« Върни се назад Публикувано на 12.11.2021 / 13:14

ЗА ФАШАГИ, НАГЪЗЕНИ, ПРОДАДЕНИ И ПРЕДАДЕНИ НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, НЕ ГЛАСУВАМ! ЗА ПОДМЕНИЛИ МАФИЯТА, НЕ ГЛАСУВАМ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!

Из Обръщение на Румен Радев: „….Мнозина не гласуват, защото се страхуват да не бъдат излъгани. Но изборите са тъкмо обратното: възможност да санкционирате лъжата. Да санкционирате онези, които бъркат в джоба ви, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния облик на властта. Да зададете посоката, в която искате да се развива България. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност….

… Благодаря за вниманието!

Извратеността, налагана от вилнеещия фашизъм – ако си ЗДРАВ си ДАМГОСАН. Не можеш да вземеш сертификат, защото СИ ЗДРАВ. Не си боледувал, нямаш и такова намерение, но си заклеймен като ЗДРАВ и са ти ограничени ПРАВАТА да посещаваш това, което поискаш.

За фашаги аз няма да гласувам!

Възможност да санкционирам лъжата„?

Коя лъжа?! Я се огледай, Радев, и се взри в собствената си кочина! Да не би само лъжата да е в Хунтата на Боко, а ти да си топиш ангелските топки в Рая?!

Да не би да си въобразяваш, че като си ПОДМЕНИЛ Боковата кохорта с Пламенузуновци, Николайкопринковци, измамници кирилпетковци и асенвасилевци, „бориш мафията“? НЕ! ПОДМЕНЯШ Я! СЪС СВОИТЕ ЛАПАЧИ И ИЗМАМНИЦИ!

Единственото, което успешно досега направи е Радев и кохортата му с действията и бездействията си е да вдига процентите на ГЕРБ и да ги връща на Власт! Повтарям – това го направи Радев и правителствата му, не АФЕРА, не критиците му, защото от първия им ден, когато поеха властта, АФЕРА ПРОГНОЗИРА, че точно така ще стане – с безхаберници, некадърници и откровени корумпета, лансирани лично от Радев, връщат Боко на бял кон!

За фашаги аз не гласувам!

За лицемери, които се възкачиха върху гнева на народа, само защото бе зесегнат личния им задник, аз не гласувам!

За продали задника си на американското посолство, за предали ценностите ни нагло обявявайки, че управлението на България трябва да е в … „синергия с дневния ред на САЩ“, аз не гласувам!

За психопатийни комплексари, готови на всичко за да КОНСУМИРАТ ВЛАСТ, включително и на това – да правят неистови опити да убият сайта ми, да блокират позицията ми във Фейсбук, само за да не видят бял свят насраните им гащи, аз не гласувам!

За ПРЕДАТЕЛИ, които минават през всичко и всеки, които плюят в ръката на онези, които са им помогнали, аз не гласувам!

За лъжци, лицемерно опаковали красиво написани и наизустени думички – „в името на държавността“, а в същото време превзели с некадърници и измамници повсеместно властта УЖ да я „променят“, а всъщност да крадат повече и от Боковата Хунта, аз не гласувам!

За плашипутарници, които се насират, когато от САЩ и Брюксел пръднат, без грам характер, без грам храброст да устояват националните интереси на България и доброто на българина, аз не гласувам!

След овчедушна възторжена тълпа, за пореден път успана и излъгана, аз не вървя и за фалшивия им идол, аз не гласувам!

Благодаря за вниманието!

Вървете на майната си!

Веселина Томова

«