Публикувано на 12.11.2021 / 13:14

ЗА ФАШАГИ, НАГЪЗЕНИ, ПРОДАДЕНИ И ПРЕДАДЕНИ НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, НЕ ГЛАСУВАМ! ЗА ПОДМЕНИЛИ МАФИЯТА, НЕ ГЛАСУВАМ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!

Из Обръщение на Румен Радев: „….Мнозина не гласуват, защото се страхуват да не бъдат излъгани. Но изборите са тъкмо обратното: възможност да санкционирате лъжата. Да санкционирате онези, които бъркат в джоба ви, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния облик на властта. Да зададете посоката, в която искате да се развива България. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност….

… Благодаря за вниманието!

Извратеността, налагана от вилнеещия фашизъм – ако си ЗДРАВ си ДАМГОСАН. Не можеш да вземеш сертификат, защото СИ ЗДРАВ. Не си боледувал, нямаш и такова намерение, но си заклеймен като ЗДРАВ и са ти ограничени ПРАВАТА да посещаваш това, което поискаш.

За фашаги аз няма да гласувам!

Възможност да санкционирам лъжата„?

Коя лъжа?! Я се огледай, Радев, и се взри в собствената си кочина! Да не би само лъжата да е в Хунтата на Боко, а ти да си топиш ангелските топки в Рая?!

Да не би да си въобразяваш, че като си ПОДМЕНИЛ Боковата кохорта с Пламенузуновци, Николайкопринковци, измамници кирилпетковци и асенвасилевци, „бориш мафията“? НЕ! ПОДМЕНЯШ Я! СЪС СВОИТЕ ЛАПАЧИ И ИЗМАМНИЦИ!

Единственото, което успешно досега направи е Радев и кохортата му с действията и бездействията си е да вдига процентите на ГЕРБ и да ги връща на Власт! Повтарям – това го направи Радев и правителствата му, не АФЕРА, не критиците му, защото от първия им ден, когато поеха властта, АФЕРА ПРОГНОЗИРА, че точно така ще стане – с безхаберници, некадърници и откровени корумпета, лансирани лично от Радев, връщат Боко на бял кон!

За фашаги аз не гласувам!

За лицемери, които се възкачиха върху гнева на народа, само защото бе зесегнат личния им задник, аз не гласувам!

За продали задника си на американското посолство, за предали ценностите ни нагло обявявайки, че управлението на България трябва да е в … „синергия с дневния ред на САЩ“, аз не гласувам!

За психопатийни комплексари, готови на всичко за да КОНСУМИРАТ ВЛАСТ, включително и на това – да правят неистови опити да убият сайта ми, да блокират позицията ми във Фейсбук, само за да не видят бял свят насраните им гащи, аз не гласувам!

За ПРЕДАТЕЛИ, които минават през всичко и всеки, които плюят в ръката на онези, които са им помогнали, аз не гласувам!

За лъжци, лицемерно опаковали красиво написани и наизустени думички – „в името на държавността“, а в същото време превзели с некадърници и измамници повсеместно властта УЖ да я „променят“, а всъщност да крадат повече и от Боковата Хунта, аз не гласувам!

За плашипутарници, които се насират, когато от САЩ и Брюксел пръднат, без грам характер, без грам храброст да устояват националните интереси на България и доброто на българина, аз не гласувам!

След овчедушна възторжена тълпа, за пореден път успана и излъгана, аз не вървя и за фалшивия им идол, аз не гласувам!

Благодаря за вниманието!

Вървете на майната си!

Веселина Томова

Коментари 52 за
“ЗА ФАШАГИ, НАГЪЗЕНИ, ПРОДАДЕНИ И ПРЕДАДЕНИ НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, НЕ ГЛАСУВАМ! ЗА ПОДМЕНИЛИ МАФИЯТА, НЕ ГЛАСУВАМ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!”

