« Върни се назад Публикувано на 08.06.2011 / 8:11

За пореден път не пуснаха Иван Славков, Янко Станев натиска прокурорско-съдийската дружинка

 

 

Съдия Петър Митев, за когото това е първото крупно наказателно дело, и който не си мърда клепача без да погледне упоително към „мега” прокурорите, остави Славков в ареста, разбирай затвора, защото можел да извърши ново престъпление.

Изключително любопитно е поведението на същия съдия обаче, когато защитата на Славков прави доказателствени искания, в които лъсват буквални престъпления на прокурори и ченгета – той изобщо не се притеснява, че те могат да извършат нови престъпления.

Славков е единственият от всички т.нар. „мега” дела, който продължава да лежи в затвора без смяна на мярката за неотклонение вече трета година.

По делото бъка от скалъпени показания, договорки, натиск и всякакви упражнения, които са прилагали прокурори и полицаи, които нямат нищо общо със закона.

Afera.bg научи, че обвиняемият Иван Славков е напълно наясно, че шефът на ДПС – Варна Янко Станев с всички начини и средства, посредством натиск върху прокурорско-полийцеско-съдийската местна дружинка, прави всичко възможно Славков да не бъде пуснат поне до предстоящите избори.. Защо така трепери Янко Станев от Иван Славков, очевидно той си знае. Но още по-очевидно, че знаят и други хора. А Славков – най-вече.

 

Afera.bg

 

 

 

 

 

«