« Върни се назад Публикувано на 11.11.2014 / 9:32

ЗАЩО ШЕФОВЕ НА „КРИМИНАЛНА” ПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНИТЕ СИ КОЛИ КАТО ЛИЧНИ. ТОВА НЕ Е ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА, Г-Н МВР „МАСКА” МИНИСТЪР НА ЦВЕТАНОВ?!

МВРПубликуваме сигнал, получен до АФЕРА едно към едно – на вниманието на министъра на МВР и на „Вътрешна сигурност”:

„Госпожо Томова обръщам се към Вас, защото Вие сте непримирим борец към несправедливостите и злоупотребите. До колкото имам наблюдение, полицията в гр.Варна Ви е любима. Забелязвам, че от известно време наблягате на престъпленията и безочието което извършват Стоян Гунчев – „Старшината“ /б.р. шеф на „Криминална“ в ОД на МВР – Варна/ и дясната му ръка Веско Вълчанов. Да знаеш, на Гунчев му викат и „Дългополски бек“. „Старшината“ управлява бяло рено „меган“ с номер В 5520. Той явно е много „голям началник“, защото ползва този автомобил като личен. Вечер се прибира до тях и държи колата в Трето РУП при Красьо Добрев, а сутрин слиза до Дирекцията.

Явно е заразително, защото от много време и Веско – „Вълчето“ и той, като много голям „специалист“, се прибира с бежовия опел с номер В1903. С него се движи и шефа на „кражбите“ Живко Костадинов, а обикновено шофьор е услужливия – Нишад.
Време да попитате любимия Ви Директор „Пуйчето“ /б.р. – Николай Калчев – шеф на ОД на МВР – Варна/ и любимия Ви шеф на „Вътрешна сигурност“, кога ще се самосезират и ще разследват престъпното поведение на самозабравилите се полицаи. Те по-важни от другите ли са и как така използват служебния бензин и коли за лични нужди. Това не е ли злоупотреба със служебно положение и държавни средства. Министъра да провери и този сигнал.”
Afera.bg

 

«