Публикувано на 06.04.2021 / 21:34

ЗАСТРЕЛЯНИЯТ НИКИ АНТОНИО ВЪВ ВОЙНА С ЕКС ОРТАЦИ, ГОТВЕЛ СЕ ДА СТАНЕ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ТЯХ ЗА ДДС СХЕМИ С ВНОС НА КОЛИ ОТ ФРАНЦИЯ

Застреляният на Околовръстното в столицата Николай Дракополо – Антонио водил война с бившия си съдружник и се готвел се да стане защитен свидетел срещу него, информира сайта www.nbox.bg

Застреляният в джипа си преди един час на Околовръстното шосе собственик на автокъща “ANTONIO AUTO” – Ники Антонио, се е готвил да стане защитен свидетел срещу бившия си партньор в “IS AUTO” – Божидар.

Божидар заедно със Стоимен Врагов – Белязания били участвали в схеми с ДДС с автомобили, внос от Франция.

В началото бизнеса с вноса на коли от Франция и схемата с ДДС са въртяли тримата, по-късно обаче се разделят и Ники Антонио е претендирал да търси големи суми от другите двама.

Искал си е парите и накрая ги е заплашил, че ще стане защитен свидетел срещу тях по схемите с ДДС от колите, ако не му дадат парите.

Детето на разстреляния Николай Дракополо—Ники Антонио, собственик на автокъща “ANTONIO AUTO”, е било на задната седалка и е станало свидетел на убийството.

Ники Антонио е бил застрелян в главата.

Afera.bg

Коментари 31 за
“ЗАСТРЕЛЯНИЯТ НИКИ АНТОНИО ВЪВ ВОЙНА С ЕКС ОРТАЦИ, ГОТВЕЛ СЕ ДА СТАНЕ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ТЯХ ЗА ДДС СХЕМИ С ВНОС НА КОЛИ ОТ ФРАНЦИЯ”

 1. >>Ботьо Ботев супер стар, а? Баси тъпунгера, нема ли други? Ноо тъпо.

 2. Всеки крими които иска да става доностник заслужава този край! Извратените мутри джендъри които сега вземат власта ако се разберат ще са по брутални от мутри! Както е видно няма да се разберат. Нормално е по време на каша и като са заети да стане нещо подобно ако видите години назад винаги е така! Даже по няколко за няколко дена са ставали подобни! нищо ново! един доностник по малко! Като си крими няма да си доностник като ще си доностник няма да си крими а бачкатор! лесно просто е! Добре че са пощадили жената и детето те нямат вина!

 3. Да се върнем на темата с УБИЙСТВОТО!
  Който е чел романите на Агата Кристи знае, че с изключение на читателя, в повечето случаи – всички персонажи от сюжета са ЗАПОДОЗРЕНИ и са потенциални извършители на убийството /убииствата/.
  По този повод потърсихме ВЕРСИИТЕ на най-известния детектив в историята на света – Еркюл Поаро:
  ПЪРВА ВЕРСИЯ:
  „Убийството е извършено от човек – измамен от собственика на автокъщата с луксозен автомобил.“
  Нали знаете, че много от луксозните автомобили, които се продават на българския пазар, са предмет на ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ИЗМАМИ или кражби в страни от Западна Европа. Пренабиват им се номерата и се продават в България като нови.
  Но при щателна проверка в КАТ – при евентуална пререгистрация, се откриват истинските фабрични номера на двигателя и на рамата. В такива случай автомобила се прибира от КАТ и се търси възможност за връщане на предишния собственик – от когото е открадната или пък който е ригистрирал застрахователната измама.
  Купувачът в България остава с пръст в устата и трябва да си потърси парите от продавача.
  Продавачът обаче не връща парите, в резултата на което за измамения купувач има два варианта:
  1.Или да заведе дело за разваляне на договора, което би му отнело много години пари и нерви и пак няма 100%-ва гаранция че ще си върне парите, или да тръгне към лична САМОРАЗПРАВА с боклука-продавач. Намира си оръжие, причаква жертвата и съвсем основателно я „очиства“.
  После отива при наследниците на тази жертва отново да си иска парите и ако не му ги върнат – може да се повтори същото…
  ВТОРА ВЕРСИЯ:
  „Убийството е извършено от човек, която е използвал транспорта на колите от автокъщата за трафик на НАРКОТИЦИ или други контрабандни стоки – примерно златни кюлчета за ЧЕКМЕДЖЕТО на една Мутра“ ./А бе откъде Еркюл Поаро знае за това ЧЕКМЕДЖЕ???/.
  Случайно обаче, собственика на автокъщата намира тези „стоки“ и си ги реализира на пазара – за своя сметка. Действителният собственик или получател разбира това, разярен е, изучава навиците на жертвата, причаква я и я „очиства“.
  ТРЕТА ВЕРСИЯ:
  „Убийството е извършено или поръчано от лице, което е имало бизнес-отношения с жертвата, която най-вероятно се е опитала или пък направо го е „прекарала“.
  Поискал си е паричната равностойност – ведно с ГЛОБА и след като тази жертва е отказала ДОБРОВОЛНО уреждане на спора, а според „прекарания“ индивид – съдебно дело е само губене на пари и време, и затова се е принудил от обстоятелствата да намери поръчков убиец или пък сам да изучи навиците на жертвата и т. н. /вж. Версия 1 и 2/.
  ЧЕТВЪРТА ВЕРСИЯ:
  Е, стига ви толкова, че иначе трябва да поискам и заплата от МВР.

