« Върни се назад Публикувано на 17.05.2014 / 9:30

ЗДРАВЕЙ, „ПУЙЧЕ”, ЧЕ БЪРЗАМ! ОЩЕ ТРИ КОЛИ ИЗГОРЯХА ВЪВ ВАРНА!

 

След „ерата” на Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката” като директор на ОД на МВР – Варна, в която бе арестуван и умишлено нагло и лъжовно нарочен психично болен младеж, на който бяха приписани над 27 палежа на автомобили в морската столица – само за 20-дни от месец април, при „откъса от време” на новия директор на варненската вътрешна дирекция – Николай Калчев – Пуйчето, палежите продължават да вилнеят с пълна сила. Тази нощ изгоряха нови три автомобила.

Този път в кв. Възраждане. На 10 май т.г. изгоряха поредните три коли.

„Чавките” в безсилието си да натрупат статистични „разкриваеми”, червени, лъжовни точки пред вътрешния министър Цветлин Йовчев, арестуваха П.А. – психично болен, задържан със смешно количество трева и му приписаха всички палежи за месец април, за да отчетат „дейност”.

Още преди месец АФЕРА писа, че в ОД на МВР – Варна е в пълна катастрофа и ченгетата нямат и грам оперативна информация за палежите, вилнеещи месеци из морската столица.

При новия директор Николай Калчев – Пуйчето, който също е временно на поста и всъщност присъства за първи на оперативка на ръководството на ОД на МВР – Варна в качеството си директор, тъй като досега се е подвизавал единствено като началник група, положението продължава да е печално.

Сега очакваме с трепет да обвинят някой пореден луд, за да попълнят лъжливите статистики на МВР, че разкриваемостта се е повишила.

Впрочем, снощния „фойерверк“ е като салют за пристигналото правителство в „Евксиноград“, което ще заседава там през уикенда, и за „корифея на милиционерската мисъл“ Цветлин Йовчев и „профи“ кадрите му.

Afera.bg

 

 

«