« Върни се назад Публикувано на 24.07.2017 / 18:55

ЗАЩО ДАНС НАПРАВИХА МИШЕНА ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЦАЦАРОВ, АКО ИМАШ ГРАМ ЧЕСТ, НАПЪЛНИ АРЕСТИТЕ С ВИСШИ ДАНСАДЖИИ!

ГЕОРГИ ГАТЕВПърво акцентираме на три особено важни публикации, свързани с лицето Калин Кръстев – бивш шеф на ДАНС – Варна, ексшеф на ДАНС – Шумен:

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ШЕФ НА ДАНС С ОБЩИНСКИ АПАРТАМЕНТ ОТ ГЕРБ ЗАМ-КМЕТ НА ВАРНА БЕЗ НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД, ТРОШАТ ЗА ЛУКСОЗЕН РЕМОНТ ОБЩИНСКИ ПАРИ! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ДАНС-ШЕФА ВЕЧЕ ЖИВЕЕ НЕ ВЪВ ВАРНА, А В ШУМЕН!

ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА: КАК МРАКОБЕСИЕ И НЕКАДЪРНОСТ В ДАНС УБИ ПРОКУРОР И СГОТВИ СЪДИЯ“.

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО КАКВО ПРИКРИВАТ ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“! ТЕЧ НА ИНФО ОТ ДАНС КЪМ ГЕРБ ВИСОКОПОСТАВЕНИ. СПИРАНИ РАЗРАБОТКИ ЗА РЕКЕТ ОТ ИМЕТО НА „МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ“!

Сега да цитираме изумяващото „официално съобщение“ на някакво си звено „Антикорупция“ към СГП, действало в сие с умопомрачаващата ДАНС по случая с поръчково сготвения от тях Георги Гатев – заместник председател на Бюрото за контрол върху СРС: „Описаните случаи, установени при проверките на ДАНС, сочат на нарушения на „установения обществен ред” /по смисъла на ЗЗКИ/ от страна на този член на НБКСРС и представляват основание за „ненадежност” от гледна точка на сигурността и опазване на тайната.“

АФЕРА вече детайлно описа престъпните деяния, извършвани от бившия шеф на ДАНС – Варна Калин Кръстев. Вместо прокуратурата и някаквото си там звено „Антикорупция“ да повдигне обвинение на бившия шеф на ДАНС- Варна Калин Кръстев, набързо е „сготвен“ Георги Гатев.

По времето, в което ДАНС – Варна е „разследвала“ варненския съдия Светлозар Георгиев, който бе оневинен от съда, шеф на ДАНС – Варна е Калин Кръстев.

Така наречената „разработка“ на ДАНС – Варна е ПЪЛНА КАТАСТРОФА, въпреки че искания за СРС са удължавани нееднократно и в продължение на почти година съдия Светлозар Георгиев е бил изцяло поставен под контрол, включително контролиран е и съдийския му кабинет.

Единствена АФЕРА разкри, че след като нищо не произвежда дългомесечното нюхане на дансаджиите, ИМЕННО ОТ ДАНС – ВАРНА  в поредното искане за СРС е притурено името /написано от ДАНС- Варна/ на варненската прокурорка Виолета Радева, като тя е посочена именно от ДАНС – Варна като източник на сигнала.

Единствена АФЕРА разкри, че всъщност дансаджиите САМОИНИЦИАТИВНО СА НАБУТАЛИ И НАПИСАЛИ ИМЕТО НА ПРОКУРОРКАТА Виолета Радева и така тя присъства официално и писмено, като дала „сигнал“ срещу съдията Светлозар Георгиев. Тя обаче не го е правила и това означава, че ДАНС СА ИЗМИСЛИЛИ, СКАЛЪПИЛИ И ЗЛОУПОТРЕБИЛИ с името и.

След публикацията на АФЕРА, в която описахме тези БЕЗОБРАЗИЯ НА ДАНС – ВАРНА, при главния прокурор се провежда среща с шефа на ДАНС и други представители на службите. Избухва грандиозен скандал, а Цацаров е бесен от действията на ДАНС. НО! До този момент нито един ВИНОВЕН ОТ ДАНС НЕ Е АРЕСТУВАН, НИТО Е С ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ.

Бившият шеф на ДАНС – Варна Калин Кръстев подава рапорт за напускане през май месец т.г., след като зулумите му лъсват, НО ГО ОСВОБОЖДАВАТ БЛИЗО МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА СЛЕД ТАЗИ ДАТА!

Какво се случва през този период на „изчакване“?

За да спаси собствения си задник, Калин Кръстев забърква кашата и интригата, като вече се намесва и името на Георги Гатев, като „член на Бюрото за контрол върху СРС“. Защо? Ами защото същият Георги Гатев е зам-шеф на Бюрото ма контрол върху СРС и молбата на съдия Светлозар Георгиев е подадена в това бюро, откъдето ще лъснат творените безобразия на ДАНС – Варна, респективно на ДАНС.

