« Върни се назад Публикувано на 08.01.2014 / 16:21

ЗА ВУДУ-КУКЛИТЕ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ (ИЛИ ОДА ЗА „НАЦИОНАЛИСТА“)

 

В практикуването на африканската черна магия ВУДУ  съществува ритуал, при който омагьосаният бива ръководен чрез нарочно създадена кукла.Така магьосникът кълчи и гърчи куклата, а омагьосаният се кълчи и гърчи наяве…Тези дни един дребничък белокос  човечец, назначен от медии и политолози за „националист“ се забърка за кой ли път в инцидент, грубиянщина и побой. Този път обаче жертва на побоя, освен мирен гражданин, бе и полицай. И докато обществото се скандализира, а МВР и прокуратура се опитват да заемат някаква позиция, нисичкият белокос  човечец вече е готов с поредното си оправдание: „Аз бях жертва на манипулация“. Добре, нека за момент му повярваме.

Да си представим за момент, че битите граждани и полицай подло са причакали Сидеров с цел да го окепазят, че зад гърба на тез мерзавци стои мръсен заговор, че МВР, прокуратура и кой знае кой още са се сговорили за това, само един малък, но съществен елемент  някак си не ми пасва. А именно как „манипулираният“ Сидеров е нанесъл юмручни удари на пострадалите лица, „провокатори“ де.

Но ето тук идва на помощ познанието за вуду магията. Та на Волен му е сторена черна магия и злите магесници от пъкления заговор срещу Атака кълчат парцалената кукла, а дребничкият и добре сложен „националист“ – невинен и чист, но попаднал под черно заклинание ей на извършва разни телодвижения, за които телодвижения и маймунджулъци естествено не е той виновен.

Виновни са мрачните съзаклятници, мерските провокатори и дори числото „пи“. Та, осенен от това прозрение, сега разбирам защо националиста Сидеров отрича да е гласувал в подкрепа на правителството на ДПС и БСП, а много ясно вуду куклата е сторила това! И мрачните магесници – чародеи… Също така се е случило и по скъпите хотели на Венеция, Париж, Варадеро – Куба. Не е бил добре сложеният националист, а вуду куклата. А Волен е невинен!

Та в резултат на всички тези умозаключения мога да кажа, че вуду магията се е настанила трайно в българския парламент и политическия живот. Злите кукловоди кълчат, ръчкат и гърчат, а невинните „омагьосани“ невинно безобразничат и злодействат. После, естествено, обяснението е лесно. Има мрачен сговор и аз съм негова жертва! На мен ми е направена черна абра-кадабра и ето защо аз съм направил това и онова. Ясно и точно! Тази приказка вече обаче не я вярват и дечицата, уважаеми господинчо „националист“!

Павел Чернев

«