« Върни се назад Публикувано на 04.04.2024 / 9:37

ЗА ДА НЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ПОКРАЙ АКЦИЯТА СРЕЩУ ПАСКАЛА И ШЕФКАТА НА МИТНИЦИТЕ, ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ ПОДАВА ОСТАВКА. „ПОЖАЛВАТ“ ГО – СТАВА СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛОТО СРЕЩУ ПАСКАЛА И КОМПАНИЯ

На 04.04.2024 АФЕРА публикува:

АРЕСТУВАН Е И ПАСКАЛА! АДВОКАТКАТА НА ШЕФКАТА НА „МИТНИЦИ“ ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ! 2 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ТЕЧЕ РАЗРАБОТКАТА, ПОКРАЙ ПАСКАЛА СЕ ЗАКАЧАТ ПЕТЯ БАНКОВА И КУП ЛИЦА, ЛАПАЛИ КИНТИ! ХВАНАТИ СА ТИР-ОВЕ, НАРКОТИЦИ! ЗА БАНКОВА В ДАНС Е ИМАЛО СЪМНЕНИЯ ЗА ИЗТИЧАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Главният секретар на МВР Живко Коцев, човек на Гнома и простоидиоти, подаде внезапно оставка „по собствено желание“.

Това се случва ден след операцията на ДАНС и КПКОНПИ срешу контрабандата и арестите на Паскала и шефката на Митниците Петя Банкова.

Оставката на Живко Коцев, за който АФЕРА още от първия ден на назначението  му изнесе скандални факти и питаше откъде има толкова пари за скъпи костюми и за присаждане на коса, е свързана с вчерашните арести и операцията на ДАНС и КПКОНПИ срещу контрабандата.

За да не бъде арестуван Живко Коцев подава оставка и става свидетел по делото – това е „пожалването“ на човекът на Гнома и простоидиотите, разкри АФЕРА от много близки лица до Коцев.

Коцев е цопнал с двата крака в разработката покрай Паскала.

Afera.bg

«