« Върни се назад Публикувано на 01.11.2019 / 18:22

ЗА ДА НЕ СТАВА НАВАЛИЦА! В СОФИЯ: ДО 12 Ч. ГЛАСУВАТ ЕСТРАДНИТЕ ПЕВАЧКИ, ВРАЧКИ, ЦИГАНИ И ЛИЛИ ИВАНОВА, СЛЕД 12 Ч. – ВСИЧКИ СРЕЩУ МАФИЯТА!

ЗА ДА НЕ СТАВА НАВАЛИЦА! В СОФИЯ: ДО 12 Ч. ГЛАСУВАТ ЕСТРАДНИТЕ ПЕВАЧКИ, ВРАЧКИ, ЦИГАНИ И ЛИЛИ ИВАНОВА, СЛЕД 12 Ч. – ВСИЧКИ СРЕЩУ МАФИЯТА!АФЕРА вече написа:
СОФИЯНЦИ, НЕ СЛУШАЙТЕ ДЕСНИТЕ „ЛИДЕРИ“, ВИСЯЩИ НА ДУВАРА НА БОКО, ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ КОРУМПИРАНОТО СТАТУКВО! ИМАТЕ ШАНС ДА ОБЪРНЕТЕ 24 РАЙОНА И ДА ШУТИРАТЕ МАФИЯТА В СТОЛИЦАТА! БЪДЕТЕ ПО МЪЖЕ ОТ БЕТОННИТЕ ТИКВИ, КОИТО ВЕХТО ВИ ДЕЛЯТ НА „СИНИ“ И „ЧЕРВЕНИ“!

Последно да уточним!:

Така наречените „десни лидери“ Атанас Атанасов, Христо Иванов, Радан Кънев и тясната им Дълбока компания – след като натвориха невъобразими глупости и наговориха абсурдни идиотии, наливащи вода в мелницата на Бойко Борисов, от чиито дувари така и не се слезли и както е видно нямат никакво намерение да слизат – се изпокриха като мишоци и поне млъкнаха.
Защото такава излагация – с която станаха за ташак на всички – често не се среща.

Та, майната им на тия измислени „десни лидери“.
Пратете ги на майната им и излезте да гласувате срещу Мафията, която управлява София!

Обаче, имайте предвид, че до 12 часа излизат да гласуват естрадните известни певачки, дето се гушкат с Фандъкова, врачките, алени, баячки, разни „интелектуалци“, дето все бедни и все на хранилката, Лили Иванова, Илияна Раева, циганите и който още се сетите от лиготиите, дето се цункат с Фандъкова.

И за да не става навалица – ВИЕ, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, УПРАВЛЯВАЩА СОФИЯ, ИЗЛИЗАЙТЕ СЛЕД 12 ЧАСА!

Така ще избегнете вероятността да разбиете нечия лицемерна „известна“ накупена от ГЕРБ физиомутра!

Afera.bg

«