Публикувано на 26.05.2022 / 19:27

ЗА ИДИОТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ! РУСНАЦИТЕ РАЗМИНИРАХА АКВАТОРИЯТА НА ПРИСТАНИЩЕ МАРИУПОЛ, НАШИТЕ БЛЕЯТ И НЕ ИЗТЕГЛЯТ „ЦАРЕВНА“, ВЪПРЕКИ ПРИЗИВИТЕ НА РУСИЯ!

Руските ВМС разминираха акваторията на пристанището Мариупол, обезопасявайки пристанището за цивилни кораби.

От 08:00 (московско време) на 25 май 2022 г. руските въоръжени сили откриха денонощно морски хуманитарен коридор в Азовско море (дължина 115 мили, ширина 2 мили, координати: пункт за събиране – 46 ° 55′ N, 37° 29′ B; точка на разпадане – 45°08’N, 36°31’E).

Въпреки условията, създадени от руската страна за безопасно излизане на шест чуждестранни сухотоварни кораба, блокирани преди това от Украйна: Царевна (България), Азбург (Доминиканска република), Смарта (Либерия), Blue Star (Панама), Azov Concorde (Турция ), „Лейди Аугуста“ (Ямайка) от акваторията на Мариупол, ръководството на страните от корабособствениците все още не е предприело мерки за изтегляне на тези кораби.

Призоваваме дипломатическите мисии на България, Доминиканската република, Либерия, Панама, Турция, Ямайка и Международната морска организация да окажат ефективно влияние върху собствениците на кораби в пристанище Мариупол, да ги доведат до местата им на постоянна регистрация.

Началник на Междуведомствения координационен щаб на Руската федерация за хуманитарна реакция – началник на Националния център за управление на отбраната на Руската федерация генерал-полковник Михаил Мизинцев.

 ….

На вниманието на идиотите, управляващи България! Не си бъркайте в задниците.

Не стига, че руснаците спасиха българските моряци, не стига, че лъгахте като кретени за „Царевна“, заедно с фирмата корабособственик, близка до партията на простотокиро „ПП“, а сега се правите на две  и половина, след като са ви разминирали и акваторията, минирана от аверите ви нацисти, и не  изтегляте „Царевна“!

afera.bg

Коментари 26 за
“ЗА ИДИОТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ! РУСНАЦИТЕ РАЗМИНИРАХА АКВАТОРИЯТА НА ПРИСТАНИЩЕ МАРИУПОЛ, НАШИТЕ БЛЕЯТ И НЕ ИЗТЕГЛЯТ „ЦАРЕВНА“, ВЪПРЕКИ ПРИЗИВИТЕ НА РУСИЯ!”

 1. Да , бе . Те ще ни казват , ние какво да направим . Ако искаме ще го изтеглим , ако искаме
  няма да го изтеглим . Те ,тия руснаци , знаят ли кой Киро ? Я , тия пък .

  п.п. Само ,че България е много сериозно нападната и се ограбва най- нагло !

 2. Преди 20-на дни гледах снимка на Царевна. На нея ясно личеше една огромна цепнатина в борда.
  Тоя кораб става само за скрап, не виждам как ще стигне до Варна!

 3. Еднолично управление му е цаката… Когато е правилният човек, той остава в историята като велик Кан, Цар, Крал, Водач… Когато е грешният човек – тогава остава в историята като диктатор… Но при всички положения винаги оцелява народът!!! Няма толкова прост овчар, който да си подари сам овцете на вълците!!! Какви късметлии са тия долни ратаи… Защото ако имам властта, ще сложа една гилотина пред паметника на Левски и ще режа и режа и режа… Няма да има жълти павета… Ще има алени павета…

 4. Войната на Хазарската мафия срещу Русия.
  Кой стои зад „украинския проект“?

  Отговорът на този въпрос едва ли ще ви изненада. Отговорът е – зад събитията в Украйна и така наречения „украински проект“ стои Хазарската мафия, ционизмът и съюзяването, не за пръв път, на ционизма и нацизма. Това съюзяване се появи още при Хитлер, чието тясно обкръжение беше съставено предимно от евреи.

  Така е сега и в Украйна.

  Ще цитираме в началото думите на кръстника на Хазарската мафия в Украйна – Игор Коломойски, който стои зад Зеленски и зад нацистките батальони „Азов“, „Днепър“, „Донбас“ и т.н.

