« Върни се назад Публикувано на 11.03.2021 / 15:36

ЗАТЕГНАХА МЕРКИТЕ ВЪВ ВАРНА ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, БЕЗ НИКАКВО МЕДИЦИНСКО ОСНОВАНИЕ!

От утре, 12 март, във Варненска област се преустановяват всички културни и развлекателни мероприятия. За две седмици – до 26 март ще останат затворени кина, театри, музеи и галерии. Спират се всички сценични и танцови прояви, реши Областният кризисен щаб.

Мярката цели ограничаване на разпространението на заразата от коронавирус в региона. Варна не е от най-засегнатите области в страната, но заболяемостта се покачва, обяви на брифинг областният управител Стоян Пасев.

От днес започват масирани проверки навсякъде, заяви Пасев и призова да се спазват стриктно разпорежданията на здравните власти.

Това е поредната мярка срещу разпространението на вируса в региона. От полунощ на 12 март влизат и други мерки, за които бе решено вчера.“

Напъна се и „наш“ Стоян Пасев /на снимката/ – ГЕРБ областният управител на Варна и затяга мерките срещу ковид, нищо, че НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ, ПОНЕ МЕДИЦИНСКО ЗА ТОВА! И сам признава, че Варна изобщо не е от най-засегнатите области.

ОБАЧЕ!

Утре, 12 март т.г.  президентът Румен Радев трябваше да присъства на юбилея „100 години Варненски театър“. А точно от утре са забранени „всички сценични и културни прояви“.

Така ГЕРБ осуетяват пристигането на Румен Радев на юбилея.

„Ковид фашизма“ на Хунтата се употребява под път и над път по отвратителен начин, както е удобно на Боко Тиквата, партията му, а тоя, Потния от снимката, като ратай се навежда, накъдето го завъртят и надупят.

Afera.bg

«