Публикувано на 15.11.2021 / 15:30

ЗАЩО НИНОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА. ДОКАТО ТЯ ПЪРВА ГО ЗАЩИТИ, „ФАЛШИВИЯТ ГЕРОЙ“ СЕ КРИЕШЕ ЗАД ПЛЮШЕНИТЕ ЗАВЕСИ, ОБЛЕЧЕН ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ВЪВ ВОЕННА УНИФОРМА, МИШКА, БЕ, МИШКА!

ЗАЩО НИНОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА

– Защото Корнелия Нинова изнесе битката срещу цялата паралелна държава по времето, когато ГЕРБ бяха вся и всьо, докато Макс и Мориц си бъркаха в същото време из носовете, а Радев все още преживяваше период на адаптация на жълтите павета и не знаеше къде се намира, общо взето, къде е попаднал.

– Защото К. Нинова първа излезе да защити „фалшивия герой“ на 9 юли 2020 година след влизането на прокурорите на „Дондуков“ 2, а той [по достоверни данни] се криел зад плюшените завеси в институцията си, облечен за всеки случай във военна униформа („да му пази страх“). Мишка бе, мишка, какво да го обсъждаме.

– Най-сетне, защото К. Нинова беше тази, която имаше смелостта да реформира 130-годишната БСП, да спре доживотната мандатност на отделни „другари“, партийни патриции в парламента, дъбовци, мерджановци, найденовци и прочее мъже на МаяМая; наред с това ограничи „социалистическата аристокрация“ (какъв оксиморон). Тоест, Нинова беше тая, която понечи да секне вампирската наследственост.

Но, пак да кажа, партия ДРОН (дъртите радевисти, опрашващи народа) си знае нейното – Кути Спина им е говорител. Говорител на службашкото божем правителство на Радев. Зарчето им е проектонаследник. На дъревата племеникът ѝ е зам.-министър на земеделието при същите тия службаши, Кирчо Добрев дали не стана милиардер при Радев? А Станишко не си ли помисли, че е евро суперменът на хайверната левица, воглаве със спътничката му на рокерския мотор на път за Бузлуджа – Елена… Елена, дете на дивата пустиня амур.

Ех, тая „Илиада“ и одисея на БСП. Да не продължавам, че ще стане цял роман от поне 70 хил. думи (какъвто е международният стандарт /минимум/ за романите).

А, да, за сенилните знаменоски и знаменосци да припомня защо, първо му викат Спина на Кути, щото от опит знам, че са забравили. Нека цитирам изказването на Кути от 2012 г., скандализирало обществото, за съжаление (само за три дни обаче): „социализмът, подобно на СПИН, се предава като болестта – по полов път и по наследство“.

Второ, още от същото, изплю и семплото Зарче през 2017-та: „Закъснях за предаването, защото с едни ченгета от ДС се чудехме как да измъчваме нечий дядо“. Много умно, няма що.

Прочее, заради това изказване на младия Кацамунски [Зарчето], БСП загуби „нарисувана победа“ на изборите още преди 4 години. Преди цели четири години.

Затова Нинова трябва да продължи!

Въпреки ударите. Нинова трябва да устои. Каква ти оставка, драга Корнелия! В никой случай. Ти си мъжко момиче. Никога не се предаваш, това е ясно.

И аз знам, че Нинова ще устои.

И ще остане в политиката далеч след като нафантазиралите си, че са политици внучета и дрожди, наред с дронаджиите са отлетели в небитието на историята.

15 ноември 2021 г.

Стоил Рошкев

Коментари 12 за
“ЗАЩО НИНОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА. ДОКАТО ТЯ ПЪРВА ГО ЗАЩИТИ, „ФАЛШИВИЯТ ГЕРОЙ“ СЕ КРИЕШЕ ЗАД ПЛЮШЕНИТЕ ЗАВЕСИ, ОБЛЕЧЕН ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ВЪВ ВОЕННА УНИФОРМА, МИШКА, БЕ, МИШКА!”

 1. Колко похвали за Корнелия Нинова… Но:
  Кой предложи Румен Радев за президент през 2016 г.?
  Кой обяви, че БСП подкрепя Радев за втори мандат, вместо да подкрепи Николай Малинов, след като не успя БСП да предложи свой кандидат?
  Кой ту влизаше, ту излизаше от парламента, без никаква полза за БСП и нейните избиратели?
  Кой не посмя да напомни, че Сергей Станишев е п..ст (за етноса му да не говорим)?
  Кой изпрати в Брюксел Елена Йончева?
  Кой поддържаше заблудата, че Костадинов е български националист?
  Кой изпрати сина си в САЩ, в Голдман Сакс (при Дейвид Соломон)? И дали любящата майка не е зависима от ул. „Козяк“ 16, заради „местоработата“ на синчето?

