« Върни се назад Публикувано на 22.11.2017 / 10:38

ЗА КАКЪВ ТАКЪВ ИМАМЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР? ДА ПИШЕ ПИСМА НА БОЙКО БОРИСОВ? НАЗНАЧЕТЕ ПРОКУРАТУРАТА НА ЩАТ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!

цацаровБойко Борисов на заседание на правителството: „Използвам случая, имам писмо от главния прокурор във връзка с направените проверки по язовирите в последните години. Това каза в началото на правителственото заседание министър- председателят Бойко Борисов, предаде „Фокус“. „Резюлирал съм го до министъра на икономиката, на екологията, на МРРБ и кмета на София да се извършат незабавни мерки, да се изпълнят препоръките по възможно най-бързия начин. Ще го получите след това. По принцип препоръката е за яз. „Бели Искър“.

Ние, понеже не сме прости и не се разбираме с Простия, питаме:

1.За какъв такъв имаме изобщо главен прокурор? Да пише писма на премиера Бойко Борисов? Ами да го провъзгласим за Евгений Онегин, тогава.

2.Прокуратурата писма ли трябва да пише на премиера, или да ПРОВЕРЯВА, ОБРАЗУВА ПРОВЕРКИ, ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНИ ПРОИОЗВОДСТВА И ДА БЪДЕ ГОСПОДАР НА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ?

3.Докога прокуратурата ще продължава да бъде ДЪРЖАНКА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ЗАЩО НЕ Я НАЗНАЧАТ НА ЩАТ КЪМ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ? И без това всяка сряда ходи на оперативка при Оня от Банкя, когото никога, по никакъв начин и за нищо на света не пипа, а му … пише писма.

Afera.bg

«