 1. Цицерон е може би първият от знайните нас писатели, който е видял, че банкрута на една империя, Римската, финансовата на Долара, винаги започва от „източните провинции“ и се придвижва до Метрополията – в случая Ню-Йорк/Лондон 😉 . Дори Сорос в книгата си за руската криза, която повлече и метрополията си го признава. Така, че поведенеието на „соросоидните“ келемета в момента, поне за мен не е изненада, имайки в предвид „менталитета“ на техния „гуру“.

  Иначе „Станфордския Експеримент“, провеждан в момента, има малко по-сложна материя за разбиране 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=KND_bBDE8RQ

 2. За да участват в публичен дебат трябва да имаш акъл и мъде а на тях им липсват и двете.

 3. Колкото по БЛИЗО е КРАХЪТ на една ИМПЕРИЯ толкова по БЕЗУМНИ стават нейните ЗАКОНИ!!!-Цицерон.

 4. Кирил Петков: Аз съм готов да даря остатъка от живота си, за да направя България по-красиво място???

  МАКС -Милиони БЪЛГАРИ дариха и даряват ОСТАТЪКА от ЖИВОТА си на такива СПАСИТЕЛИ като теб да ОПРАВЯТ КРАСИВАТА БЪЛГАРИЯ !!!
  На Гробищата и пред ИЗБИРАТЕЛНИТЕ ЦЕНТРОВЕ трябва да пише- ТУК ДАРИХТЕ и ДАРЯВАТЕ живота си в РЪЦЕТЕ ИМ !!!МИСЛЕТЕ на КОГО!?!?!?

  1. Доц.Александър Оскар председател на Шалом,източил 178.хил. лева от Здравната каса!!!
   Както казваме на СЕЛО–Евалла на ШАЛОМ с ТАКИВА НАЧЕЛО!!!Шалом!!!

 5. Омръзна ми 30 години да гласувам или за дядо Коледа или за дядо Мраз .

  Венсеремос.

 6. Хора, събота е, ден за размисъл, синът ми играе subway surfers и непрекъснато му излиза реклама на Демократична България в играта! Това нормално ли е? В синергия ли сме?

 7. Един е Мунчо Фатмаков РАДЕВ и Веса е неговия пощальон за платени поръчки на повикване. Да живее социалистическия интернационал и диктатурата на болшевишкия режим, заедно с уличните долнопробни мастии и педали от миналото лято, , кво тук значи някъкви си цени на тока, ние сме богати социалисти имаме още куфарче от Луканов.

 8. Сто лева на глас?! На мен някой ако ми даде сто лева, напрао шсъ оженя. Опрощаване на вересията в хранителни магазини?! А кучките в моя квартал и едно яйце не ми дават на вересия, а кът отида със жълти стотинки, директно отказват да ме обслужат, много им станали, нямали де да ги сложат. Чувствам се дискриминирана. Ще се оплача в Страсбург.

 9. https://m.youtube.com/watch?v=ahdK-IxRA6c
  Повод за сериозни размисли и разследване на изложените факти и въпроси… И д-р М. Врабевски ли захлебва във фондацията на Бил Гейтс? Доскоро се чудех защо медиите така го венцеславят и изпадаха в екстаз от присъствието му, а тя крушката си имала опашка. Какъв ли е броя на тези, които се продадоха за 30 сребърника да обслужват чужди интереси и се превърнаха в гробокопачи на България. Нека Бог да ги съди!

 10. Написано от
  бай-Дън
  12.11.2021 в 18:03

  Аз, аз бе, аз,
  Вече размислих и няма да ГЛАСУВАМ за:

  1. Румен Радев
  2. проф. Анастас Герджиков
  3. Лозан Панов
  4. Мустафа Карадайъ
  5. Валери Симеонов
  6. Веселин Марешки
  7. проф. Александър Томов
  8. Светослав Витков

  Съгласен съм, че всеки един от посочените, както казваше дядо ми е:

  Мъж – като лайно на дъжд!

 11. Президент на всички шси, ама къщи за гости шъ има ли за всички,а?

 12. Да хрантутиш само циганите си и техните братчеди, а българите си да ги оставиш да пукнат от глад, само един закоравял убиец може да го направи.

 13. Присъединяваме се към мнението Ви, г-жа Томова!

