« Върни се назад Публикувано на 03.07.2022 / 21:04

ЗАСЕЧЕНО! ХАКЕРСКАТА АТАКА ТАЗИ ВЕЧЕР СРЕЩУ „АФЕРА“ ИДВА ОТ … МВР – БОЙКО РАШКОВ!

Вече не броим месеците в които сайта АФЕРА е подложен на брутална хакерска атака. Безпрецедентният терор срещу сайта АФЕРА стартира със свирепа ежедневна атака в продължение на над 40 дни по време на отминалите парламентарни избори и продължава и досега регулярно и редовно.

По случая с тероризма упражняван над сайта АФЕРА от преди месеци има заведено досъдебно производство, което прокуратурата възложи на ГДБОП. Резултатът от досъдебното производство е – от умрял писмо.

Тази вечер сайта АФЕРА отново бе подложен на поредната хакерска атака.

Този път обаче високопоставени източници от спец. службите на АФЕРА довериха, че моментално са засекли старта на хакерската атака срещу АФЕРА и е ЗАСЕЧЕНО ОТКЪДЕ ИДВА ХАКЕРСКАТА АТАКА СРЕЩУ АФЕРА!

ЗАСЕЧЕНО Е, че хакерския удар идва от … МВР – Бойко Рашков!

Сега, нали разбирате за какво иде реч?

Сайта АФЕРА е брутално хакерски атакуван от МВР – Бойко Рашков, същото МВР – Бойко Рашков, което трябва да разкрие хакерите, които месеци наред тероризират АФЕРА по разпоредено им досъдебно производство.

Никога не сме имали съмнение, че хакерските атаки срещу АФЕРА са инспирирани и платени от управляващите и среди близки до тях, но да ни хакат от гнездото на МВР – Бойко Рашков – това вече е МАФИЯ!

Благодарение на специалистите си АФЕРА бе вдигната на крака. До следващия път, защото очевидно сме ужасно важни на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ВЛАСТ – да бъдем спрени по всякакъв начин.

При това положение – след като няма държава, нито прокуратура, нито който и да е, за да се справи с престъпниците, облечени във власт, които упражняват терор срещу разследващия сайт АФЕРА, както е видно справяме се сами.

П.П. И нещо лично към Бойко Рашков: Знам какво правиш, Рашков! Знам и кой ти шушне в ушенцето какво да правиш! Някога, не друг, а точно първа АФЕРА те защити, докато беше шеф на Бюрото за контрол на СРС, и то заради Георги Гатев, защото той носеше на гърба си цялото Бюро и той работеше със сърце там, докато ти само си остреше моливите, и точно заради това сготвиха Гатев, а не теб! Ти умееш да се пласираш кариерстично навсякъде.

Позорът ти, Рашков, тепърва ще лъсва. Който се ебава с АФЕРА си го получава. Безотлагателно!

Веселина Томова

«