« Върни се назад Публикувано на 15.08.2023 / 19:30

ЗА ПАНДЕЛИЕВА, МАТРЬОШКИТЕ, РУСКИТЕ ШПИОНИ И ПЕПИ

Ситуацията у нас е като да отидеш на море с Панделиева. Драматична. Я куче дете ще нахапе, я жена ще се дави на метри от тебе в морето.

Но да вземем руснаците например. Нали са модерна тема в последно време.

Заплашвали ген. Атанас Атанасов, разбираш ли. Щели да го ползват в ролята на най-малката матрьошка. Да го държат – без ток, без вода, затворен в сърцето на още 10 по-големи матрьошки.

Най-отгоре като лице на промяната ще е г-н Делян Пеевски – отваряш го и от него изскача г-н Бойко Борисов; отваряш го – изскача Христо Иванов; отваряш го – изкача леля ви Асена (не знам как са го допуснали това руснаците. Чувал съм, че хич не обичат метросексуални матрьошки); отваряш я – изскача Киро; отваряш го – изскача Лена; отваряш я, а тя родила момченце. Миро.

Между другото, вие представяте ли си, ако годеникът Миро вземе, че се окаже незаконно дете на Киро и Лена?! Ааааа, к`во правим тогава?! Промени в НК или ще го ударим просто на сърф и кайт?

И не се смейте, моля ви! Щото е напълно възможно! Аз го слушах преди време момчето, на баща си се е метнал, умен е като Киро. И като чичо си Настимир. Макар и да не е толкова широк в ханша.

Абе, с две думи – голяма драма! Руснаците, та руснаците! Отвсякъде зловредни руснаци изскачат, бате! А аз още им се чудя на същите тия руснаци защо не са поканили Милен Керемедчиев на трудов договор в “Известия”? Тоя е толкова известен с протритото си празнословие, че заслужава да бъде назначен на постоянна заплата. Все пак очила носи човекът.

И не стига всичко това, ами сега и нашенски руски шпиони открили на Острова. Но чичо ви посланик Марин Райков не знаел! Гледах го, ама или бром му бяха сложили в чая, или беше изпушил следобедната си цигарка с хашиш. Толкова се изненадала от новината, но пък дори веждата му не трепна. Веднага си пролича, че е дипломат от кариерата!

Абе, какво да ви кажа? Майната му на всичко! Важното е накрая все пак Пепи Еврото да стане главен прокурор. Та да видите тогава как ще плачете за руснаците! И за летни преживявания. С Панделиева.

Васил Петев

www.mediamall.info

«