Публикувано на 21.01.2022 / 23:19

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ КАТО ЗАДНИЦИ, БЕ, ЛЪЖЛИВ РАДЕВ И ДРУГИЯ ХОЛИВУДСКИ АКТЬОР ЯНЕВ, ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ И ТАКТИЧЕСКИ НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ С ГОЛЯМ ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ В БЪЛГАРИЯ? МНОГО Е ТЪРПЕЛИВ ПУТИН С ВАС, ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВИ БАВИ

Казваш им недвусмислено, че проблемът е САЩ-Русия и на мига нашите късопишковци си вадят гагите да ги пъхат където не им е работа. Абе тия олигофрени как са заченати и наистина ли жена ги е родила? Да не са правени в епруветки, завалиите!?

Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Путин така казал, иначе казал, България споменал! Ами айде сега другарят лъжлив Радев и оня другия холивудски актьор Янев да кажат има ли в България стратегически и тактически нападателни оръжия с голям обсег на действие? Какво се правят на ущипани моми на селска вечеринка.

А в Румъния има ли такива оръжия? Не натовски, а изключително американски.

Европейските политически лидери и президенти защо мълчат като задници, бе, другарю Радев? Мислиш ли или вече нема с к’во? Генерал Деса ти изпи мозъка.

Много е търпелив руския президент Путин с вас, прекалено много ви бави.

Николай Марков

Коментари 23 за
“ЗАЩО МЪЛЧИТЕ КАТО ЗАДНИЦИ, БЕ, ЛЪЖЛИВ РАДЕВ И ДРУГИЯ ХОЛИВУДСКИ АКТЬОР ЯНЕВ, ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ И ТАКТИЧЕСКИ НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ С ГОЛЯМ ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ В БЪЛГАРИЯ? МНОГО Е ТЪРПЕЛИВ ПУТИН С ВАС, ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВИ БАВИ”

 1. Ултиматумът на Русия е много резонен и уместен, но каточели е много закъснял.Когато Станишев и Калфин пълзяха пред Кондолиза Райс при сключването на договора за американските бази, Лавров беше в България точно този същия ден и дума не обели, по никакъв начин не възрази. Помня го това, защото бях сред протестиращите срещу тези бази, затворени в Южния парк от конна полиция изпратена от Бойко Борисов. Колко години минаха оттогава? А този, който им даде баницата, Сергей Станишев, днес на конгреса на БСП направи поредното шизофренно изказване.Иска му си и вълкът да е сит и агнето цяло, но така не става

 2. В новата българска история освобожденията на България от страна на Русия са с интервал 70 години. Дошло е време за поредното освобождение.

 3. Когато са завършили военното училище РУМЕН РАДЕВ и СТЕФАН ЯНЕВ са полагали клетва пред знамето.
  Едва ли помнят какво са се клели пред знамето за честта на което в древен рим са се извършвали процедури наречени ДЕЦИМАЦИЯ.

  Ще дойде ден да им бъде припомнено какво са произнесли пред знамето което са употребили като пешкир.

  Съдбата на всички ПРЕДАТЕЛИ е една. Тя няма да ги подмине. – и тях и тези които се клеха в едно , а после служиха на друго.

  Съдбата на ЮДА е пример за това което очаква всички предатели

 4. И каква стана тя? Благодарение на укрите немците са вече на 100 км пред Курската дъга, Бреската крепост и т.п. И този път не само немците, а и заедно с краварите…. Ленинград е почти готов за натовска блокада.
  Това не ви ли напомня едни позиции от ВСВ. И България отново е на страната на фашистите…

  1. Да добавя – ЗА ТРЕТИ ПЪТ СМЕ НА ТАЗИ СТРАНА И ВИНАГИ СМЕ ИЗТЕГЛИЛИ КЪСАТА КЛЕЧКА.

   Ако целта на РУСКО ТУРСКАТА война бе да се смени СУЛТАНА с един АНГЛОСАКСОНСКИ ЦАР то тогава Левски и Ботев са загинали безмислено.

   СЕГА СМЕ РЕПУБЛИКА С ЦАР , слугите на който пак ни водят към едни забравени НАЦИОНАЛНИ КАДАСТРОФИ.
   Предполагам си спомняте кой довлече в България това царско нищожество от АНГЛОСАКСОНСКИ ТИП!!!

