« Върни се назад Публикувано на 09.09.2017 / 9:35

ЗАЩО „НОВ АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН“ Е ПУНТА МАРА. И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ПОМЕТЕМ!

АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАННенаприказваха се.

За „новия антикорупционен орган“. Пунта мара за кретени, за които ни взимат. Нас – всичките.

Президентът също приглася с напомпани фразички, които трябва да напомпат лековатите му наивни фенове, но пусна НПК. Същият НПК. Диктаторският.

За какъв такъв ни е „нов антикорупционен орган“, след като имаме ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО МОГАТ БРИЛЯНТНО ДА СВЪРШАТ ВСИЧКО ОНОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ „НОВИЯ АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН“?

За какъв такъв ли? Ами да си го преместят от единия джоб в другия.

Онези, които КРАДАТ, МАЧКАТ, РЕКЕТИРАТ, УМНОЖАВАТ САМО ПО ВСИЧКО, ДЕЛЯТ САМО НА ЕДНО, СГОТВЯТ И ПРОЧИЕ МЕТОДИ НА НАКАЗАТЕЛНАТА ГРУПИРОВКА НА ВЛАСТТА.

Ако НЯКОЙ искаше да се бори с корупцията, можеше да го прави и досега. И СЕГА!

Варна, например, а и не само Варна, е ПОД КУПОЛА.

Чели ли сте Стивън Кинг – там също един град е под КУПОЛА.

Ако имаше истинска прокуратура и истински служби не само във Варна, а във всеки град, корупцията отдавна да беше погната.

Във Варна обаче, както и във всеки друг град, ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ НИТО ПРОКУРАТУРА, НИТО СЛУЖБИ РАБОТЯТ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА! НЕЩО ПОВЕЧЕ – ПАЗЯТ Я. ДУНДУРКАТ Я.

И ако някой идиот журналист я изнесе на показ – или се правят, че журналистът идиот не съществува, или го погват да го сготвят.

Прокуратурата работи с ПОРОЧНА ИЗБИРАТЕЛНОСТ и не пипа онези, които са на пряко отчитане на Боса на Властовата Групировка. Службите и МВР са на негово подчинение.

А прокуратурата ходи всяка сряда при Боса на диван чапраз.

Ролята на прокуратурата е да е господар на разследването срещу ВСИЧКИ, които са сгазили лука от Властта. У нас прокуратурата работи единствено по онези, които са ПОСОЧЕНИ ОТ ГРУПИРОВКАТА НА ВЛАСТТА, за да бъдат сготвени, вече като ненужни и като ИЛЮСТРАЦИЯ на това, че уж се борим с корупцията.

У нас има всички необходими закони и всички необходими институции, които, ако искат могат да вкарат в затвора и Бойко Борисов.

НО НЕ ИСКАТ!

Какво очаквате сега – да се пръкне някой „нов антикорупционен орган“ с някой ПОСОЧЕН „НОВ“ „антикорупционен герой“, който да размаха „меча“?

Пунта мара. Шурла бурла. Пиниз за български нещастници.

На ВСИЧКИ онези, които са във ВЛАСТТА нито им е изгодно, нито ще позволят да има „антикорупционен орган“, който да СЪСЕЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ КРАДЦИ И КОРУМПЕТА, защото трябва да посече и тях!

Лъжат вас. Лъжат Европа, която и е през оная работа за нас.

Точно затова трябва да ги пометем.

Или ние тях. Или те нас.

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

«