 2. Грешката на Нинова е че не припозна русофилите в България а заложи на облъчения американофил Радев, който миналата година се изсули като мокра връв на ПАРАДА НА ПОБЕДАТА за да засвидетелства уважение към нашите свидни жертви.

  1. Нинова е пич!
   😉

   Когато архивите говорят…
   10 август 2016 г.:

   „Ген. Румен Радев е номинация за президент на БСП от един ! бизнес кръг, свързан с оръжейното лоби, който трябва да уреди сметките на социалистическата партия”.

   Това заяви в ефира на „Здравей, България” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.

   Според нея левицата е разтърсена от „тежки вътрешни скандали и противоречия”, зародили се между отделните ЛОБИТА, защитаващи различни кандидатури.

   „Всичко е една голяма клоунада”, каза още Дончева.

   „БСП се дефинира като лява партия, но всъщност е партия на милионери и пенсионери. .
   Ръководството на левицата нищо ново не е научило и нищо старо не е забравило”, коментира още лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.“
   …………….

   Бизнес идеи, брат.
   😉

 3. Аз гласувах за БСП но против Радев и сега най достойно е Нинова да излезе с обръщение социалистите да гласуват по съвест.

 4. Сега Бсп трябва да му го върне на зеления плъх като на Балотажа не гласуват за него , а за професор Герджиков. Този миндил не трябва да става втори път президент, ще довърши народа и България!

  1. Изпълнителното бюро на БСП – София оценява получените резултати на БСП на предсрочните парламентарни избори на 14-и ноември като катастрофални. Смятаме, че в момента реално е заплашено бъдещото съществуване на партията, тъй като тя се превръща в ненужна политическа сила. Това алармираха от пресцентъра на Градския съвет на партията в столицата.

   Необходими са радикални реформи и кардинални промени, които да оздравят БСП, да определят бъдещето на левите, социалистическите идеи у нас. Това е жизненоважно както за БСП, така и за България. Предстои ни много работа, която трябва да осъществим в условията на тежка епидемиологична криза, на икономически и социални противоречия, на раздирано от разногласия общество, на търсене на път и посока, на унизено национално самочувствие.

   Но ние, българските социалисти, имаме и още една важна задача – да гарантираме започналата, благодарение на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, промяна на страната като демократична, свободна и правова държава. В края на седмицата предстои втори тур от президентските избори, от който зависи дали България ще продължи по пътя на новия възход. Румен Радев и Илияна Йотова доказаха, че са достойните президент и вицепрезидент, че са истински държавници, които се вълнуват и съпреживяват грижите и неволите на българските граждани. Ето защо на 21-ви ноември е нужна пълна мобилизация, за да гарантираме, че Румен Радев и Илияна Йотова ще продължат успешно своята държавнотворческа мисия.

   Ние, членовете на Изпълнителното бюро на БСП – София призоваваме социалистите, симпатизантите и всички български граждани да подкрепят със своя глас нашите кандидати Румен Радев и Илияна Йотова на втория тур за втори мандат.

   България заслужава да възвърне своя икономически, културен и социален възход.

   БСП

 5. Уважаеми г-н Рошкев,
  Мисля, че БСП трябва да се върне към думата „социализъм“. Но не като проста дума в името си, привличаща по-възрастните симпатизанти, а като реална стратегическа цел – социализмът като обществено-икономическа формация.
  И в тази връзка също мисля, че пред хора, като г-н Жан Виденов, има съвсем реално политическо бъдеще.

 6. Ако не бяха тези машини нито ПП щеше да влезе в парламента и да влезе щеше да е на техническата грешка над 4 % а слабокотовия малоумен фигурант зависим от педалската секта прокопиева нямаше да е и на балотаж! Машините са най голямата измама! това ако се беше случило в франция буквално щеше да гори цяла франция буквално от протести и буквално да гори! Нашите разбират за това гокато им се бръкне яко в джоба! наглия прокопиевски сектант измамника ще ви го тури не с 200 а 20 000 слаботоков малоумен народ 🙂

 7. И като махнат Корнелия , Станишев иЙончева може пак да се вземат , но го няма Цецо Василев да плаща сметката …и Хохегер го няма , а Кути или П…Ути колко време изкара като Митко Каратиста в ЕОН …и колко пъти с Добревия и свинаря гласуваха за Слави и Кико и кокорко…, те отдавна не гласуват за БСП , Нинова да му поиска на този гей Кутев за цените на фирмения ток който от Козлодуй излиза на 72 лева/ мгвч а Кутевци и Ковашки го фактурират на фирмите на 362 лв , Това лихварство ли е , ОПГ ли е или да?

 8. Само че е твърде глупаво Кърмела да го подкрепи за втори мандат. Това си е направо харакири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *