« Върни се назад Публикувано на 31.03.2022 / 9:59

ЗАРАДИ ЕДНИ СЛУЧАЙНИ ГЛУПАЦИ!

Повдигането на темата за доставки на българско оръжие за Украйна е коварната подлост на едни политически еднодневки!

Защо е подлост ли?

Защото това йезуитско действие се прави с една явна цел, а именно категорично и решително прекъсване, скъсване и дори „убийство“ на двустранните  политически, икономически, но най- вече ДУХОВНИ отношения между два най-близки народа – българи и руснаци!

Тези политически проститутки, които са замислили това деяние, а именно депутатите от „Демократична България“ са ПОЗОРЪТ на днешния ден!

Апропо, тази политическа „партия“ е и изметта на актуалния български парламент, далеч по-значима дори от ГЕРБ и ДПС, взети заедно!

Целта на тези политически психопати е да бъдат „първи“ в безумието, щото да провокират държавата и да станат още по „симпатични“ на едно голямо посолство на „Козяк“ в София!

Така те провокират и коалиционните „ПОБРАТИМИ“ от ПП и ИТН на тънката тема „лоялност“ към англосаксонците и КОЙ ще е пръв!!!?

Пикльовците и дрислите от „ПРОМЯНАТА“ и „НАРОДА“ веднага „клъвнаха“ въдицата, защото знаят, че са за кратко в политическия живот и бързат да скочат йерархически нагоре, ако е възможно! Например в  някоя европейска институция, с добра заплата и „спокоен живот“и се подготвиха за „разговори“, по тъй-актуалната тема!

Сега, на тези новоизлюпени „политици“ искам да им кажа следното!

България НАИСТИНА не може да предостави нищо в технологично и военно отношение на Украйна!

Защо?

Защото точно американците и британците ни изнудиха да унищожим това, което можехме да предоставим сега на украинците, и то още  през 2013 година!

Някакви жалки „военни експерти“ ни говорят да дадем преносими зенитно-ракетни комплекси „СТРЕЛА“ на украинците!

А, бе, глупаци от Атлантическия съвет и клуб, вие знаете ли, че през 2013 година, под давлението на американското посолство в координация с министъра от ГЕРБ  Аню Ангелов, ние унищожихме тези комплекси с обещанието, че американците ще ни „помогнат“ да почистим зоната на Челопечене от взривовете?

Знаете ли, бе?

Знаете ли колко такива, че и по-модерни ракети нарязахме, защото американците не били сигурни, че нямало да попаднат в ръцете на терористи!

Представяте ли си за какво унижение става въпрос, от „съюзниците“ ни?

От къде сега да им дадем такива ПЗРК на украинците?

Тези платформи едва достигат за нуждите на армията ни!

И по каква логика, след като редица западни държави предоставиха стотици преносими комплекси „Стингър“ на Украйна? Това е все едно да сравняваш „Москвич“ с „Мерцедес“ във военно отношение!

Второ, противотанковите комплекси „ФАГОТ“, които са в главите ви, са направо жалки и смешни с подобните им западни аналози, като „ДЖАВЕЛИН“, от които украинците получиха стотици! За какво са им нашите „ФАГОТИ“, които са толкова стари, че по-скоро при пуск, биха убили украинските разчети, отколкото руските танкове?

За снарядите, които наистина произвеждаме и сме един вид лидери на пазара на бивши съветски калибри, вие жалки „депутати“ знаете ли откога българската  армия не е купувала такива оръжия?

Знаете ли бе, преди да говорите глупости?

Знаете ли, че актуално нямаме дори втори комплект в двете ни жалки бригади, за реални действия?

От къде да им дадем снаряди на украинците?

Всичко е за износ към Алжир, Египет, Индия, Турция, Сърбия!

Знаете ли, че има стотици тонове снаряди за утилизация, които са опасни дори и на склад? И се чудим какво да ги правим?

Знаете ли, че българската армия не е купувала снаряди от 15 години?

За да им дадем нещо сега, трябва да го снемем от реалните ни бойни възможности, които както казах са дори недостатъчни за актуалните ни жалки „способности“ по „Член 9“ от Конституцията, което е реално едно голямо престъпление към сигурността на държавата ни!

Какво ще им дадем?

Значи, Вие си правите някаква реклама на глупостта, че да изпъкнете?

Основният проблем обаче е друг!

За руснаците, ние сме особен вид хора и изобщо индивиди!

За нас, 80% от българите, руснаците са също особен вид хора, защото те са ни братя и сестри, които са ни освободили от турско робство!

Ние с тях сме едно цяло, защото генетично сме еднакви!

И сега, някакви 50-60 политически психопата в парламента искат да унищожат тези вековни връзки, че да изпъкнат пред англосаксонците, като по-католици от папата, без да имат изобщо представа какво правят!

Да, защото повечето от тях нямат дори българско самосъзнание и ще изчезнат като вятъра един светъл ден, към САЩ и Канада, а ние ще останем тук!

И е много вероятно да останем без нищо, заради едни случайни глупаци!

Лъчезар Бонев

«