« Върни се назад Публикувано на 20.08.2023 / 10:14

ЗА ЛЕНА И ИРОНИЯТА

Иронията е, че Иван Гешев коментира Пепи Еврото, докато Борислав Сарафов е главен прокурор. Между другото Гешев твърди, че новината за “смъртта” на Пепи Еврото е фалшива новина. Интересно! Откъде ли знае? Да не би случайно да си говорят? По мобифона.

Иронията е, че за пореден път в българската история ние оставихме чужденци и еничари да ни управляват. До поредната, неизбежна, национална катастрофа.

Иронията е, че ни пробутаха разтуханата Дебора от Стара Загора за ролята на новата Райна Княгиня, докато баба ми, която цял живот бе учителка, днес едвам свързва двата края.

Иронията е, че соцджудже минава за natural американец, а е обикновен плажен гларус – за Робеспиер.

Иронията е, уважаема Лена, в това, че ние всички сме чували името ти. Както и в това, че допуснахме да отъркаш нежното си тяло в диванчетата на МС.

Иронията е, че любимият ти Киро по нищо не се различава от Борисов, а ти – от поредната Мата Хари.

Иронията е, че всички вие въобще имате нещо общо със съдбата на България. Ама, то това -последното, вече не е ирония. Това си е чиста псувня.

Бел.ред.: Коментарът е по повод написаното от Лена Бориславова, че иронията на днешния ден е управлението на Румен Радев и че нямало да се стигне до „сглобката“, ако служебното правителство не се канело да сключи сделка с турската Боташ за доставка руски газ, както смята тя.

Васил Петев

www.mediamall.info

«