« Върни се назад Публикувано на 26.05.2022 / 19:27

ЗА ИДИОТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ! РУСНАЦИТЕ РАЗМИНИРАХА АКВАТОРИЯТА НА ПРИСТАНИЩЕ МАРИУПОЛ, НАШИТЕ БЛЕЯТ И НЕ ИЗТЕГЛЯТ „ЦАРЕВНА“, ВЪПРЕКИ ПРИЗИВИТЕ НА РУСИЯ!

Руските ВМС разминираха акваторията на пристанището Мариупол, обезопасявайки пристанището за цивилни кораби.

От 08:00 (московско време) на 25 май 2022 г. руските въоръжени сили откриха денонощно морски хуманитарен коридор в Азовско море (дължина 115 мили, ширина 2 мили, координати: пункт за събиране – 46 ° 55′ N, 37° 29′ B; точка на разпадане – 45°08’N, 36°31’E).

Въпреки условията, създадени от руската страна за безопасно излизане на шест чуждестранни сухотоварни кораба, блокирани преди това от Украйна: Царевна (България), Азбург (Доминиканска република), Смарта (Либерия), Blue Star (Панама), Azov Concorde (Турция ), „Лейди Аугуста“ (Ямайка) от акваторията на Мариупол, ръководството на страните от корабособствениците все още не е предприело мерки за изтегляне на тези кораби.

Призоваваме дипломатическите мисии на България, Доминиканската република, Либерия, Панама, Турция, Ямайка и Международната морска организация да окажат ефективно влияние върху собствениците на кораби в пристанище Мариупол, да ги доведат до местата им на постоянна регистрация.

Началник на Междуведомствения координационен щаб на Руската федерация за хуманитарна реакция – началник на Националния център за управление на отбраната на Руската федерация генерал-полковник Михаил Мизинцев.

 ….

На вниманието на идиотите, управляващи България! Не си бъркайте в задниците.

Не стига, че руснаците спасиха българските моряци, не стига, че лъгахте като кретени за „Царевна“, заедно с фирмата корабособственик, близка до партията на простотокиро „ПП“, а сега се правите на две  и половина, след като са ви разминирали и акваторията, минирана от аверите ви нацисти, и не  изтегляте „Царевна“!

afera.bg

«