  И да допълним още защо…
  Ами и заради НЕУВАЖЕНИЕТО към българския гражданин, избирател, сънародник!

  1. Неучастието на Радев в публичен дебат е НЕуважение към българите!
  Към нас българите – избиратели, които психиатърката = инициативен комитет, счита за недостатъчно умни и недоразвито демократични, за да разберем съдържанието на дебата с нейния „избор“!
  ……………

  2. Неразборията скандално – гротескна с електронните машини, изскачащи като зайци от разни складове! плюс софтуера поверен не на държавата, а на незнайно как избрани частни лица, плюс незасичането на контролните разписки от гласуването е НЕУВАЖЕНИЕ към българите!
  Пълна подигравка и унижение.
  Държавната избирателна комисия абдикирала от задълженията си не като гарант за почтеност на вота, а дори за законност – пълен хаос.
  …………………

  3. Непризнаване на нарушение на върховния закон Конституцията е НЕУВАЖЕНИЕ към избирателите!
  Прочее, на база на какъв документ ГРАО е изтрило „канадското гражданство“ на изгряващата политзвезда бъдещ премиер К.Петков, никой не си направи труда да обяви завършека на скандала пред българския народ, за да е всичко „прозрачно, честно и почтено“!
  ……………

  4. Та като добавим и беснеещото заразно нещо,
  при регистрирана смърт на над 3000 ТРИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ за 30 дни на октомври, починали
  според властта от Ковид19, обаче криза нямало, понеже „сме въвели мерки Зелен сертификат“, уверява премиера Янев.

  А според истинските лекари хиляди българи умират от … липса на нормална медицинска помощ с отказ на джипитата да преглеждат и да се погрижат за пациентите си с хронични и внезапни заболявания,

  и от липса на лекарства в болниците из страната, „нямаме лекарства и като свършим един антибиотик, продължаваме с нов антибиотик“, директори на общинските болници, (да не говорим за онова успешно лечение с кръвна плазма от преболедували…!!!)

  и от липсата на санитарни ковид-зони в главата на служебния здравен министър…
  ………………..

  Демагогията = въвеждането в заблуда, е реалност.

  Тогава с какъв мотив НЕУВАЖАВАНИЯ българския избирател да отиде да гласува?!

 14. В Близкия изток, и не само, първо си ги създадоха терористите, после си ги бориха. В България в момента се случва същото.

 15. Кой ТИП държава имаме според науката ???
  Определения в науката

  „Държавата – това е специализирана и концентрирана сила за поддържане на правовия ред. Държавата – това е институция или съвкупност от институции, чиято основна задача (независимо от всички други задачи) е охраняване на правовия ред. Държавата съществува там, където специализираните органи за поддържането на реда, като например, полиция и съд, са отделени от останалите сфери на обществения живот. Те са държавата.“[5]

  „Държавата е специална, достатъчно устойчива политическа единица, представляваща отделена от населението организация на властта и администрацията, и претендираща за върховното право да управлява (да изисква да изпълнява това действие) определени територии и население независимо от съгласието на последното; имаща силите и средствата за осъществяване на претенциите си.“[6]

  „Държавата – това е независима централизирана социално-политическа организация за регулиране на обществените отношения. Тя съществува в сложно, разслоено общество, разположено на определена територия и състоящо се от два основни пласта – управляващи и управлявани. Отношенията между тези слоеве се характеризират с политическо господство на първите и данъчни задължения за вторите. Тези отношения са законни па силата на идеологията на поне част от обществото, в основата на което лежи принципа на реципрочност“[7]

  „Държавата е машина за подтисничество на една класа над други, машина, която да поддържа в послушание на една класа другите, подчинени класи.“[8] „Държавата е апарат за насилие в ръцете на господстващата класа.“[9]

  „Държавата е въплъщение на закона в обществото.“[10].