  Речта на Коломойски беше в израелския град Хайфа, където той се беше укрил след 2014 г. , когато се скараха с другия челен укроционист Петро Порошенко: „Ние извършихме с украинците експеримент. Взехме само езиковите различия и натиснахме върху историята, като позиционирахме руснаците като главни врагове на „Независимата“. 20 години по-късно получихме идеалните бойци срещу руснаците. Сега всеки украинец, убил руснак, ще бъде считан за герой. Надявам се, че им прекъснахме отношенията поне за 100 години. Сега ще бъде много лесно да бъдат унищожени и самите украинци, откъсвайки ги от Русия. Давайки им пари срещу лихви за войната, след това ще си вземем дълговете от всички тях.“

  Едва ли има по-убедително изявление за замислите на онези, които са зад украинския проект. Това е ционизмът и така наречената Хазарска мафия.

  Ще добавим и думите на Зеленски – марионетка на Коломойски, че иска да превърне Украйна в Голям Израел, т.е. в Нова Хазария.

  Ще добавим и участието в преврата в Киев през 2014 г. на Ротшилд и Сорос, на Сивите вълци, на Gladio и дълбоката държава, ЦРУ, Моссад, Mi6, криминалистите, финансирани от Коломойски и т.н.

  А ето и кратък списък на украинските ционисти – евреи, използвани за насъскване на славяните срещу славяните, т.е. на украинците срещу руснаците и белорусите. Списъкът е взет от украински източници, много от тях финансирани от Хазарската мафия.

  Кой насъска славяните срещу славяните?

  Президентът Петро Порошенко (Валцман) – евреин; президентът Турчинов (Коган) – евреин; министър-председателят Арсений Яценюк (Бакай) – евреин; министър на финансите Александър Шлапак – евреин; секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна – Андрий Парубий, евреин; вицепремиерът Владимир Гройсман – евреин; вътрешен министър Арсен Аваков – арменски евреин; министър на културата – Сергей Нишчук – евреин, масон; директорът на Националната банка – Степан Кубив, евреин; ръководителят на президентската администрация Сергей Пашински – евреин; основни кандидати за президент – Юлия Тимошенко (Циля Капителман) – еврейка; Виталий Кличко (Етинзон) – баща евреин; Олег Тягнибок (Фротман) – евреин по майка; Дмитрий (Авдим) Ярош – евреин, хасид.

  Всички олигарси на Украйна са евреи: И. Коломойски, Е. Хурвиц, Г. Боголюбов, П. Порошенко, Д. Фирташ, С. Левочкин, В. Гайдук, В. Немировский, К. Жеваго, В. Пинчук, Е. Прутник, Р. Ахметов, А. Мартинов, В. Костелман, Е. Сигал, Б. Колесников, А. Елдман, Ф. Шпиг, Н. Шуфрич, А. Роднянски, И. Дворецки, А. Абдинов, В. Ермолаев, М. Киперман, Е. Звягилски, Ф. Жебровская, С. Ронис, Г. Корбан, Г. Суркис, И. Суркис, В. Шамотий, А. Лещински, Ю. Родин, М. Бекер.

  Всички медии са в ръцете на ционисти: П. Порошенко, И. Коломойски, Д. Фирташ, В. Пинчук, Р. Ахметов.

  Предишни президенти на „Независимата“: Кравчук (Блум), евреин; Кучма (Кучман) – евреин.

  Икони на нацизма в Западна Украйна: Бандера (Шимон Стефан) – полски евреин, Роман Шухевич – евреин, хомосексуалист.

  От страна на САЩ украинската еврейка Виктория Нуделман (Нуланд) през 2014 г. беше инициаторката на Майдана с нейните курабийки. Започна при Обама, продължава и при Байдън, чийто държавен секретар Антъни Блинкен е с украински еврейски произход.

  Трансформирането на десния сектор след 2014 г. по подобие на нацистка Германия стана с парите на Коломойски.

  Тук се прави грешка. „Азов“ не е батальон, а просто се нарича така. В действителност това е нацистка формация, наброяваща много хиляди по-скоро подсилена бригада, която накрая беше съсредоточена в Азовския стоманодобивен комбинат, собственост на Ринат Ахматов, незаконен син на Кучма.

  Именно съчетанието укронацизъм – ционизъм се има предвид с денацифицирането на Украйна, декомунизирането и деолигархизирането на Донбас /най-богатият район на СССР/, окупиран от хазарската мафия.

  Една от целите на операцията в Донбас беше унищожението с високоточни ракети на щаба и базата на нацисткия батальон „Днепър“ в село Звонецкое, както и на нацибатальоните Азов и Донбас, обучени от съветници от МОССАД, ЦРУ и Mi6. Става дума за около 70 000 укронацисти.

  Украйна е просто пионка във войната на Хазарската мафия срещу християнска Русия.

  Красимир Иванджийски
  Издател и главен редактор на „Строго секретно“

  1. При 0.2 % от Населението в Парламента на Украйна а 43% от Депутатите!!!При Нас …с 1100 евреи в България имаме НПО Шалом и Министър-евреин с незнам колко ПАСПОРТА!!!

