« Върни се назад Публикувано на 15.03.2022 / 16:31

ЗАЩО НЕ ОТИВАТ НАЙ-ГОВОРЯЩИТЕ НИ ГЛАВИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА БРАНЯТ НАЦИСТИТЕ

Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето. Стартираха втора вълна за защита на европейските ценности, ционисти и нацисти!

Не забравяйте, че 20 дни след началото на руската военна операция украинската и руската армии не са влизали в директен сблъсък. Няма и за какво да се бият, защото и до ден днешен няма акт за обявяване на война. А след като няма?! Това не пречи на двете армии да имат изградена една специална комуникация. Мислите ли?!

За чуждестранните наемници има предостатъчно сили и средства и всичко, което виждате по телевизиите е последствията след прегазването им. Прегазването на ония с факлите около 35 хиляди човека, дето се поздравяваха пред очите на Зеленски с: Хайл Хитлер! Има цели филми и много видео по въпроса, както и такова предоставено на вниманието на всички европейски лидери. Те са ги гледали, а президентът на САЩ има още повече информация за много хубави работи.

Добре е да знаете, че жертвите наемници не се описват никъде и от никого, а просто изчезват в небитието все едно не ги е имало. И точно такава трябва да бъде съдбата на всеки добре платен наемник. В това отношение съм категоричен – съдба на плъх. Държавите си имат армии и това е единственото правилно решение – колкото и докъдето.

Искрено се надявах, че от България ще заминат повече наемници, но за съжаление, предполагам, че са около 570 човека плюс. Данните им вероятно не са тайна за руското военно разузнаване, както и данните на всеки един друг такъв. За нашите, обаче, нещата стоят по много различен начин отколкото за другите. Не ми се обясняват последствията, за да имат смелост да продължат да заминават да воюват с руските. Но какво съм ги замислил тези, като всеки си има глава на раменете, а демократичната и правова държава ни дава свобода да решаваме сами и избираме съдбата си – собствената и на близките си.

Лошото е, че не отиват да бранят нацистите най-говорящите ни глави по телевизиите, а толкова ми се искаше да отидат. Дори ги стимулирах да отидат и да защитят европейските ценности и демокрацията с оружие в ръка. Човекът не е само долари и думи, трябва да има и дела!

Наемници трябват другари, въоръжени наемници! Така се брани демокрацията.

Перлата в короната на НАТО е България.

Не вярвате ли? О, повярвайте ми. Това е най-големия златен трофей с който може да се гордее западната цивилизация. Златен не само в преносен, но и в буквалния смисъл! Дори в днешните форуми на НАТО се развява като флаг този факт: „Най-близкия военно-политичеки съюзник на Русия в рамките на СССР беше България, а днес тя е с нас, като осъди действията на Руската Федерация.“ Мдаа. Няколко пъти в нашата история сме били на страната на „силните на деня“ и винаги след това сме губили територии, а политиците – главите си. От тази смъртна спирала няма излизане, защото няма разум.

Впрочем, България не може да съществува без своя особен статут на международната сцена. Който не го разбира, очевидно не знае много неща. От това, че Русия не може да диша без България до нея, до това че България не може и няма да съществува като „държава на българите“ без Русия!!! Това е същността на Небесния Йерусалим, земният го знаете къде се намира.

Не гледайте днешните ни политици, те нямат духовно знание, нито такава култура. Те са безобидни участници в процеси, които дълбоко не познават и резултатите са налице. От всичко, което ви казвам не следва, че ние нямаме място в ЕС. Разбира се, че имаме и то какво, стига да намерим себе си като разум, нация и цели. Останалото е лесно.

България ще си остане духовен център на света, независимо от това в какво сме превърнати днес, не по силата на наши общи решения. Единици от нашите полтитици знаят за какво говоря, но има и друг тип хора в тази страна. Стоици на Истината и просветени в знанието пазители на истинските човешки добродетели, които са много далеч от повърхностните „европейски ценности“. Защото няма европейски, азиатски, африкански и прочее ценности, а има човешки и божествени! Всичко друго е дъвка за наивници и хлапаци.

България е духовната  и фактическа майка на Русия и каквото й да е нашето дете, то е наше. Добро или лошо, буйно или кротко, красиво или грозно, разбрано или неразбрано, то е наше. В този смисъл русофобията е заряд на култивирана омраза срещу собственото, срещу твоето. Тя е най-голямото бедствие за всеки смислен човек, защото омразата разрушава човека отвътре и той няма никакъв шанс да остане сред красивите човешки същества. Русофилията, макар и силно политизирана по разбираеми за мен причини, тя носи приемане и е заредена с любов. Русофилите обичат, русофобите-мразят! Кой е здравия човек от тези два архетипа? И кой нормален човек може да мрази собственото си дете, дори то да е запалило къщата му? Кажете името на поне един такъв жив човек!

Омразата е вътрешна смърт, любовта – вечен живот! Вие сами избирате.

Николай Марков

 

«