  Валерий Лазарев предлага следното определение на държавата – „това е специална организация за политическа власт на обществото, разполагаща със специален апарат за принуда, изразяващ волята и интересите на управляващата социална класа или на целия народ.“.[11]

 16. Защо 40 години ТЪРСИХА Обетованата Земя за да живеят в Новата Реалност???
  Наистина трябва да съществува ГЕН за Робство!!!
  3-та ЩЕ ГИ ОПРАВИ защото първите 2-е НЕ МОЖАХА???
  Още не са я направили и я наричат МОЙСЕЙ ???
  „Няма съмнение, че третата доза ваксина спаси Израел“, казва един от най-авторитетните здравни експерти в страната

  „Животът отново ще се нормализира, но това ще е една друга, нова нормалност.“, пише Таня Кремер в Дойче Веле.

  Пред имунизационния център в сградата на общинската администрация в Западен Ерусалим се е извила опашка. Хората търпеливо чакат реда си. „Тук съм за т.нар. бустерна доза ваксина. Тя е много важна, за да може страната да продължи да се отваря“, казва студентката Леа Пауъл от САЩ. „Вярно, че на някои места маските все още са задължигелни, но като цяло имам чувството, че се връщаме към нормалния ни живот“, добавя тя.

 17. За фашизма, еко талибаните, и българските синергетици: Холандия е със средна надморска височина от три метра. Когато ледът се стопи и Холандия потъне, тогава може е да се ваксинирам.

 18. Тъй като умни хора са анализирали миналото за да ни Предпазят от същото БЪДЕЩЕ ви представям част от една статия-п.п. адреса по долу.

  Какви са тези които изпълняват Заповеди а не Конституционни Закони!!!

  Сега оръжията и хората с ТЯХ са заменени с ДРУГО…но не и НАЧИНА…а може след време и с ОРЪЖИЕ за това без ОРЪЖИЕ?!?!?

  …Мъжете от Полицейски батальон 101не са били специално подбрани психопатични убийци. Първоначално батальонът е бил формиран, за да наложи нацистката власт в окупирана Полша. След това тяхната мисия се е променила, превръщайки ги в геноцидните убийци на евреи, чието изтребване им е било възложено.

  Браунинг обяснява:

  По-голямата част от убийците не са били специално подбрани, а избрани на случаен принцип от средностатистическия профил на германското общество, и те не са убивали, защото са били принудени под заплаха от тежко наказание, ако откажат.

  Най-често те са били „запасни полицаи на средна възраст“. Те не са били покварени от битки, „по тях не са стреляли, нито пък са губили другарите си“.

  Браунинг изследва една от техните първи убийствени акции – „застрелването на около 1500 евреи в полското село Йозефов през лятото на 1942“. Майор Вилхелм Трап се обръща към хората си преди началото на разстрела:

  Блед и нервен, с треперещ глас и сълзи в очите, Трап видимо се е борил да се овладее, докато говори. Батальонът – казал той жаловито, – трябва да изпълни една ужасно неприятна задача. Тази задача не му допадала; действително, тя била изключително неприятна, но заповедите идвали от най-висшите власти.

  Трап осигурил „извинение“ за предстоящото клане — евреите нанасяли щети на Германия и заплашвали германските войски, — но той направил и необикновено предложение:

  Ако някой от по-възрастните мъже сред полицаите не чувства, че може да се справи със задачата, която стои пред него, той може да се откаже.

  Задачата, подчертава Трап, е незабавното убийство на всички жени, деца и старци.

  Първоначално само дванадесет от около 500 души в Батальона приели предложението на Трап да се „откажат“. Браунинг изчислява, че „10 до 20 процента от тези, които действително са били разпределени в екзекуторските отряди“ са се измъкнали „чрез по-малко забележими методи или са поискали да бъдат освободени от отрядите, след като разстрелите започнали“.

  И все пак за по-голямата част от полицията убийството се е превърнало във втора природа:

  Множество запасни полицаи, които са били ужасени в гората край Йозефов … след това стават редовни доброволци в безбройните отряди за разстрели и хайките за евреи.

