Публикувано на 13.02.2008 / 23:44

Застреляха в главата прокурора на Саратов

Изстрелът е бил произведен от пистолет “Макаров”. Прокурорът се е връщал пеша от сданието на градската прокуратура около 21 часа вечерта.

Григориев е на 48 години и е бил назначен за прокурор на Саратовска област преди две години.

Областната прокуратура през 2006 година е инициирала закон за противодействие с корупцията. Едно от последните гръмки дела, с което се е занимавал Григориев е било против бившият кмет на Саратон Юри Аксененко, който е бил обвинен в превишаване на пълномощията си при отдаването на земеделски терени.

През есента на 2006 година Григориев е забранил продажбата на сълни спиртни напитки през нощта. Към нарушителите той предложил да бъдат приети глоби в размер на 400 хиляди рубли.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Застреляха в главата прокурора на Саратов”

  1. Конов, прочети я! Защо ли? Защото ще ти помогне седейки край личния сейф, да бръкнеш там, където отдавна не си бъркал-в личната си съвест. Не знам, когато си завършвал право в Н-ския университет, дали си имал лекции по Божие право!? Не знам дали си запознат с Вселенските закони, един от които е „Закона за причинно-следетвената връзка“? Някои му казват по-простичко „Карма“. Ако във Варна няма улица „Большая Горная“ или „Малая Дольная“, може би има „Макаров“. Ако пък няма-то със сигурност има словата и клетвите на роднините на Ст.Янев. А те са по-силни от куршумите на „Калашников“! Повярвай ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *