« Върни се назад Публикувано на 18.11.2021 / 9:55

ЗДРАВЕЙТЕ, АМЕБИ! РАДЕВ, СЪВСЕМ МЕ ЗАГУБИ!

Това е коментар на г-жа д-р Цветеслава Гълъбова, хуманен лекар, психиатър, член или май председател на Инициативния комитет, подкрепящ Радев.

С тази г-жа имах кратък „диспут“, след което директно я блокирах. Моят баща, невролог, много пъти е споменавал, че психиатрите развиват симптомите на пациентите – възприемах това като една хаплива шега. Но сега вече мисля друго.

Та това е човек, който се грижи за излъскване н имиджа на Радев и успешното му представяне пред избирателя с цел спечелване на балотажа в неделя.

Няколко пъти с голямо разочарование чета бележки и критики по адрес на Румен Радев, но сам, слушайки думите му и наблюдавайки действията му никак не съм на мнение, че подкрепата за него е правилен избор. Силно разочарован съм от този „герой“ (в кавички) и оставам в много дълбоко колебание дали да си направя труда да го подкрепя, дори и като алтернатива на още по-неудачната друга възможност.

Но май няма да го подкрепя!

А една приказка от мен, която напоследък споменавам няколко пъти – „първият закон на Мартин Иванов“ гласи: „Всяко надуто нещо е кухо!“.

Трябва да си много ощетен като интелект и да те друса много тежка психопатология, за да напишеш това!

Радев, съвсем ме загуби!

Марти Иванов

«