  Изследването на Браунинг дава представа за начина на мислене, който подхранва подчинението: „Кой би посмял – състрадателно декларира един от полицаите, – да бъде посрамен пред събраните войски.“ Друг казва: „Никой не иска да бъде смятан за страхливец.“

  Не всички, които са следвали заповедите, са били лишени от нравствено съзнание: „Друг полицай – осъзнаващ какво е това, което действително е изисквало смелост – казва съвсем простичко: „Аз бях страхливец.“

  Някои са рационализирали зверствата си:
  За мен беше възможно да стрелям само по деца. Моят другар застреля майката, а аз застрелях нейното дете, защото разсъдих, че в края на краищата без майка си детето вече не би могло да живее.

  За да избягат от моралната вина, други предлагат извинението, че така или иначе не би имало разлика: „Дори аз да не бях стрелял, евреите така или иначе нямаше да избягат от съдбата си.“ Колко мениджъри казват днес: „Какво друго мога да направя? Ако аз не уволня неваксинираните, някой друг ще го направи.“….!!!
  https://www.otizvora.com/2021/11/14308/borbata-s-tiraniyata-zavisi-ot-smelostta-da-ne-se-podchinyavame/

  Минаха от тогава 3 поколения…!!!НОВОТО е ДОБРЕ забравено СТАРО…???
  Пример- Статия във Вашингтон Пост
  СВЕТОВНА ТРЕВОГА
  Ледовете се топят.Климатът се затопля.На Северният Полюс няма лед.Тюлените излизат на сушата.Крайбрежни градове могат да се потопят…Бла…Бла…Бла…и т.н.
  НО датата е 1922 година.

  Мислете защото ТЕ си МИСЛЯТ че сте ЗАБРАВИЛИ или НЕ ЗНАЕТЕ!!!

 19. Недялко Йорданов

  РРРРОДИНО!
  РРРРРадев и РРРРРашков- два ррррръмжащи звяррррра.
  Дотам ли, Българийо днес я докара?
  „Любов“ се оказа изтъркана фраза
  Заливат ни само с омррррраза….омррррраза.

 20. Приятел,
  Ти, като си безстрашен,
  ЗАЩО НЕ СИ НАПИШЕШ ИМЕТО?
  Не критикувай АФЕРА, тя си върши РАБОТАТА!

 21. Правото на Избор е ДАДЕНО на всеки човек !
  Човек е Човек,когато избира Правилно !
  ,,Даването“ е само Проверка дали са останали все още Хора,които са в кондиция да ползват Правата си !!!

  Венсеремос.

 22. Тримореца Румен Радев е аватар на фронтовата зона срещу Русия.
  Радев продаде родината си, честта си, семейството си за втори мандат. Радев като пумпал се вихри между Мустафа, Решетников, Масони, ДС, а най-главното иска да се хареса на генерал Деси и да покаже мъжеството си. Той иска да бъде като Путин, само Путин не е предал родината си, а с всичките си усилия я пази от крах. Превръщането на България във фронтова зона срещу Русия Путин няма да допусне и няма да прости. Радев и неговата хунта да внимават.

 23. Аз, аз бе, аз,
  Вече размислих и няма да ГЛАСУВАМ за:

  1. Румен Радев
  2. проф. Анастас Герджиков
  3. Лозан Панов
  4. Мустафа Карадайъ
  5. Валери Симеонов
  6. Веселин Марешки
  7. проф. Александър Томов
  8. Светослав Витков

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Откровението на д-р Костадинов за „Гласове“ ме уплаши:
   Тези дни излезе информация, че между 2 и 8 ноември американското посолство е привикало представителите на всички основни политически партии, без „Възраждане“. Поставени са им били задачи и конкретни ангажименти за съставяне на правителство. …

   1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

    … със следните задачи:
    1) Изтегляне на ветото спрямо приемането на Северна Македония за членство в ЕС. Това определено е червена клиния за Държавния департамент, тъй като, веднъж член на ЕС, Северна Македония ще бъде под диктата на Брюксел. Освен това – блокиране на стратегически важния за Китай Belt and Road Initiative (BRI), важен елемент от който е транспортната линия Пирея-Белград-Будапеща-Виена. В контекста на този геополитически план историята и идентичността на България не са фактор.
    2) Приемане на Истанбулската конвенция, което ще ерозира традиционното българско семейство като основна социално-икономическа единица и ще допринесе за ускореното фрагментиране и атомизиране на българското общество, намиращо се в период на безпрецедентен демографски срив.
    3) Отдаване на бъдещи военноморски бази по Черноморието на САЩ, като базата в Атия, независимо от непосредственото ѝ разположение до един от основните туристически центрове – Созопол, както и командно-координационен център във Варна. Това на практика означава превръщането на България във фронтова държава в евентуален конфликт с Русия.

