« Върни се назад Публикувано на 02.06.2023 / 15:09

ЗА ЧИСТОФАЙНИЦИТЕ И ВСИЧКОЛОЗИТЕ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЧЕТАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, НО УСЪРДНО Я ПРЕПИСВАТ: ОТ ОПИТА СИ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ ЗНАМ – НЕОТМЕНИМО ИСТИНАТА СЕ РАЗКРИВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА „БРЪСНАЧА НА ОКАМ“

Снощи Веселина Томова написа на страницата си във Фейсбук:

Написах го в АФЕРА още когато СГП поиска имунитета на Делян Добрев от ГЕРБ! Но сега ПАК ще го обясня тук, защото виждам много невчасови, включително и уж „журналисти“! Главният прокурор върна искането за взимане на имунитета на Делян Добрев в СГП, защото!: Имунитетът на Делян Добрев от ГЕРБ бе поискан под давление на Борислав Сарафов към прокуратурата СГП, която е под покровителството на авера на Сарафов – Пепи Еврото. Искането за взимането на имунитета на Добрев бе направено докато Гешев е в отпуска и под давлението на другия авер на Сарафов – Бойко Методиев Борисов, който искаше така да бъде притиснат Делян Добрев от ГЕРБ, който е отявлен отрицател на това ГЕРБ да прави правителство с ПП/ДБ, и така да бъде накаран да гласува „за“ правителството. Това е истината! И който ви обяснява друго, лъже!

Днес Богомил Бонев по повод нейния пост, написа следното:

Чистофайниците от медиите се правят, че не четат Веселина Томова, но усърдно я преписват.

Без позоваване на източника.

Пропуснали са едно просто обяснение за казуса с поискания и оттеглен имунитет на Делян Добрев.

Делян, без да имам никакви симпатии към него, много остро и последователно се противопостави на пагубния брак между ГЕРБ и ППДБ. Това влезе в конфликт с интересите на Борисов, който, заради имунитета, драпа да спечели защита от довчерашните врагове.

Близо е до ума, че Борисов иска да потуши бунт на палубата и чрез заместник на Гешев си осигурява искане за сваляне на имунитета на Делян Добрев.

Гешев се прибира от САЩ, разбира играта и оттегля искането.

Схемата е проста и много правдоподобна.

За разлика от всичколозите, които пак са се изхвърлили да се правят на експерти с интервюта по вестниците, аз знам едно нещо от опита си като следовател – почти неотменимо истината се разкрива, благодарение на „бръснача на Окам“.

Afera.bg

«