Публикувано на 21.04.2021 / 9:27

ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ, БЕ? ЗАЩО, БЕ!

Бойко Борисов управлява България от близо 12 години, София от 15 години, а е в политиката от 20 години. Той е такъв, какъвто го видяхте вчера в София мед, през цялото време – събира си агитка /най- хубаво това се вижда на Министерски съвет/ пред която говори откровени лъжи, полуистини и манипулира обществеността, това по един просташки елементарен начин, като изговореното никога, повтарям „никога“, не кореспондира с реалността на неговите желания и намерения, които се организират единствено задкулисно и обслужват личните му политически и бизнес интереси.

Въпросът е – Защо едва сега се породи съмнение в изговорените от този човек неземни глупости, а се мълча толкова години и то мълчаха хора, които днес нямат надписване във ФБ и надприказване в публичното пространство?

Защо мълчахте, бе? Нали сте много умни и критични, а тоя заедно с мъпетите му по места – Фандъкова и останалите кметове, позволихте да ви/ни лъжат и крадат с години. Защо, бе?

Как се изкоренява такава огромна престъпна група, превзела цялата власт, без президентската, наясно ли сте?

Тези въпроси не ми дават мира и ми се струва, че се въртим в кръг.

Георги Дренчев

Коментари 12 за
“ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ, БЕ? ЗАЩО, БЕ!”

 1. Г-н Дренчев, единственият начин да се нормализират бързо нещата у нас и да се отговори на въпросът Ви „Как се изкоренява такава огромна престъпна група, превзела цялата власт, без президентската, наясно ли сте?“ е да се постъпи така с Българоубиеца, както Румъния направи с диктатора Чаушеско незабавно след промените. Kали все отнякъде трябва да се започне с изкореняването…

 2. Г-н Дренчев, ето опит за отговор на въпроса Ви.

  1. Защото бившите комунисти и социалисти на Република Сърбия НЕ вкараха държавата си в никакви съюзи!

  2. Защото, вижте в съседство две статии тук:

  – в едната политическият анализатор на сайта „Сега“ – Петьо Цеков, е публикувал Клетвата на смелите българи, лудите глави от 1876 г. и тяхната САМОЖЕРТВА за свобода и (!) независимост на Отечеството, и пита помним или сме ЗАБРАВИЛИ българската история?!

  – в другата собственикът на сайта „Афера“ – Веси Томова в чудното си предложение за БГ-проектокабинет, има българи или по-скоро български граждани, които не излизат от… чужди амбасади!

  Разни хора, разни идеали – и в резултат РАЗЕДИНЕНИЕ и разделение:

  – едните страдат, защото им пука за РОД, наРОД и РОДина и са готови за саможертва!

  – другите се кефят, защото гледат личния си келепир и … не им пука ни за РОД, ни за наРОД, ни за РОДина!

  Както написа г-жа Томова – трябва да се отмие мръсната пяна!
  Което във всяка колониална територия става рано или късно.
  ……………….

  И не, промяна на „модела“, а ПРОМЯНА на СЪЗНАНИЕТО съхранява нация и държава!

  😉

 3. Въпрос на оцеляване. В един от подслушаните разговори Бойко нарежда разправа с бизнесмен, щото не бил го питал и сам си правел нещата, а какво ли щеше да е ако го беше питал за някоя далавера? Имаме си работа с мафия, дори не е режим.

 4. Мълчаха и мълчат, защото повечето от тях още се надяват, че Боко ще се върне на бял кон, както твърди и Гошето Орбана. Защото „чакалите“ на герб ръфат живо месо. Защото много хора са зависими. Затова и няма да се възмутят от поредните нагли приказки на Тиквун при изписването му от Софиямед. лъжи, лъжи, лъжи…

 5. Bezime
  2021.04.21 09:44
  Рейтинг: 194734
  Оня, учиндолският, го е страх от това което му се натресе на главата. Сега по спешност се мисли за план и платформа с която да се представи пред народа за излизане от кризите. Няма идея къде се натресе. Няма такова положение – хем туйто в онуйто и хем душата в рая, няма! Някой да му го каже! Същото важи и за Тошко Африкански, който освен да псува, май друго не може. Айде, сега байно на пангара, като не сте на ясно къде да се пъхате! Ама така е, от чалга поколения (вече 2!), това беше логично! Вижте им само името на партията, за друго няма да говорим! Като си шоумен, прави си шоуто къде се вреш там където не разбираш. Също като оня от Банкя, шофьора!

  1. Шефа, по-добре напиши ти нещо с главата си, вместо да препечатваш чужди постове!

   А и не е вярно написаното – „учиндолският“ отлично ЗНАЕ – къде се намира и какво трябва да прави!
   И Борисов също.

  2. Още едно надяващо се на чекмеджето Му…..Няма психиатри,нямааааа.Д-р Гълъбова не може да огрее навсякъде…

 6. Тези които не си мълчаха бяха бити , преследвани , арестувани , бизнесите им откраднати или унищожени . През това време 10/15 % от населението поддържаше ОПГ ГЕРБ , и позволяваше на разпасания простак боко , системно да ограбва и унищожава държавността в България .
  Останалите – някои безсилни , други дебили , трети – напуснали страната , отчаяни и с омраза в сърцата …
  До там я докарахме . И сега , като гледам , не могат да се разберат кой да води бащина дружина. Поне новите ще можем да ги сваляме по- лесно . Не че са много нови…..

  1. Д-р Тодорова,
   Напълно съм съгласен с Вас!
   Тези, които не си мълчаха бяха мачкани и продължават да са мачкани и преследвани!
   Тези, които си мълчаха се ръководеха от правилото – „Преклонена главица сабя не я сече“, а също от принципа: Другите да се навират между шамарите, мене не ме касае…“
   Липсва истинското Гражданско общество!
   Това е проблемът.
   Иска се промяна на съзнанието ни!

 7. Боко Тиквата вече е издал две разпореждания, както следва:
  1. До държавната администрация
  – в спешен порядък да се заличават мафиотските кражби по линия на държавните поръчки. Свързаната с това документация да се унищожава.
  2. До службите за вътрешна сигурност и МВР
  – да се събират и докладват компроментиращи факти и обстоятелства свързани с депутатите от другите парламентарно представени партии и техните близки.
  Вече събира тарторите на мафиотските структури и се готви за война срещу парламентаризма, чрез насилия, заплахи, рекет. Ще се върнем в периода на началото на прехода и мафиотските групировки започват своята подмолна дейност.
  Дано народът този път да издържи!

  1. Ако може да се върнат и кризите от тогава, пък дано Хомо Кретенсес Чалгенсес се пробуди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *