« Върни се назад Публикувано на 18.08.2017 / 17:15

ЗАРАДИ КИНТИ МАСОВО НАПУСКАТ СПЕЦ. ДИРЕКЦИЯ „АНТИКОРУПЦИЯ“ В ДАНС. ПЪРВИ НАПУСНА ШЕФЪТ ВЛАХОВ. НЕДОВОЛСТВОТО: ИСКАТ ДА ГИ ВКАРАТ В „ТРЕТА КАТЕГОРИЯ“ ЗА ПЕНСИЯ

ДАНС„Всички шефове в специализираната дирекция „Антикорупция” в ДАНС хвърлиха оставки. Това съобщи за Фрог нюз високопоставен източник от родното ФБР. Причината за неочакваното обезглавяване е, че служителите не желаят да работят в бъдещета Комисия „Антикорупция”, която предстои да бъде създадена.“, информира сайта frognews.bg

АФЕРА разкри истинската причина за масовото напускане на спец.ченгета. Първи е хвърлил оставка шефа на Спец. дирекцията „Антикорупция“ в ДАНС Влахов, който преди време беше в ГДБОП, а в последствие в ДАНС. Масовите напускания са поради причината, че предстои спец.ченгетата да минат в т.нар. „трета категория“ за пенсия. Досега служителите на ДАНС, както и на МВР са в „първа категория“ за пенсия, а след като през есента спец.ченгетата от „Антикорупция“ ще ги набутат в т.нар. нов „антикорупционен орган“, щели да минат в „трета категория“.

Точно заради това в „сбирщайн“ -а, наречен „антикорупционен орган“, спец.ченгетата отказвали да работят. Освен това, така или иначе всички корупционни далавери, особено онези, които са свързани с баш високите етажи на властта, са сложени „към дело“, т.е. са покрити.

Така , на практика вече няма кой да лови корумпираните. Не, че някой на тази Територия се е засилил да го прави, но сега хептен „битката“ с корупцията стана за ташак.

А иначе, истинската причина да бягат спец.ченгетата е заради кинти / „трета категория“ за пенсия, отредена им  в новия антикорупционен орган/, а не заради несъгласие, че „великите“ им „антикорупционни разследвания“ са спирани, мачкани и всите са съм … „към дело“. Което на техен жаргон означава – в чекмеждето. То, като погледне човек, до тоя момент никой не сеща какво точно е свършила тая дирекция в ДАНС по „битката с корупцията“. Като имаме предвид какви идотизми натвориха и с Георги Гатев, най-добре е всичките да напуснат.

Afera.bg

 

«