« Върни се назад Публикувано на 02.09.2021 / 18:11

ЗА КОИ ТОЧНО ГОВОРИШ, ПОЗОРЬО ЗЛАТЕН?!

Аз съм професионалист, най-малкото, щото го правя отдавна. Искренните и лични разговори, с телевизора. Тет-а-тет, дет се вика, само аз и монитора.

Днес обаче беше брутално! Бях смазан. Матиран. Унижен. За пръв път нямаше какво да му отговоря на това нищочество от чипове и платки…

Първо беше Христо И. Компания, който вика, “ако те и това си позволят”…

Кои, бе Гошо?! Кои, “ако и това си позволят”?! Онея, дето ти им беше министър, онея с тръбата от кв. ”Изток” или онея, дето се скъсаха да ви подават ръка, а вие да плюете в нея, докато през цялото време реално плюете върху себе си, тъй като или сте ниски, или плюещото ви лице обикновено гном. Кои?! “Ако и това си позволят”, бе позьоро златен, за кои точно говориш?!

После пък бе Мая. Там поне всичко е ясно – тя първа е била на Луната, имала е първото видео в Кюстендил, повишила си е пенсията още през 97 година, абе, дет се вика, Мая си е Мая! Златният гьол! Тя е била тук още преди маите, още преди македонците, ако щеш….

Накрая в монитора (децата с амбиции да учат в чужбина, нека не четат долните редове), в екрана се появява нещо градивно. Красив ум. Лъчо Мозъка по сини чорапи. Естетиката започва да се дави. Парламента се пълни с вода! Какъв чар… Каква харизма…Какъв ум. О, Боже…

Зарежи това, ама на дивана до него е полегнал не друг, а лично каратиста от Стара Загора – Маноил Манов. Човек създаден единствено за мануална употреба, но с големи амбиции в спорта – как да докажа, че съм олигофрен, и то в рамките само на един ден?!

И накрая. За да ме доубие, телевизорЪТ пуска видео с красива жена. Тома Биков е готин, когато е бесен. Признавам, има нещо секси в цялата тази палячовщина…, но истината е, че мен това последното, окончателно ме уби!

Абе, не знам…професионалист, професионалист, ама май е време да призная – телевизора е много по-силен от мен. И по-умен. И по-красив.

Единствено, само се чудя, Зуека като бега, що не взе и Слави със себе си, бе?!

Уфффф….Писна ми от егоисти.

Васил Петев

«