  1. Р.р: Ако един ден попитате Дани тъпото или Барни Ръбъл-а на правото /бивш министър на правосъдието/, защо това убийство е останало неразкрито, сигурен съм че ще отговори така:
   „Ами то и Еркюл Поаро не е имал сто процентова разкриваемост, пък вие искате от нас такава“.
   /Да ме извини Барни Ръбъл – симпатичното анимационно геройче, че го сравнявам с този бивш министър на правосъдието./.

 4. >>>>Гледам Ревизоро и мисля ,че е свестен човек.
  Един от малкото свестни ,които се опитват да направят нещо в тези адски условия. .

  1. Един Шиндлер пролет не прави!!!Българите са го доказали през 1943 година!!!

 5. Като се има предвид времето на написването на първите коментари, мога да преценя, че същото действие е поне след 4 ракии.

 6. Мутромафията започна ударно със заличаването на следите…Тепърва ще падат още тикви. Това е част също от гробарския сценарий за следизборно овладяване на ситуацията чрез убийства и хаос. Неслучайно Мутрата каза, че ще гони всички така, както правят чакалите. Целта му е чрез това да предизвика ако трябва и гражданска война за да оцелее. Изходът е един и всеки трябва да го осъзнае – всеки час, в който ББ има възможност да влияе, е фатален за всички нас. Едва ли обаче новите победители осъзнават това…ако не са част от същото това т.нар задкулисие, ръководено от сили и извън РБ. Няма мафия, която да си е отишла след избори. Тя е дълбоко вкоренена у нас и ще се съпротивлява до дупка с цената на всичко. Проблемът е, че у нея все още е и хлябът, и ножът – всички служби, МВР, прокуратура, финанси, правителство, едър безкрупулен капитал, профсъюзи и т.н. Необходимо е незабавно да се състави антимафиотско правителство и да бъде пречупен гръбнакът на този престъпен свят със средствата на държавата, час по-скоро. Иначе – я камилата , я камиларя….Който не осъзнава това и не работи за незабавна промяна, значи е продължение на шайката. По това ще ги познаете!

  1. Абсолютно подкрепям!!! Мафията няма да си отиде туку-така!!! Сложни и може би страшни неща ще стават занапред!!!

 7. Разбрахме колко милиона са жертвите на Ковида в световен план, кажете сега колко милиона са жертвите на военните престъпници.Не е честно едните да се ползват с привилегии пред другите. Създава се впечатление,че едните жертви са важни,а другите са по малко важни. Или може би точно това е целта. УМАЛОВАЖАВАНЕ,СЪЧЕТАНО СЪС ПРЕТОПЯВАНЕ БРОЙКАТА НА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ, със цел бягство от отговорност, надявайки се на колективната отговорност. По точно казано, Ковида ще поеме една немалка част от отговорността за смъртността по света. Има рима.

 8. Очаква се мощна ескалация на показни убийства с цел да се покаже, че освен Боко Тиквата друг не би могъл да усмирява мафията на средни ниво. И това е политика.

  1. Или, едно момче футболистче и тенесистче се връща към стари навици?

 9. ДДС ли….в колите от Франция не е само данъка , най-лесния трафик на “сода бикарбонат”….търсил си е парите от “содата”….

 10. Ония цървул с каскета , не го виждам да е на местопрестъплението , къде си бе Гешев ,няма ли да се изсереш подобаващо?

  1. Ма то туй е убийство..
   Не е битово престъпление в Горнодолно Пръдлево.. Та Каскет Каренин да го посещава..

   1. гешев не работи срещу ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ПРОТИВ ЛИЧНОСТТА.
    гешев е спец по престъпленията срещу СОБСТВЕНОСТТА, примерно:
    -кражба на лук или арпаджик от градините на бабите по селата;
    -кражба на буркани с компот от мазите в жилищните блокове;
    -кражба на луканка от терасата на първия етаж /за кражба на луканка от тераси на по-горните етажи, гешев също не експерт – има да се чуди как са се покатерили крадците на по-горните етажи/;
    -кражба на чистачки от автомобили и др под.
    Това е истинската причина да го няма пред камерите на местопрестъплението – УБИЙСТВО.

 11. В тая България много вождове и малко индианци. Всеки е по-мъж от другия и само агресия и първенющина! Трябва смирение и посока на тоя народ. Трябва да се залагат цели и да се достигне до всеобщо благоденствие!

 12. Давайте смело, трепете се мафиоти,че много скоро ще имаме ДЪРЖАВА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *