« Върни се назад Публикувано на 12.12.2023 / 8:47

ЗА САЩ НАЙ-УДОБНИ СА КРАДЛИВИТЕ ЗАВИСИМИ ПОЛИТИЦИ, ДА ИМ ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗ ОБМИСЛЯНЕ ПОСТАВЕНИТЕ ЗАДАЧИ. ЕС – НАЙ-КРУПНИЯТ ВНОСИТЕЛ НА ГОРИВА ОТ РУСИЯ! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ НАПЪНИТЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ – СМЕШНИЦИ КОЛКО СА НЕАДЕКВАТНИ?!

Реалното състояние за вноса на горива от Русия след началото на войната в Украйна. ЕС – най-крупният вносител! Нали се сещате напъните на нашите политици-смешници колко са неадекватни?!

Използват ги както използват неспособността за управление във всички провалени държави… Позволяват им кражби и съсипване на държавността срещу политически слугинаж за решаване на чуждите глобалистки задачи.

САЩ не се интересуват от контрол върху корумпираната власт в провалените държави. САЩ се интересуват корумпираната власт да не им противоречи и да изпълнява без обмисляне поставените задачи.

Това по подразбиване изисква властта да не е много умна. Защото ако е много умна, ще страда от вътрешна конфликтност – какви щети нанася на държавността и държавата. Затова най-удобни са крадливите зависими политици, които даже не схващат какви щети нанасят на общността. Те просто функционират в клиентелизъм, който ги възпроизвежда, а САЩ само позволяват тяхното управление с огромно презрение, докато задачките им като минимум се решават.

Да се наблюдава този евтин театър отстрани е унизително преживяване.

Калина Андролова

«