  2. Иначе какво … ?
   Ако не изпълним разпорежданията на метрополията, какво ще се случи?!

 24. Вървиш народе изродени! Към нови избори вървиш! Вървиш народе изродени! Вървиш и спиш!

 25. Вечна дружба
  Масонско ръкостискане м-у сащ “ Temple of SET“ и пловдивската ложа “Слънце“

 26. Не бих гласувал повече за тримореца! Ще гласувам за тези които са за приключване на ковид истерията и за осъждане на изявилите се фашисти …

 27. „Статуквото“, което толкова бързо превъртя в себе си, разни „нови партии на промяната“, че наистина човек е близо да си каже, за кого и за какво да гласувам. „Промиването на мозъци“ се прави толкова арогантно, грубо, вулгарно, цинично и пр., че най-нормално е да възкликнеш: „Майната ви, без мен“ или онова от времето на Алеко: „Всички са маскари“. И все пак, помислете – изхвърлете от бъдещето на България Крадците и простаците борисови, Синергитиците и ковидясалите идиоти Радеви, Нищо не значищите демократи, Комичните отровни, Лъжците дето продължават промените, Гротеската Трифонов и сие и все пак може би, ще останат хора, които заслужават гласа Ви. Бъдете здрави!

 28. Та за какъв морален облик става дума , а?
  Вие защо управлявате чрез заповеди , а не чрез закони – така както трябва, така както е записано в Конституцията ни?!
  И защо чрез закони ограничавате права, които не могат да бъдат ограничени дори и при извънредно положение?!
  Вие Нюрнбергски закони ли четете когато издавате днешните заповеди ?!
  Да се чувствам здрав и да съм виновен !
  Да се чувствам виновен , че нося зараза!
  Да съжалявам, че съм здрав, че не съм боледувал, че нямам анти някакви си тела, които ще ми донесат свобода!
  Да доказвам всеки ден , че съм здрав , като се изследвам по извратен и долен начин!
  Да ме сочиш с пръст и да ми казваш, че щом не мисля като теб и моите разбирани са различни от твоите , то съм втора категория човек!
  Да ми ограничаваш основни права и свободи , които са ми даден първо от Бог и после по Конституция!
  Да ми ограничаваш свободата, което и лудият идалго разбрал, че е най- ценното благо!
  Да управляваш чрез безумни заповеди, противоречащи на всякакъв човешки морал и норми! Да тормозиш и старци, и деца, и родители!
  Да ме лъжеш всеки ден, да ме плашиш със смърт, да всяваш паника, да манипулираш!
  Да ми казваш, че без жалкия ти сертификат ще стоя на „диванчето” и само с него ще бъда свободен!
  Че съм можел да бъда щастлив само ако заобичам янките!
  Не! Аз съм човек! И искам да бъда такъв!

 29. Искам да напомня на всички, които изливат ежедневно помия върху името на Веселина Томова и на тези, които хвърлиха един куп обвинения тип “един човек ми каза“, как се е продала на Тиквата и Доган, да не забравят кой беше един от първите застанали с името и лицето си зад президента Радев на миналогодишните протести. Повтарям един от ПЪРВИТЕ ! Кой громеше Тиквата без да мисли какви могат да бъдат последствията, а можеше и да са фатални за нея. Недейте така бързо да забравяте, заради поредния “герой“ за един ден. Тиквата също беше любимец на стадото, а сега всички виждате къде е. Същото ще се случи и с Радев, помнете ми думата. И, за да ви го кажа най-просто – Веселина Томова има око и сърце, каквито не всeки притежава. Нюхът й да хваща лъжеца още преди да е излъгал, е дар Божий. Не всеки го има, такъв се раждаш. Всеки е дошъл с мисия на тази земя, а нейната мисия е велика. Защото представете си един ден без този човек и журналист. Друг такъв няма в България и тук говорим за комплекс от качества, които много малък процент от хората могат да “забележат“. Трябва да си от нейната порода, за да ги видиш. 😉

