« Върни се назад Публикувано на 12.03.2022 / 18:05

ЗДРАВЕЙТЕ, ИДИОТИ, ТАКИВА СА НОВИНИТЕ ПРИ НАС „ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО“!

Здравейте, идиоти, с вашите истински новини. И неовладени страсти.

Плурализмът на мнения и свободата на словото в България достигнаха точката си на кипене. Когато властта е в ръцете на глупави хора е така. В Израел на една улица, къща срещу къща – на едната има забито руското знаме, а на другата украинското. Няма конфликти, заплахи и преследване на граждани, няма проблем всеки да изразява себе си.

Как стоят нещата в европейската и демократична страна България?

Според откритите информационни канали и прочее говорящи твари, украинската армия вече е под стените на Кремъл и руският президент е готов да приеме съдбата си на победен, осъден и обесен. Москва е сломена и победена за две седмици, а руснаците вече са избити от смелите украински защитници на Европа и демокрацията. Дотук добре, в селската баня голям кеф!

От другата страна са останките от руската армия, която вместо да брани Москва от смелите украинци, тя гази из Украйна и търси да убива бебета, да изнасилва майките им, да убива украинци в болниците и да трепе възрастните хора по улиците.

Така двете армии не се срещат във фронтови сблъсък една срещу друга, защото украинската всеки момент ще влезе в Кремъл и тръгва към Сибир, докато руската избива украинските бебета и ще тръгне из цяла Европа да трепе европейските бебета. Владимир Владимирович е един луд човек, който преследва бебетата на света с остатъците от руските въоръжени сили, болните и възрастни хора, както и цивилните граждани. Няма други възможни цели като държавен ръководител и затова иска да избие всички бебета в целия цивилизован свят.

Такива са новините при нас „от мястото на събитията“! В евроатлантическата демокрация.

Николай Марков

«