« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 9:48

ЗАЩО ПУТИН ГИ ДРАЗНИ ДО СМЪРТ? СЛЕД КАТО НЕ СЕ ВАКСИНИРАХМЕ, НЕЩО, КОЕТО ГЛОБАЛИЗМЪТ НЯМА ДА ЗАБРАВИ, СЕГА ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ

Хибридната и информационната война текат с всичка сила, защото няма време. В какво се състоят те в момента? Всяка отделна тема си има своя програма, по която се развива. В случая чрез медиите се създават програмирани нагласи за събитията, като включително се използват лъжи, за да се получи нужната псевдореалност. Това ще ви го кажат и двете воюващи страни! Само че винаги има истина и лъжа. Не може да има две воюващи страни чрез лъжа, или две воюващи чрез истина.

Воюването означава, че едните са в истината, а другите в лъжа.

Аз отдавна съм се отказала да направя фокус на работата ми разобличаването на лъжите чрез ежедневни доказателства в различни фокусни точки. Отдавна съм се установила в работата да разяснявам основния механизъм, по който става отклоняването на света от пътя му чрез лъжи и измами.

Основната цел на хибридната и информационна война срещу Русия винаги е била една и съща. Унищожение на Русия, превръщането и в удобна хапка за глобалния задкулисен елит. Да, зная колко много гласове ще гракнат как в самата Русия има такива, които точно това искат! И да, има много руснаци, които по абсолютно същия начин като над българите и като навсякъде по света, биват заслепявани от лъскавите предимства на материални живот, който стои в основата на Запада. Това е модел на съзнанието. Не че хората, които не избират Западния Глобализъм не са материални, но те имат малко по-уравновесен материалистичен статус и не на всяка цена го търсят. Ето това е голямата разлика, която сега е на яве!

Моделът на живот, ценностите и пътищата за постигане на ценностите са различни. Ето затова има война! Защото Западът поиска и Русия да заживее като него, Западът поиска цялото земно кълбо да живее като него. И нищо друго да не съществува. Всички хора на Земята да имат един бог и да се кланят на един бог и този бог да се казва ДОЛАР. Или каквото там се сетите от „ЦЕННОСТИТЕ НА ЗАПАДА“. Е да де, ама това е невъзможно! И заради тази невъзможност, Западът не се свени да воюва.

Разбирате ли, сега хората воюват, защото не искат да живеят насила както онези им казват. Иначе книгите по история и учебниците в днешно време са пълни с тезата колко страшно е, че СССР стигна до Берлин и взе под свое влияние Източна Европа и големи части от Азия. Е, същото е. Западът се опитва да направи същото, само че за цялата планета, не за части от нея и както вчера посочих, това е много хубаво.

Когато Русия подчинява други народи е много страшно, страшно страшно, направо е библейски ужасно!

Когато Западът подчинява и използва други народи, това се нарича ред, порядък, мир, просперитет, щастие, любов и светлина…..

Впрочем дали в политкоректните учебници, които се опитват да изтрият военната роля на СССР, пише, че Англия и САЩ СА СЪГЛАСНИ ДА ДАДАТ НА СТАЛИН ПОЛОВИН ЕВРОПА, ДАЖЕ МУ ПРЕДЛОЖИХА КАК ТОЧНО ДА СТАНЕ НА ЕДНА САЛФЕТКА? А, дали знаете това всички?

Да се знае.

Сега е последен стадий на този истеричен хибриден щурм срещу Русия. Тя се бори за себе си, но и за всички хора на Земята, които не желаят робството на Запада. Това е абсолютно сигурно! И човекът вчера го каза – Времето на златния милиард няма да настъпи! Ако на някого не му е ясно що за програма е Златния милиард, ще му обясня.

Всички сили в света, които не желаят глобалисткия ред, се нареждат зад Русия, това да е ясно! Може да говорят други неща, да се свиват, но това е решено. Както казах, че става и на лично ниво между хората.

Имаме нови опорки.

Русия да, би могло, но без Путин.

Защо Путин ги дразни до смърт? Искат откритото смъртта му, официално се изказват да бъде убит, събират пари във фонд за да организират убийството му. Иначе наказват за различни предателство за заплахи. Тези, които заплашват, наказват за заплахи. Нали, пореден път нонсенс, да се види.

Защото Путин ги парира, сто години съм го обяснявала, няма да го повтарям. Той, какъвто и да е, сложи пръст в колелетата на глобалния розов либерализъм и изви кормилото на Русия в друга посока. Това няма да му простят.

Друга опорка е, че които говорят ЗА Русия са платени. Не, мили мои, глобалисти! Ние не сме като вас! Да обичаме само когато ни плащат!

В България войната е особено жестока. Предупреждавам. След като не се ваксинирахме, нещо, което глобализмът няма да забрави, сега ще се опитат да ни вкарат в събитията срещу Русия. Според мен ние вече сме, българско оръжие вече участва, така че неутралитетът е нарушен за трети пореден път.

Но сега ще искат от нас още, защото знаят, че България е един от малкото русофилски острова не само в Европа, но и в света. Да, под външната покривка живее любов към Русия и тя е по пътя на гените и по пътя на Българския Национален Дух.

Много скоро на фронта на истината ще има преобръщане. Сега лъжата е по-гласовита.

Прави впечатление, че в европейската преса започва да си пробива път темата Донбас. Например френският Фигаро пусна статия за началото на конфликта в Донбас. Това са знаци. Лека полека истината ще се завърти.

Анастасия Гешева

«