  2. Много харесвам Иванджийски , но това просто няма как да е вярно !
   И то само по една проста причина – и Путин е евреин !
   Освен това Израел отказва да наложи санкции срещу Русия !

 5. Какво ЧАКАТ??? Русия е съгласна Украйна да изнася Житни Култури но от пристанищата в Азовско море!!! Евро-пейците и Киев се Ослушват защото нямат нищо против Русия да е Виновна за Световната Продоволствена Криза!!!

 6. Много съм отнесена (от вихъра и вихрушките)! Чак сега видях, че сте сложили песента на Ярослав Дронов- Шаман, с която поздравявах г-жа Томова. 🙂 Браво, браво, браво! Много талантлив млад изпълнител, не като някои пуяци, кланящи се на Бафомет, Луцифер и всякакви подобни (няма да посочвам имена).
  Бъдете здрави!

 7. 32 години капитализъм – 32 години грабеж, разруха и геноцид.

 8. Пак ще ядем ху@ за пореден път като жертва на глобалната политика. Украйна е парчедосана вече. Помислете
  Баба Меца на кого ще даде югоизточна България (от Бургас на север до Пловдив на запад) като компенсация за спазения неутралитет. Стойте, гледайте и се молете да не стане. Някои ще се радват, повечето управляващи ще се рабягат. Народът ще се освободи. Това е положението.

  1. Предположено от Леля Севрюкова и оспорена от Учителя Дънов. Да видим кой ще се окаже прав

 9. За такива като Кирчо, Кокорчо и останалата млада и нагла неграмотна кохорта от ПП има само един начин „Чемодан, вокзал, домой“. Тия неграмотници изобщо не знаят защо са в управлението на страната. Този неадекватник, председателят на Енергийната комисия на НС изобщо не знае за какво иде реч, на нито един въпрос по енергийните въпроси на Поли Генова от 1 канал не можа да даде отговор, затова „Чемодан, вокзал, домой“.

 10. Клоунът шут Зеленски е наредил на неговото слугинче Кирчо Простото да изтеглят „Царевната“ когато Украйна победи руснаците .
  Нашто Кире Еничара подкрепял с две ръце решението, защото бил толков тъп и гламав, та по руски винаги имал двойки (и по какво ли не!) .

 11. Да,то се знаеше,накрая моите приятели сомлийците ще го изиграят чистачи и японските вторични суровини ще са на пълна далавера …

  Венсеремос.

 12. ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА СЕ РЪКОВОДЕШЕ ОТ ЕДНА ПАЗАРДЖИШКА СОРОСОИДКА, А СЕГА ОТ ЕДНА ТЪПА ЧАЛГАДЖИЙКА РОДЕНА В ПАВЛИКЕНИ. В САМОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И СЕГА ЛЕНТЯЙСТВАТ ВРЪЗКАРИ ТЪПИ КАТО ЗАДНИКА НА СЛОНА, НО ДА МЕ ИЗВИНИ СЛОНА, ЧЕ ГО ОБИЖДАМ С ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ. ЗАНИМАВАТ СЕ САМО С КЛЮКИ И ЧАКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ НА МАНДАТ ЗА ДА ЛАПАТ. НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВЪРНЕ ИНВЕСТИРАНИТЕ В НЕГО ДЪРЖАВНИ ПАРИ, КАКТО ПРАВЯТ ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ. А КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН ПОЖАРНИКАР, КОЙТО НИ БЕШЕ ПОДАЛ ШЛАНГА И ТОЛКОВА. А СЕГА ПРОСТО ДУХАМЕ ЗАРАДИ КИРО ПРОСТОТО.

 13. „Руският президент Владимир Путин трябва да внимава с използването на енергийните доставки като оръжие, защото може да загуби завинаги клиент.“ Това заяви българският премиер Кирил Петков пред бизнес телевизията CNBC по време на Световния икономически форум в Давос.
  Българският премиер също така каза пред CNBC, че не съжалява за решението да отхвърли искането на Москва, като отбеляза, че България е показала на Путин, „че може да остане стабилна, че газовата зависимост не може да бъде начин да се влияе на външната ни политика, че ние, като европейци, можем да устоим при поставяне под натиск“.

  Това изказване на Киро Простото е МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА. Този индивид няма капка интелект и познания по международната политика. С непремерените си изказвания изпълнява чужди заповеди, които ще доведат държавата ни до колапс, а той има къде да избяга. И ще го направи.
  Жалко!

  1. Много независими сме, само 330 % увеличение на парното, щото газта е скъпа !!!
   Сега очаквайте 700% увеличение на тока !!!
   На кирококорчовци не им пука нито за кораби, нито за моряци, за нищо !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>