Публикувано на 11.03.2021 / 15:36

ЗАТЕГНАХА МЕРКИТЕ ВЪВ ВАРНА ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, БЕЗ НИКАКВО МЕДИЦИНСКО ОСНОВАНИЕ!

От утре, 12 март, във Варненска област се преустановяват всички културни и развлекателни мероприятия. За две седмици – до 26 март ще останат затворени кина, театри, музеи и галерии. Спират се всички сценични и танцови прояви, реши Областният кризисен щаб.

Мярката цели ограничаване на разпространението на заразата от коронавирус в региона. Варна не е от най-засегнатите области в страната, но заболяемостта се покачва, обяви на брифинг областният управител Стоян Пасев.

От днес започват масирани проверки навсякъде, заяви Пасев и призова да се спазват стриктно разпорежданията на здравните власти.

Това е поредната мярка срещу разпространението на вируса в региона. От полунощ на 12 март влизат и други мерки, за които бе решено вчера.“

Напъна се и „наш“ Стоян Пасев /на снимката/ – ГЕРБ областният управител на Варна и затяга мерките срещу ковид, нищо, че НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ, ПОНЕ МЕДИЦИНСКО ЗА ТОВА! И сам признава, че Варна изобщо не е от най-засегнатите области.

ОБАЧЕ!

Утре, 12 март т.г.  президентът Румен Радев трябваше да присъства на юбилея „100 години Варненски театър“. А точно от утре са забранени „всички сценични и културни прояви“.

Така ГЕРБ осуетяват пристигането на Румен Радев на юбилея.

„Ковид фашизма“ на Хунтата се употребява под път и над път по отвратителен начин, както е удобно на Боко Тиквата, партията му, а тоя, Потния от снимката, като ратай се навежда, накъдето го завъртят и надупят.

Afera.bg

Коментари 26 за
“ЗАТЕГНАХА МЕРКИТЕ ВЪВ ВАРНА ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, БЕЗ НИКАКВО МЕДИЦИНСКО ОСНОВАНИЕ!”

 1. Тоя освен да си бае на въшките, за да не го хапят бълхите, за друго не става.

 2. Доста гнусна манга е варненския областен. Този види ли алфа бандюга веднага кляка за свирка без да са го канили.

 3. България е страната на чудесата,( страната ма мутрите, простите пАтки, доностниците и циганите), може да не се провеждат избори, харчат се излишни милиони!?! Резултатите, предварително са договорени от мафията(ГЕРБ, БСП, ДПС и др.) и са известни, месеци преди състезанието, което е с един кон – мафията и никой друг!?! Защото, неможе мафията, да организира избори и да не ги спечели!!! Мафия с демократични избори, никога и никъде не е побеждавана!?! Мафията се „крие“ зад демокрацията, и се „храни“ от нея!?! Почвам да си мисля даже, че мафията създава-измисля, „демокрацията“, за да я използува!?! Ето защо не е важно, колко ще гласуват и за кого ще гласуват, на предстоящите избори(пореднитe мутро-мафиотски и предрешени)!?! ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ СТАНЕ ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!! МНОГО Е ВАЖНО????

 4. До mima- Не вървам !!! Пак ще бъдете изработени на изборите от досегашните управляващи !!!
  Защо, защото ти си тарикат / ка и няма да гласуваш, затова ли пишеш във второ лице мн. число?! Аман от сеирджии! Нямате свършване, после защо държавата била на този хал?! Аз поне ходя по протести и преди и в по – ново време, гласувам, но тази категория не ми е понятна – чопли семки и седи отстрани, но! задължително после критикуват другите за провала, без самите вие да си мръднете четирибуквиета!!!!!

 5. най жалките плюят по Президента. обикновено това са психично болни хора. Румен Радев ще бъде Президент отново. чака ви народен съд гербави крадци!

 6. Брюксел. Тази сутрин герберастката евродепутатка Ева Константинова Паунова – Майдел се събуди весела и доволна. С искрящи очи наблюдаваше спящия си съпруг Никлас и дори лекичко го помилва. Беше доволна от това, че Бойко Борисов се беше разпоредил България да купува ваксината „Астра Зенека”, на която майка й Зоя Паунова е официален представител. „Мама ще бъде доволна” – прошепна тя и нежно погали сина си. След това се загледа замечтано през прозореца на луксозната си брюкселска квартира и изсъска: „Майната й на България! И без това това вече няма да се връщам там. С тлъстата евродепутатска заплата и ваксините на мама осигурих бъдещето и на внуците си. А съм само на 35 години. Благодаря ти чичо Бойко” и с умиление погали портрета му на стената. След това с досада впери очи в поредния европейски доклад, чието съдържание се опитваше да разбере от три месеца и пренебрежително го хвърли под масата.

 7. на о4. о4. 21–…….ИЛИ ТЕ НАС …ИЛИ НИЕ ТЯХ!…..ТОВА ЗАВИСИ ОТ НАС…….ГЛАСУВАЙТЕ!!!

 8. >>>>>Казах и Варна вече е остров !
  А бе ,варненци ,да вземете да изкопате един канал от Каварна,през Добруджа, към Провадия,до нос Емине и сте готови…
  Барем да се узаконите…
  Остров за чудо и приказ !

