« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 10:02

ЗАРАДИ „МЕКУШАВОСТТА“ НА ПУТИН СА НАПЪНАТИ ОТ ЛАТЕНТНА КРЪВОЖАДНОСТ ДА СЕ ВЪОРЪЖАТ С НАТОЧЕНИ САТЪРИ И ДА СЕКАТ ВРАГОВЕТЕ НА ПУТИН. НЯМА ПО-КОФТИ ОТ ТИЯ, СЪБРАЛИТЕ СЕ ОКОЛО ХРИСТО ИВАНОВ

Едно от най-правилните ми решения във времето се оказва разчистването на всякакви ДеБъ субекти около мен, които вече толкова са напънати от латентната си кръвожадност, че едва ли не са готови да се въоръжат с добре наточени сатъри и да тръгнат да секат враговете на Путин, само и само да могат после да кажат, че той е виновен и заради мекушавостта му видиш ли, те се принудили да вземат нещата в свои ръце, щото „ама къде са ти ракетите, къде са ти самолетите, къде ти е везаната риза и пищовите барабанлии“.

Ако Путин бие нацистите щадящо заради цивилното население, с което те са се обградили като щит:

– Хахаха, лузър такъв! Няма едно свястно оръжие това джудже!

Ако Виктор Николаев и оня другия от БТВ, предвид тяхната дългогодишна подготовка в базата в Долна Митрополия и още два семестъра ускорена военна експертиза в Пентагона кажат, че ей оня трясък от взрив над Киев им мяза на най-антихуманната бомба в историята лично конструирана от Гилгамеш, който живее на квартира в Кремъл:

– Ето, гад! Вместо да ги цели с наплюнчени хартиени топчета и най-много с прашка за врабци, той използва, о Боже мой – Звездата на смъртта от „Междузвездни войни“!

Няма по-кофти типове от тия, събралите се около Христо Иванов. Тях, като ги срещнеш някъде, трябва задължително да ги млатиш – веднъж щото са с шапка, веднъж щото са без шапка.

Иван Иванов

«