« Върни се назад Публикувано на 11.06.2022 / 9:33

ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ЛЕНА НОСИ ПАРАПЕТ В ЗАДНИКА СИ? НЕ И ЛИ УБИВА?

Някои фото-политически наблюдатели твърдят, че на видеото Киро се държал за парапета. Добре, приемам, че може и да са прави, но веднага възниква въпросът, защо, по дяволите, Лена носи парапет в задника си? Мъжът й знае ли за него? Не й ли убива? Асен пързалял ли се е по парапета или иска да ни изненада с парапетен фокус по време на гей парада?

Щото, вижте… Като ви говорят глупости – ще им говорете и вие!

Тъй като в крайна сметка не ние ще върнем Борисов на власт, а парапета. И Иво Инджев, разбира се. В по-малка или в по-голяма парапетна степен. Щото аз отдавна предполагам, че и той си носи един-два парапета в гъза.

И още нещо. Относно парапета. Защо Киро спря да напада Гешев през последните месеци? Забелязахте ли? Заради имунитета или заради парапета? И имали връзка тази бела Кирова тишина с парапета в МС? Да не се е държал и там за него. Пред камерите. Чиито записи Гешев великодушно прибра. В прокурорското си чекмедже.

Въпроси, въпроси, въпроси. Парапети, парапети, парапети. Бела тишина и самотен самолет от Латвия. Брендо ли се прибра или Спас Гърневски си пусна фърчилото?

При всички положения аз съм готов. Взел съм си от любимия лубрикант на Баце и чакам да пуснат видеото с леля Асена. Ако я заболи случайно парапета, да й подам малко мазило през екрана. Щото и тя душа носи, женицата…

И отново да повторя. Като ви говорят глупости – говорете им и вие! Да видят парапетите, че сме на едно ниво. На тежка олигофрения.

Васил Петев

«