« Върни се назад Публикувано на 27.10.2017 / 9:54

ЗАЩО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЧИНОВНИЦИ СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО НЕВРАСТЕНИЦИ, КОГАТО СТЕ НА ГОСТИ НА МАФИОТСКОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО? ЗАЩОТО СТЕ СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ КАТО НАШИТЕ!

ЦАЦАРОВ Еврокомисарката по правосъдието удивително прилича на другарката Цецка Цачева. За съжаление това е ЕС! Кочина.

Срещала се „комисарката“ с Цацаров и той и свалял звезди от небето, а виждала след това други неща. Ами като виждаш, уважаема, защо мънкаш като свенлива ученичка? Защо всички европейски чиновници се държите като неврастеници, когато дойдете в България на гости на мафиотското ни правителство? Защото сте същите боклуци като нашите!

Когато става дума за Русия, виждате и окото на мравката, а санкциите ви са светкавични! Когато говорите за България и мафиотската й власт – уж не виждате много ясно и дори хвалите бандитите. Гнусни мекотели! Давате европейско председателство на напълно мафиотизирано правителство? Защо не лишихте от председателство мафиоти, това не е ли санкция!!!

Ако не знаете защо се разпада ЕС – да знаете! Защото сте обиграни, лицемерни подлеци и защото никак не ви пука нито за България, нито за българите! Интересуват ви само дебелите ви крадливи и корумпирани задници….

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«