« Върни се назад Публикувано на 03.08.2017 / 15:10

ЗАРАДИ СПЯЩАТА ПРОКУРАТУРА, „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯТ“ СЕ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ СЕ ИЗНИЗВА СПАСЕН ОТ ГЕРБ ОБЩИНА – ВАРНА, ПОРТНИХ ПЪК ГО СГОТВИХА В ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО

ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ И ИВАН ПОРТНИХБлагодарение на изключителния принос на българската прокуратура, която спи като заклана, в частност на Варненската окръжна прокуратура, която пък направо е мъртва, заместник кметът на ГЕРБ Община – Варна, скандално известен като „крайно нуждаещ се“ – Пейчо Пейчев, е на път да се изсули и спаси от наказателно производство, както и от отговорност какви ги натвори с грандиозната афера „крайно нуждаещи“ се високопоставени във властта на Варна.

АФЕРА разкри, че скоро се очаква ГЕРБ зам-кметът Пейчо Пейчев, ексводещ офицер от ВКР на тъста на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Красимир Маринов, вместо да пише показания по скандала с „крайно нуждаещите се“, да напусне сам поста по … „лични причини“. В момента Тъста на Портних умува кой друг удобен да заеме поста му.

Иначе зам-кметът Пейчев е „обезкостен“ отвътре в ГЕРБ Община – Варна – Янко и Стефка са му иззели „финансите“, от преди няколко дена и „местните данъци“ са му издърпали, тече процес да му „лапнат“ и „общинската собственост“, и на Пейчо му остава единствено да напусне по „лични причини“, за да не стане клиент на прокуратурата. Ако, разбира се, я активират а ла „Живко Суджука“. А кой „активира“ прокуратурата, освен Оня от Банкя?!

Докато зам-кметът Пейчо Пейчев се готви да бъде „спасен“ от наказателно преследване, шефът му – ГЕРБ кметът Иван Портних цопна и с двата крака в брилянтно „активно мероприятие“, което му спретнаха. Сега Тъстът и зет му Портних само трябва да се напънат да вдянат кой го вкара в киреча – СВОИТЕ ОТ ГЕРБ ли, или пак … „своите“ от ГЕРБ…

Портних така се е проявил в „бяла нощ“ в хотел в Приморско, където бил поканен на „банкет“ от „затворен тип“, че изявата му е достойна за … еротичен психо-трилър. ГЕРБ кметът е бил набутан да клъвне с такива „екстри“, че от целия му престой е сниман в уникални пози и вече видеата и снимките са на тържището. Като естествено се ползват за изнудване в полза на „дай ми, щото иначе…“.

Дали Вождът от Банкя е виждал вече снимките, както няколко човека от Община -Варна, както разправят злите езици?

Afera.bg

«