  И без туй са ви изолирали от години,поне един български Занзибар да станете…

 9. Важно съобщение: „Здравните власти в Дания взеха решение да преустановят имунизирането на населението с препарата на Астра Зенека. Така списъкът на страните, които взимат подобно решение, се увеличава. Причината е, че има потенциално опасна партида от ваксината.“

  Важното обаче е, че герберастката в евроарламента Ева Мейдал, чиято майка е официален представител на тази фирма, яко си напълни джоба с пари и този на Бате й Боко Тиквата.

  1. Осем европейски страни прекратиха временно ваксинирането с препарата на „АстраЗенека“, информира bTV. Европейската агенция по лекарствата не е дала такава препоръка.
   Дания, Италия, Норвегия днес обявиха решението си временно да спрат ваксинирането с „АстраЗенека“ заради евентуални тежки странични ефекти и образуване на съсиреци. Същата мярка преди това предприеха 5 други европейски страни: Австрия, Естония, Латвия, Литва и Люксембург.

 10. В ход е гербераската операция „Симбиоза“, която е разработена от опитни милиционерски кадри на ченгеджийската школа „Симеоново“. Включва следните направления:
  – максимално използване на пандемията от коронавируса за всяване тотален страх у населението и поставянето на оцеляването му в зависимост от изпълнителната власт и реализиране на крайната цел, а именно – БЕЗПРЕКОСЛОВНА ПОДЧИНЕНОСТ на електората и свеждане до минимум на избирателната активност;
  – широко рекламиране на процеса, касещ допълнителните 50 лева за нещастните пенсионери. Кодовото наименование на тази дейност е „Подаяние“ и цели единствено и само ПОДКУПВАНЕ на бедните слоеве;
  – заплащане големи суми на кандидат-депутати и активисти от опозиционните и извънпарламентарни партии и организации с цел събиране на информация за дейността, тактиката и лични данни за последните;
  – в сила остават добилите успешен опит мероприятия: подкупни медии, полицейски натиск върху електората и неподредствен контрол на вота в малките населени места.
  Операцията ще протече в два етапа. От 1 март започна първия етап, който се характеризира с масирана атака върху психиката на хората, чрез прогресивно нарастване на данните за заболели и починали от коронавирус. В допълнение на това се прокламират и нови измислени щамове – английски, нигерийски и т.н.
  Това е!

 11. Президентът Румен Радев внесе в Конституционния съд искане за установяване на противоконституционност на отделни разпоредби от Закона за съдебната власт и от Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство, с които Бюрото по защита се определя като самостоятелна организационна структура при главния прокурор, съобщава пресцентърът на президентството.

  1. Чудесно е,че сте забелязали голямата новина,колега „Цветан…“,защото на практика никой не е обърнал внимание на значението на това сезиране на КС от страна на президента. Мотивите са изключително прецизни и верни по съдържанието си,това Бюро беше превърнато от Каскета в негова лична бухалка,противозаконно изпълняваща и полицейски функции. Там щатът се разширява непрекъснато,бюджетът се увеличава с милиони,дават се луди пари да спецМПС и друга техника. Тази структура е под личното командване на Гешев и чрез нея той отдавна потъпква закона-служителите в Бюрото са оборудвани като полицаи,действат като полицаи,а това им е забранено от нормите,които уреждат статута им. Отдавна се чудя защо нито една опозиционна партия не е поставила ребром въпроса за това официално безобразно беззаконие наложено точно от Главния прокурор. В случая действията на Радев са напълно правилни и съответстват на закона,но ще видим дали Коституционният съд ще се произнесе въз основа на правото или ще защити конюнктурните Гешеви интереси.

 12. До Големия шпек.
  Шпекич, извади от седалището си „Хамбургския САЛАМ“, че нещо ти върви трудно мисълта…:-) 🙂 🙂

 13. Шибам войници тъпи през шортичките , фатмаци прости. Олигофрени, дебил парцал папагал, Радев шушумингата

  1. Браво, това едно от малките правилни лечения !

 14. Нищо не става от нас хората ,една шепа хора ни направиха на луди. А иначе като ни слушаш всеки се прави на велик и силен , пукната пшара не струваме и те го знаят. затова си правят каквото си искат.

 15. Народе прост, вместо да спиш в дълбока кома, излез на улиците и си ВЗЕМИ правата обратно, закото ти ги ОТКРАДНАХА! Поне елате на 17-ти пред министерството на Ботокса да му се „порадваме“…

 16. Убеден привърженик съм на идеята тиквата да бъде наеван и кастриран от проф.Мутафчийски.

  1. На две искания по ЗДОИ за изолирането на SARS-CoV-2. съществото под защитата на Истанбулската конвенция проф. Ангелов отговаря:

   „…Министерството на здравеопазването не разполага с исканата информация …“

   https://anonybulgaria.files.wordpress.com/2021/03/158023852_3830034273742749_4838475514059567714_n-1.jpg?w=1024
   https://anonybulgaria.files.wordpress.com/2021/03/160143795_5152863774786616_5513469667743787762_o-1.jpg?w=1024

  2. ТОЙ вече е…Нищо ново под слънцето. Трябва Народен съд за неговите престъпления и промяна в конституцията заради него – въвеждане еднократно на смъртното наказание за престъпленията Му към българския народ и държавата България. И както на Нюрнбергския процес – съд за всички останали бандити от шайката и справедливи присъди за тях.

  1. Не вървам !!! Пак ще бъдете изработени на изборите от досегашните управляващи !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *