« Върни се назад Публикувано на 06.03.2024 / 22:07

ЗА „РЕФОРМИТЕ“ НА КИРО – ТОЗИ КРИСТАЛЕН МОЗЪК В КУВЬОЗ

Думата „реформа” у нас отдавна се е превърнала в евфемизъм на „наш задник върху кацата с мед”.

Колкото и да съм бос в редица сфери, дори и на мен ми е ясно, че „реформите” в България всъщност са процесът по прехвърляне на „бизнеса с държавата” от едни ръце в други.

Гледах ги днес „променкаджиите” колко жалко изглеждаха докато просеха още „реформи” и се молеха само и само да не се ходи на нови избори. Те искали реформите да продължат, или с други думи – ген. Наско да стане шеф на НС, Христо Иванов да стане еврокомисар, Асен Василев да остане финансов министър, Атанас Славов да стане главен прокурор, Петър Петров да стане шеф на ДАНС, Миро на Лена да оглави КЗК, а татко Петко, най-вероятно, да поеме професионалните задълженията на Пепи Еврото. Щото бизнес ниша си е това все пак…

Това наричат „реформа” въпросните лица. Важното е жената на Денков да пътува, Тагарев да се снима, а Асен Василев да събира парата. В офшорна фирма от името на ЛГБТ.

Остава само накрая да сложат и Ицо Хазарта за шеф на КПКОНПИ и реформите рязко ще приключат. Докато не дойдат новите гладници, разбира се…

Тъжна история. А на фона й – Киро, който иска да регулира медии.

Кристален мозък, съхраняван в кувьоз. Това е Киро. Трябва един ден да го изложим на постамент в музея „Земята и хората”, за да се учат децата как в действителност изглежда вкаменелост.

Васил Петев

www.mediamall.info

«