« Върни се назад Публикувано на 21.04.2021 / 9:42

ЗАЩО ХРИСТВО ИВАНОВ И МИРЧЕВ НЕ РЕВАТ ВЕЧЕ ПРЕД ЛЕТИЩЕ СОФИЯ. ЗАЩОТО НАЗНАЧИХА ТЕХНИ КАПИИ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ

Защо Христо Иванов и Мирчев не реват вече пред летище София.

От няколко дни се чудя, защо Иво Мирчев и Христо Иванов не реват пред летище София. Няма статуси, лайвстриймове и други подобни простотии. Защо ли? Отговорът е прост. Защото им платиха да млъкнат. А как им платиха ли? Елементарно Уотсън.

Назначиха техни капии на отговорни постове.

Най-голямата капия е Илияна Цанова, която заедно с Христо Иванов бе в правителството на Георги Близнашки. Посочена лично от настоящия първи гербаджия Росен Плевнелиев, като квота на „умните и красивите“. След това Цанова направи международна кариера с протекцията на друга любимка на Хунтата Кристалина Георгиева.

Та същата Цанова вчера бе назначена за председател на Надзорния съвет на летище София от собственика „Софт кънект“.

Със сладък пост се уреди още един приближен до ГЕРБ, който го играе опозиция за пред хората. Това е бившият зам. вътрешен министър Филип Гунев, който асистираше на най-невнятната министърка на вътрешните работи Румяна Бъчварова. След като напусна МВР барабар с Бъчварова, Гунев бе прибран в Антикорупционния фонд, уж да бори корупцията, в която участват доскорошните му авери. А от вчера и той е със запушена уста и голяма западна заплата, като „независим член“ в борда на скандалните концесионери.

А ние чакаме новият лайв на Христо Иванов и Ивайло Мирчев. Този път от кабинета на Цанова и Гунев.

Иван Иванов

«