Още една подробност. Когато от Варна „спасяват“  в ДАНС – Шумен Калин Кръстев  рамо му удря Бейзат Яхя – бизнесмен от Шумен, който пък има силна връзка с Валентин Златев. В продължение на месец и половина очевадно Калин Кръстев прави опити да си спаси задника и всъщност го спасява на практика, защото нито е подведен по отговорност, нито разследван, а го пускат „да напусне по лични причини“. През това време обаче „натопен“ е … Георги Гатев.

Впрочем, служители на ДАНС, проверявали Калин Кръстев, коментираха конфиденциално за АФЕРА: „Този човек е за затвора“. Прокуратурата обаче дори и не прави напън да образува проверка срещу него.

Нещо повече – ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОКУРАТУРАТА ПАДА В МРЪСНИШКИЯ ИНТРИГАНТСКИ КАПАН НА ДАНС!

Този път с безумието, наречено „разследване“ срещу Георги Гатев.

И така:

Съдия Светлозар Георгиев подава молба в Бюрото за контрол върху СРС, след като е оневинен, и след като по „разследването“ срещу него, правено от ДАНС, има въпиющи нарушения при използването на СРС.

Молбата на съдия Светлозар Георгиев е от … ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ! МОЛБА БАНАЛНА, КОЯТО СЕ ПИШЕ В ТЕЗИ СЛУЧАИ. Съдия Светлозар Георгиев наистина отива при административния секретар на Бюрото – Е,И, УМОПОМРАЧАВАЩИ ДАНСАДЖИИ, КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ СЕКРЕТАРКАТА Е ИЗГОТВИЛА МОЛБАТА? ТА НАЛИ ВСЕКИ, КОЙТО ОТИДЕ В ТОВА БЮРО, ИМЕННО ИЛИ АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЕКРЕТАР, ИЛИ ЧЛЕН НА БЮРОТО, ЩЕ ГО УПЪТИ КАК ДА ИЗГОТВИ МОЛБАТА СИ, ЗА ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА ПРОВЕРКА ПО НЕГОВИЯ СЛУЧАЙ?!

КЪДЕ ТУК, ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ ДАНСАДЖИИ, ИМА „НАРУШАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД“?!!!

Значи „нарушаване на обществения ред“ не е да ползваш престъпни механизми, когато използваш СРС, и когато си от ДАНС, а „нарушаване на обществения ред“ е, когато трябва да осуетиш и да „сготвиш“ човека, който представлява Бюрото за контрол върху СРС, до което има подадена нормална молба, чрез която ще лъснат безумията на ДАНС със СРС!

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ГЕОРГИ ГАТЕВ Е ПОДСЛУШВАН, А ПОКРАЙ НЕГО, ЕСТЕСТВЕНО И КУП ЛИЦА!

Другият магистрат, който е подал молба до Бюрото за контрол върху СРС е Димитър Захариев. Молбата Димитър Захариев написва САМ! Е, и, корифеи на дансаджийската мисъл? Къде тук е нарушаване на „обществения ред“?!

С Георги Гатев бил говорил съдия Светлозар Георгиев. С Георги Гатев бил говорил адвоката на Димитър Захариев. Е, и, къде е тук нарушението на „обществения ред“?

С Георги Гатев съм говорила и аз – Веселина Томова, когато разбрах, че шефката на Варненския Районен съд е разрешила проверка на трафичните данни на сайта АФЕРА. Обърнах се към него в качеството му на зам-шеф на Бюрото за контрол върху СРС, за да попитам какъв е реда и като каква молба да напиша, за да разбера кой си позволява такова незаконно действие. Георги Гатев любезно ми обясни, че те се занимават с контрола върху СРС, а „трафичните данни“ са в компетенция на парламентарната комисия, до която мога да напиша молба.

Е, и, заради колко, като мен, Георги Гатев, според тъпоумието на ДАНС, е нарушил „обществения ред“?!

Това, което се случва е ОЧЕВАДНО, ПРОСТО И ЯСНО. Зад поредната „пиар“  пушилка се крие опит да бъдат заметени следите от престъпления, вършени от самата ДАНС – включително и затаяване на разследвания за високопоставени фигури от ГЕРБ – като бъде превърнат в „мишена“ Георги Гатев, който всъщност разследва точно беззаконията на ДАНС, вършени поръчково със СРС.

Това е поредния капан в който ДАНС вкараха прокуратурата.

АФЕРА алармира главния прокурор – ако има и грам чест, нека потърси отговорност на всички тези от ДАНС, които трябва да отговарят НАКАЗАТЕЛНО, както по случая със съдия Светлозар Георгиев, така и по сегашния позор, който се разиграва с Георги Гатев.

Защото, драги ми, господин Главен прокурор, за да ти издържи което и дело в съда, а не да скъсват задника на прокуратурата от съд за обезщетения впоследствие,  ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ПЪЛНИШ АРЕСТИТЕ С ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАНС И СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ. Защото това, което вършат ДАНС и службите /знаеш и по кое нареждане, нали?!?/ не е „разследване“, а терор – скалъпен, отвратителен, поръчков, терор, обаче за който винаги се намира и по един слугински прокурор, „вързан на фльонга“.

Веселина Томова

«