« Върни се назад Публикувано на 27.12.2017 / 9:13

ЗАЩО СНИМКАТА Е ПОСТАНОВКА ИЛИ КАК ДА СИ УВОЛНИШ НАЙ-БЪРЗО ПР-А?! ПОНЕ ЕДНА ПРЕСТИЛКА ДА БЕШЕ ПРЕПАСАЛА ЗА КАМУФЛАЖ!

КОРНЕЛИЯ НИНОВАЗащо снимката е постановка или как да си уволниш най-бързо ПР-а?!

– Идилично, нескопосна инсценировка тип 80-те години с домакинята от народа: емайлирана тавичка, в която се меси питка, друга тава /омърляна/ с печена тиква, ама са направили издънка – до тях бонбони Линдор, дето струват 8 лв. 100 гр. и хич не са народни!!!!

– Втора издънка – фруктиерата е натъпкана набързо и с квот са имали под ръка – вкарали са домат до портокалите!!!! Коя домакиня държи портокали и домати наедно? Да не говорим, че при тия цени, кой пенсионер /главната електорална маса/ може да си позволи портокали?….

– Мушкатата са почнали да сдават багажа – почти на всички долните листа са жълти или са на път да увехнат и измръзнат /предполагам, че кухнята е слята с остъклен балкон/. Никоя прилична домакиня няма така да ги занемари – поне ще изреже зеносаните листа.

– Хладилникът е ТУРСКО ПРОИЗВОДСТВО!!! Това намек ли е или натвърдек?

– Месещата стрина е застанала зад стола, което показва, че няма как да меси – никоя домакиня няма да се пресяга през столовете, когато меси…. че да се завре между стол и хладилник! Айде де!!!

– Втора лъжа, че въобще меси – дори и ръцете й не са набрашнени, нито пък черната й премяна…. Поне една престилка да беше препасала за камуфлаж!

Мариела Нордел

«