« Върни се назад Публикувано на 10.05.2017 / 14:34

ЗАЩО ГО НЯМА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ В “СПИСЪКА” И КАК САМ СИ ПОДПИСВА АПАРТАМЕНТА ОТ ФОНД ВЪВ ФОНД, ЗА ДА ГО … КУПИ!

пейчо пейчевКакто вече е видно в АФЕРА, заместник кметът на ГЕРБ Община – Варна Пейчо Пейчев ЛИПСВА в списъка с ведомствени жилища, въпреки че самият той призна, че живее в такова “ведомствено жилище”, обаче “станала грешка”, че бил в този фонд…

Станала грешка” ли? И “станалата грешка” била на секретаря на Община – Варна Момчева ли?

ГЕРБ Пейчо Пейчев пак лъже. И дори само заради това трябва да бъде шутиран от Община – Варна, нищо, че е бивш водещ офицер на тъста на ГЕРБ кмета Портних – Красимир Маринов във ВКР.

За какво лъже ГЕРБ Пейчо Печев?

Въпросното жилище, в което живее заместник кметът Пейчо Пейчев е било във фонд за ведомствени жилища, благодарение на който е бил настанен. “Техническата грешка” /според Пейчо Пейчев/ е, че той си е пуснал молба и от този фонд жилището вече е “прехвърлено”, благодарение на молбата му, към друг фонд – този за граждани с жилищни нужди, но … към Районното кметство. Така след като вече има такава молба, жилището се води към “друг фонд”, този към Районното кметство и затова името на Пейчо Пейчев отсъства от списъка.

Молбата на Пейчев минава през комисия начело с Момчева и на база на решението на тази комисия, то се предлага на Общински съвет – Варна. И така Общински съвет прехвърля жилището на ГЕРБ Пейчо в другия фонд към районното кметство и затова го няма в списъка.

След прехвърлянето в “другия фонд” към районното кметство, ГЕРБ Пейчо Пейчев ще може да закупи общинското жилище, ако поиска, с подаване на молба, но вече към Районното кметство.

А НАЙ -СКАНДАЛНОТО Е, ЧЕ ПОДПИСА НА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ, КАТО ЗАМ-КМЕТ, ФИГУРИРА В МОЛБАТА ЗА РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА ЖИЛИЩЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕ, КАТО “КРАЙНО НУЖДАЕЩ СЕ”, ОТ ЕДИНИЯ ФОНД В ДРУГИЯ ФОНД, ОТКЪДЕТО МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ГО ЗАКУПИ!

Ашколсун!

Afera.bg

 

«