   Предпологам не сте забравили КОЙ РЕДИ МИНИСТРИТЕ НА ИЗЛЪЧЕНИТЕ ОТ РАДЕВ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВО!!
   Естествено Сакса и Мони Паси, чийто братовчед ДАНИ ЛОРЕР сега е превърнал министерския съвет в едноличен орган за управление на средствата на ЕС, на Здравната каса и Бюджета чрез жена си г-жа Лорер която е началник на кабинета на малоумният Кирчо и надзорник в НЗОК.

 5. Можеш ли да разделиш двама братя?
  Не.
  Е, има и предатели, но до време.

 6. Лятото на път за Камчия качих на стоп един товарищ. Той ми разказа как навремето у нас имало цветя и рози, а сга само цигани. Замълчах си изненадан от вербалната му агресия. Малко ми заприлича като заяждане на човек изоставен от неговата любима.

 7. Отрязах черешата в двора и сега я дълбая.
  После зареждам черешовия топ с кисело зеле и нападам руснаците.
  Може даже и американците да нападна…
  А бе,нападам наред,който издържи на миризмата -издържи,който не издържи балсъмго.

  Венсеремос.

  1. Виж ти, българина започна да се пробужда, ти да видиш!?! Като ни приемаха в НАТО и ЕС, махахте американските знамена пред А. Невски, а сега рИвете!!! Те ни приеха за да ни направят Щвейцария, а!?! Ти да видиш, бря, кьорави и глухи ли бяхте досега бре, Ганьовци!!!

 8. Май някой иска да гепа на Дядя Путя кремълския часовник със златните стрелки. Дали ще им го даде или ще им вземе техните ролекси времето ще покаже. Преди гледахме руска телевизия всеки петък сега да не я гледаме всеки ден.

  1. То маѝ имаше и виц какво би било ако сме под щатско робство. Отговора беше – Всеки петък – щатска телевизия.
   Да ама сега 24х7. По всички канализации.

 9. България е превърната в мишена благодарение на продажната сган, наричаща себе си политици, назначени и посочени от чужди правителства и интереси! Добре, че нищо не зависи от тях на международната сцена! След 6 дена ще видим решението на големите!

 10. Приблизително веднъж на 100 години владетелите на Запада обичат да се обединяват, за да атакуват Русия. Миналото не ги научи на нищо.
  А ето и отговора на Путин на въпроса за колко може да свърши войната със САЩ „За по-малко от 30 минути“.
  Това са реалностите във военната област.
  Голямата картина продължава да бъде, че САЩ са тръгнали на война срещу Русия в Украйна с чужди ръце и чужда кръв.
  Тревога предизвикаха думите на 24 октомври на министърката на отбраната на Германия Анагрет Крамп-Каренбауер, която заплаши Русия с използването на ядрени оръжия, ако Москва не се съгласи с исканията на НАТО. Германия няма собствени ядрени оръжия, но най-големите ядрени складове на САЩ в Европа се намират именно на немска територия и атаката може да започне от американския арсенал на европейска територия.
  Руският министър на отбраната Сергей Шойгу отговори на немската военна министърка с думите: „Трябва да помним как завършва придвижването на войски към руските граници“.
  За всеки случай началникът на Генералния щаб Герасимов заяви, че 95 процента от пусковите установки на наземните стратегически сили се намират в постоянна готовност за бойно използване. Това означава, че остава само да се даде заповедта “пуск”.
  И никой не обърна внимание на малката информация, че всички руски подводници са “изчезнали” с техните позивни, т.е., че най-вероятно са излезли в края на ноември на определените им бойни позиции /същото се отнася и за подводниците на Китай/.

 11. Сурвакането со винкело и тричането щъ решат проблема с крадливите и малоумници ни управници.

 12. Гледайте днешното предаване на Велизар Енчев . Цялата мизерия на нашите подлоги е синтезирана там, начело с Радев, Янев, Кирчо . След оня ден усуквания на Янев, вече всичко е ясно, кой командва парада, кои са васалите и къде е фронтовата линия. Никой не споменава, че НАТО е смокиновия лист на Янките, че НАТО това са Щатите. И да твърдиш, че ние сме НАТО, когато знаем, че държавата ни лежи върху костите на хиляди убити руснаци само преди 140 г е не слаба памет, не слабоумие, а нещо по- страшно. И е крайно време не солови напъни като на Марков и Томова за отваряне на затворени очи, а организирано да се каже на тези ИЗРОДИ, че ние не сме НАТО, че Русия не само не ни е враг, тя ни е дала повече от всеки друг народ. Пък който не иска, да спрем ядрените централи , ТЕЦ-овете, водните централи, да затворим всички производства на оръжие и спрем вноса на нефт и газ от Русия и да станем независими с по една шепа американски молекули в устите. Вече ме е срам от нашите лидери, начело с отново избрания ни президент.

 13. Не знам какво правят, то лъжата сама се разкрива, жестокото е, че мъката е в сметката на живота и здравето на българския народ.

  Помните ли онази грозна случка, при която Радев не каза една добра дума на нещастните български земеделци произвеждащи нашата храна на народа!
  Той назидателно им отговори, да търсят помощ от депутатите, които са избрали от техния регион!
  След което разпореди на служебния си министър да се заеме с проблема…
  ……………………………..

  29.08.2021 г.
  „Загуби за милиони и тонове удавена земеделска продукция – това е равносметката след опустошителната градушка в Пловдивско в събота вечер.“

  „Не стрелят срещу градушка, за да не свалят US военен самолет“ – загл. „24 часа“

  „Градушката, която удари селата край Пловдив, на места ледените късове бяха с големината на яйце (!), нанесе огромни щети на къщи, автомобили, оранжерии и порази хиляди декари земеделска продукция,

  е била допусната заради кацане на военен самолет, съобщени Ръководство въздушно движение.

  На 28 август е извършен планиран полет на военнотранспортен самолет от летището в Рамщайн,
  където се намира най-голямата военновъздушна база на САЩ в Германия, до летище Пловдив, чиято траектория преминавала през активираните тогава полигони за борба с градушките.

  В 19.18 ч. е подадено искане за спиране на полигоните към диспечера, за да се осигури безопасното кацане на планирания самолет на летище Пловдив.
  В 19.35 ч. е получено потвърждение за прекратяване на стрелбата, съответно в 20.00 ч. самолетът е кацнал на летище Пловдив.
  В 20.11 ч. е дадено разрешение за възстановяване на стрелбата по градоносните облаци.“
  …………………

  След дъжд качулка…, зрели възрастни мъже-фермери плачеха гледайки унищожената реколта с узрели зеленчуци, готови за беритба.
  Целогодишният труд на няколко стотин българи изгоря, за да спаси скъпото ни „съюзничество“, в името на какво добро?!

  На какво добро бе, български „елит“?!

 14. „Цял ден слушам радио и чат-пат гледам ФБ. Констатирам истерична, но малобройна мобилизация на руската пета колона.
  Явно някой е подвел Путин, че като поиска НАТО вън от България, целокупният русофилски народ ще го подкрепи. Както през 2014 година някой го подведе, че само като влезе в Украйна, целокупното рускоговорящо население ще се вдигна да му помага. Явно вярва на някакви сибирски шамани… Пардон, сибирските шамани са сериозни хора, може би вярва на Алена.
  А днешният ултиматум към България да е за урок на ГЕРБ, ДПС и всички останали: колкото повече се подмазваш на руснаците, колкото повече дарове им носиш, те толкова повече те презират и втвърдяват тона. Така е от 500 години, време беше това да се научи най-сетне.“

  Обичащият да го шибат турци – Евгений ДайноФ

 15. Нарязахме си SS-23 …Ердоган Султан да е Спокоен и оставихме Другите да си разполагат Тяхните ТУК!!!Нашите НЕ МОЖЕ но ЧУЖДИТЕ МОЖЕ!!!

 16. Полковник Николай Марков го казва съвсем дискретно, истината е доста тъжна и въпрос на време е – отново сме избрали грешната посока, с Хитлер приятели бяхме и си го получихме.
  Сега отново продължаваме глупостите, но Видов ден дойде, който има очи да гледа, който има уши – да слуша.
  Чудесата започнаха и още месец и нещо време и зайчето от цилиндъра на факира ще излезе да покаже истината.
  Имаме само грешни ходове с поредното измислено правителство!
  Дай Боже, да стане това, което трябва!

  1. Лудото Ленче пак се появи. Провеси се отново като цифка на дувар.

  2. Тотален комплексар. Вече никой никъде не го кани. Защо Афера му дава трибуна ? Светла Петрова преди месец се видя в чудо. Не е добре момчето, а иначе да е жив и здрав би казал Сашо Диков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *