« Върни се назад Публикувано на 11.06.2024 / 17:42

ЗА КУПИЩА ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЩЕ ОТГОВАРЯ ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ. НЕ ЕДНО, А МНОГО ПРОИЗВОДСТВА СА ОБРАЗУВАНИ ОТ НАП ПО ИСКАНЕ НА ДАНС, ПРОКУРАТУРА И МВР! СПЕЦОВ, НЕ МЪНКАЙ, А ДЕЙСТВАЙ, СТРАХЛИВ МИШОК!

Цъфнал шефът на НАП Румен Спецов по новините на bTV и мънка страхливо, като мишок, как имало сигнали за финансовата пирамида „Исторически парк“ на Ивелин Михайлов, как образували проверка и заради претоплената смешна баница на сайта Бърд, за задължения на Михайловите фирми към НАП.

Първо, когато АФЕРА изкара преди година наяве финансовата пирамида и финансовите измами и към НАП, Бърд си бъркаха ясно къде. А това, което са извадили Бърд е просто смешка на фона на схемите на Михайлов.

Второ, Спецов да не мънка, а да действа и да го каже ясно!

Да каже ясно, че по искане на ДАНС и МВР НАП ОТ МЕСЕЦИ работи по финансовите измами на лицето Ивелин Михайлов.

Образувани са не едно, а МНОГО ПРОИЗВОДСТВА В НАП, ОТ КОИТО СА ВИДНИ КУПИЩА ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗМАМИ, за които ще отговаря Ивелин Михайлов и сие.

През 107 свързани фирми пере пари и върти финансови измами „величието“ Ивелин Михайлов.

Предстои справките от производствата на НАП да бъдат изпратени до ДАНС, МВР и прокуратурата.

Крайно време е прокуратурата да се събуди, да свали чадъра от тази брутална финансова пирамида и да се задейства. Ако, разбира се, има „добро“ от Горе, защото прокуратурата така действа – само по указание от Горе. Иначе спи.

Afera.bg

«