 30. С тия наизустени сладкодумни речи няма кого да примами,красиви думи ,толкова по-грозно звучат ,тъй като са изпълнени с фалш.Видяхме и последните им циркаджилъци с докараните три партиди машинки за гласуване,общо 600 бр. за резерва,поредната костинбродска афера.Само протести и изгонване на амбасадата от Козяк ,а после руските освободители,нека те заповядат.

 31. Пионерската клетва на другаря Радев:
  „Аз, димитровският пионер, тържествено обещавам пред другарите си и своя героичен народ да се боря всеотдайно за делото на Българската комунистическа партия, за победата на комунизма. Да бъда верен на заветите на Георги Димитров, да изпълнявам законите на димитровския пионер. Обещавам да бъда достоен гражданин на моето мило отечество – Народна република България.“ Няма фашаги, а?

 32. Надали някой нормален ще гласува за подобни изчадия. Все съм си мислил,че по-зле не може да стане….
  Докъде сме се докарали, децата ни да караме да ходят в чужбина за да ги съхраним като българи, тук ги унищожават с
  безумната образователна система спусната от „синергията“, развращават ги крадците в управлението и ги мачкат простаците!

 33. "Крушата не пада далеч от дървото" - народна мъдрост каза:

  ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ И ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА У НАС?

  Някой си доктор Александър Станишев от някаква си болница в София заплашва и поучава целокупната рая:
  „Оставете ги неваксинираните да умрат като не искат да се ваксинират. И като се разболеят сами да си плащат лечението. Да си плащат и тестовете. Това са те, антиваксърите. Забранете им да работят и да посещават обществени места. Те застрашават националната сигурност“

  Само за сведение: този нов, съвременен, изверг-фашист е внук на един друг изверг и също отявлен фашист – проф. д-р Александър Станишев осъден на смърт от Народния съд през 1945г. и разстрелян.

 34. Много хубаво да санкционирам лъжата, ама като оня мъдър брат от гетото дето много искал да гласува, ама нямал желание и аз така. Няма за кого. Сгреших – видях клип от 2014-а как лети Радев и си викам този поне може да прави нещо и вероятно е по устав. Когато и той почна да награждава сламени хора, съветван от мултаци ми стана ясно. Сега какъв ми е избора? Да избера бодигарда на Живков пак дето си е вързал поредното магаре като плевньо пред президенството и дори обещава и за министър председател да върже подобно магаре или да избера съветвания от мултаци каменоглав другар, по случайност синергичен в момента с трилионерите, както е под силния контрол на червенокосата чума? За СДС от ДС ме е гнус да говоря. Ми не – реших кочината да не ме вълнува. По-прагматичните решиха като мен. Половин живот чаках да се случи нещо нормално – същите мутри, същите лъжи, същата простотия.

 35. Това е клетвата на "комуниста" Радев, няма нищо фашистко в нея, май каза:

  Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници.
  Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство.
  Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.
  Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

 36. Браво Веселина! Русофили пенсионери! Живеехме при сталинизма и знаем какво е то.Знаем и за хората от ДС и колко съдби те са разбили.При сталиниста Радев ДС изпълзя от всички пукнатини.
  Радев и хунтата му са реваншисти и се интересуват само от европарите.
  Помислете за децата и внуците в коя България ще живеят при Радев и хунтата му.В коя друга европейска държава хората издигат представители на хунтата зависими от ДС и масони,чиито членове ограбиха народа на България. Мислете, когато гласувате.

 37. Това най-правилното нещо, който иска да спаси България да не гласува!!!

  1. Те и с 5 % могат да се преизберат!
   Затова трябва да гласуваме против тях!
   Гласувайте за Възраждане !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *