« Върни се назад Публикувано на 21.10.2021 / 11:40

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА 100 000 ЗАРАЗЕНИ НА ДЕН ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЛЕД МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ?!

Лекари отказват да се ваксинират и не са допускани до работните си места! За този факт съобщават рано тази сутрин медиите!

Хората са с антитела след преболедуване и недоумяват защо ги принуждават да се ваксинират!

Целта на ваксинирането според властите е да се изработят антитела, а лекарите твърдят, че ги имат, но не ги допускат до пациентите им! Дали пък не се цели нещо друга с ваксинирането, питат се хората! Лекарите заявяват, че са готови да излизат в отпуск, тоест с налагането на мерките ще се формира още по-голям недостиг от лекари и затрудняване на здравната система! Не се ли твърдеше, че се цели облекчаване на здравната система?

Тези хора защитават своето право на избор, което не желаят да бъде осъществено под принуда! Сега вероятно ще бъдат подобаващо оплюти и ще бъдат изкарани какви ли не и никой няма да каже, че и те спасяват хора и те са специалисти като своите колеги, но просто отстояват правото си на избор!

В същото време здравния министър на Великобритания заяви, че се готвят за 100 000 (сто хиляди) заразени на ден след масовото ваксиниране! Рязко се повишава и броя на починалите, но за този факт медиите прилежно мълчат!

Димитър Байрактаров

«