« Върни се назад Публикувано на 08.04.2024 / 11:02

ЗА ТОЗИ ЖИВКО КОЦЕВ ЛИ ПИЩЯТ НА УМРЯЛО ДЕНКОВ, ГНОМА И ПРОСТОИДИОТИТЕ: ВНУК НА ШЕФА НА ПЪРВО ГЛАВНО НА ДС, СИН НА ВИДНИЯ ПРИВАТИЗАТОР НА ИВАН КОСТОВ, С БРАТ ШЕФ НА „ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ“, НЕЩАТЕН СЪТРУДНИК НА ДС С ПСЕВДОНИМА „ВИТЯ“ И „ЕДИ“!

Позорното падение на Николай Денков, Гнома – Атанас Атанасов, Лени, Простокировци, Асенавасилева и компания безумно да защитават корумпираното си протеже – главният секретар на МВР Живко Коцев, придобива гротескни размери.

Тия десносектански „съдебни реформатори“, дето се праскат на борци срещу „БКП“, „ДС“ и прочие, и прочие, така и не могат да приемат действителността, че ги хванаха по бели гащи в комбина с контрабандисти и корумпета в едно.

За този ли „професионалист“ пищят на умряло Денков, Гнома и простоидиотите?!

За този ли Живко Коцев – внук на ген. Васил Коцев, шеф на Първо Главно Управление на ДС.

За този ли Живко Коцев – син на Емил Коцев – видният Приватизатор на Иван Костов.

За този ли Живко Коцев, чийто брат е Емил Коцев – изпълнителен директор на „Техноекспортстрой“. Нещатен сътрудник на ДС. Оперативен работник на общи начала ОРОН с псевдонима „Витя“ и „Еди“.

Това само на кратко.

Защото историята може да бъде продължена и с друг герой от мръсната приватизация на Костов – Славчо Христов, който се погрижи да турне коса върху олисялата главица на този „изключително скромен човек“ по Гнома – Живко Коцев.

И който САМ си призна за контрабандната корумпирана Схема в която е участвал, давайки напоително показания.

Както добре го е казал Стефан Гайдарски за Атанас Атанасов, който призна, че той е предложил Живко Коцев за главен секретар на МВР:

„Един от основните проблеми пред националната сигурност на България е, че Гнома въобще е генерал и въобще се изказва за национална сигурност, че е възможно през 2024-та това лице да е човекът за националната сигурност на управляваща партия.“

Afera.bg

«