Публикувано на 13.01.2022 / 9:47

„ЗАЩО САМО ЕКС КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ ТОПКИ ЗА ТОВА“. НЕ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ, А ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ОНАЯ СГАН ОТ УМОПОБЪРКАНИ, КОИТО НИ СЛАГАТ ДОРИ И ПРАВИТЕЛСТВАТА!

Току що влязох в Телеграм. Там сме топ новина и всички ни се кефят. Англичани, американци, италианци, холандци, французи. Новината е предадена коректно като протест организиран от опозиционна партия.

Всички са във възторг и има коментари като: защо само екс комунистическите държави имат топки за това.

Тук обаче е хейта, който онези срещу които протестирахме днес са наложили като водещо разделение. Не схващате, че не Възраждане имат значение, значението е да се излиза срещу оная сган от умопобъркани, самозабравили се старци, които ни слагат дори и правителствата. От нас хората зависи и от никой друг.

Да не мислите, че на Запад се организират спонтанно? Всичко там е шампанско и рози. Те си имат своята опозиция, те си имат разнобой кой с кого е и все пак са навън. Колкото по-често се сменят правителствата толкова по-трудно става за Онези да контролират нещата.

Не виждате ли, че навсякъде правителствата са несменяеми и както се казва им запомнихме имената. Бранят със зъби и нокти, които са сложили да ги обслужва. Колкото по-често се сменят толкова повече грешки ще правят и то се вижда у нас нагледно сега. Пак сме първи сред последните, докато Запада тепърва ще трябва да го разбира.

Всички по целия свят трябва да сме навън срещу МОШЕниците. Празна била сградата. Ми ще я напълним, бе и няма да си тръгнем докато или не си подадат оставката, или не отменят мерките. Какво ще ни направят? Нищо по-лошо от положението в което сме сега.

Ана Некезка

Коментари 8 за
“„ЗАЩО САМО ЕКС КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ ТОПКИ ЗА ТОВА“. НЕ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ, А ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ОНАЯ СГАН ОТ УМОПОБЪРКАНИ, КОИТО НИ СЛАГАТ ДОРИ И ПРАВИТЕЛСТВАТА!”

 1. Чалгарските палячовци, смешници ,преоблечени лакеи, измамниците от промяната вън, да си ходят . Скоро ги очакват сопите, не само за здравните мерки, фашизъм от социалистически вид ,а и по социални причини, галопиращата инфлация и високи цени на всичко. Кенеди е казал: демокрацията не е съвършена, но не изгражда стени както беше при диктатурата на болшевишкият режим, Берлинската стена, огради по границите, както и сега фашистките мерки на здравните фашага.

  1. „фашизъм от социалистически вид“

   Още един гледач на кабеларките на буржоазната власт?

   „TURN OFF THE TV, TURN ON YOUR BRAIN!“

 2. Референдум за и против „Зеления сертификат“. Защо никой дори не го е предложил ?

  1. Ама без машини, моля, че в Швейцария ги нагласиха добре с този референдум…

  2. Представи си,че манипулират машинното гласуване и излезе,че всички са за сертификат.
   Какво правим тогава?

 3. Гражданско неподчинение му е майката.

  1.Отказваме да се ваксинираме задължително/който иска да се ваксинира доброволно/,
  2не им стъпваме във фашистките магазини и заведения,където искат ЗС ;
  3.ако ни искат за нещо ЗС отказваме да им го представим,дори и някои от нас да го имат като им искаме правоспособност дали имат правода искат такава проверка и
  4. Тези на които са възложени задачи да проверяват ЗС /отказват да ги изпълняват/
  5. В резултат на изложеното ЗС ще е „хартиена фигурка“….

 4. Живеем в Глобалната Измама ,която цели няколко неща:
  1. отнемане на собствеността и спестяванията на хората;
  2.отнемане на човешките права и свободи и
  3. ограничаване на човешката популация и редуцирането й ко т.нар. „златен милиард“

  Борбата е общонародно гражданско неподчинение навсички задължителни и наложителни мерки и изисквания ,които целят горното. Без съдействието на хората на „господарите насвета“ ще е невъзможно да направят нищо.
  Ганди ни е дал рецептата ,която принуди Великата Британия да напусне Индия…

 5. Лесно му е на пенсионер като мен да разсъждава и коментира, както казват на пенсионера ще му вземат дедовия. Хората в активна възраст са объркани. Крайно време е умните по света да се обединят и да излязат с приемливо и разбираемо становище – на къде от тук нататък. Ако един корона вирус докара цивилизацията в тупик как ще посрещнат по голямо предизвикателство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *