнал.

Тъй като тук около 20 милиона са се ваксинирали, аз започнах да се бъзикам, че неваксинираните боледуват от К19, а ваксинираните от сезонен грип.

Впоследствие се оказа, че не е сезонен грип, а въпросният нов вариант.

Само 1 човек е в болница от този вид. Симптомите са хрема.

ОБАЧЕ. От вчера има атака срещу държавата. Това е всъщност проблема.

По принцип тук изобщо не се говори за зелен сертификат, задължителни ваксинации … Това е.

Тук наистина нищо страшно не се случва, просто изолираха варианта, който вече е мутирал до степен, че е почти безопасен.

Цялата тази паника е просто това. Паника. Тук управляващите вече изпратиха протест срещу мерките. Международни организации на учени също са в неведение кой определя този вариант като опасен при 1 в болница и тук там по света единични случай.

Също така това, че е нов вид, също не е вярно. Той е B.1, който обикаля повече от 1 година вече. Делта варианта е B.1.1.7, а новият е B.1.1.529 всеки, който работи с класификация, сам може да види, че става въпрос за мутация, един нов вид щеше да е С.1.

Това е.

Кирил Петров

«