« Върни се назад Публикувано на 24.07.2011 / 8:12

Започна новата световна война -1.

 

 

Защо мисля така.

Защото:

До каквито и изводи да стигне разследването, на който и да е вината за този атентат, неговата цел вече е постигната, независимо дали това е Андреас Брейвик, определил се катохристиянски фундаменталист“ или поелата вече отговорност за атентатите „ Ансар ал Джихад ал Алами“. Крехкият религиозен мир вече е взривен. На мюсюлманите вече ще се гледа с друго око, поне в Европа.

Дълги години западният избирател гледаше, как избраните от него евродепутати,платени от него и то скъпо и прескъпо, не направиха нищо за да бъде защитен неговият мир от мюсюлманската инвазия.

Дълги години той беше подложен на агресивната, несъобразяваща се със никого и разбираща думатарелигиозна толерантност“, единствено като реверанс и остъпки към тях мюсюлманска религиозна, културна и демографска политика, насърчавана и щедро спонсорирана от държави като Турция, ОАЕ, Саудитска Арабия и т.н.

Много градове в Европа, като Париж, Виена, Берлин и т.н.,  се превърнаха и заприличиха на Дубай, Истанбул или Багдат.

Местното население, поне тука в Германия, за тези години беше изтласкано от големите градове и се е окупирало в малките градчета и села, а официалната политика по този въпрос рязко контрастираше със настроенията на хората и ги озлобяваше още повече в тяхното безсилие.

Това винаги е наливало вода вмелницата“ на неофашистите и само слепец или тотален популист може да отрече засилващият се краен национализъм в цяла Европа и дори в Русия.

За много, които бъркат Европа с Америка/САЩ/, Канада или Австралия, ще напомня, че населението на Европа е сбор от нации, всяка една от тях със своите традиции,култури и обичаи.

Много пъти съм задавал един въпрос, в това число и на евродепутати: „ Защо закона забраняващ носенето на фереджета и бурки е нарушение на правата на човека? Нали Вие когато отивате на официално посещение във техните страни, трябва да сте облечени според техните закони. И това не се явява нарушение на вашите човешки права. Защо Те/мюсюлманите/ когато идват в моят мир, в нашите страни, не се съобразяват с нашите закони, с нашата култура и обичаи, а ние сме длъжни да се съобразяваме с техните. Това не е ли двоен стандарт и популизъм?

Никой не им забранява да носят бурки и фереджета по принцип. Да си остават в техния мир и да се обличат както си искат, но когато идват в нашият мир да спазват нашите правила, както ние спазваме техните в техния мир.

 

Този атентат постигна още една една цел, провокира найтолерантното по отношение на мюсюлманите население на Европа след британското.

 

Нерешаването дълго време на събралите се проблеми води винаги до едно и същоескалация на напрежението, пресен и болезнен пример на което бяха събитията пред джамията в София.

Сега е много важно как ще реагират официалните власти в Европа и света на този атентат. Сега и наймалката грешка ще подпали така желаната безкрайна война от някои. Да не забравяме, че вече половината мюсюлмански свят е във революционна ситуация и едно грешно движение от властите в Европа лесно ще насочижилото на стършелите“ срещу нас.

Означават ли тези атентати непременно война. Не. Все още не.

Те са само пореднотоповишаване на обстановката“, след атентатите в Мадрид и Лондон. В най скоро време, според мен ще се случи атентат/недай Боже,дано да греша/, който ще отреже всякакви намерения за мирно решение на проблема, ще удави и заглуши гласа на разума и ще отвори широко врата на войнолюбците. Това може да бъде както терористичен акт с използването на т.н. „мръсна бомба“/ за готвен такъв атентат миналата година службите на САЩ предупредиха немските служби/, така и атентат срещу атомна централа. Възможна е и атака с бактериологическо оръжие, подобно на тазгодишния ужас с бактериятаЕ.коли“, която изправи на нокти цяла Европа.

Затова колкото побързо се събудят от своя блажен и добре платен сън европейските политици и престанат да си завират главата в пясъка и да се правят, че няма проблем с етническия и религиозен мир в Европа, толкова повече се увеличават шансовете да се разминем безСветовна междурелигиозна гражданска война“.

Но аз съм песимист, за съжаление!

Ако искате да разберете защо, прочетете внимателно това което преписах за Вас и преди да пишете коментари, помислете още веднъж.

Тази статия е бях започнал много преди да се случат тези зловещи атентати в Норвегия. Да напиша всичко това бях провокиран от един чудесен материал на журналиската от „ 24 Часа“ гжа Капка Тодорова и от това, че моят скромен коментар не беше приет, в първоначалния му вариант. Може би някой се оплаши от това което пиша в него.

Прочетете и решете сами. Коментара е написан на 12.07.2011г. и след като не беше приет във вида, който ще прочетете подолу, се наложи да махна голяма част от него и да оставя самошапката“.

Така беше написан първоначално:

Не знам дали е възможно да бъде спасена Америка, а и да си кажа честно, едва ли би ми пукало, ако не са глупаците в правителствата по света, които със своите неразумни решения са ме направили заложник на американските интереси.Какво имам предвид.

През 2000г. работих по разкриването на печатници за фалшиви пари на територията на България. Още тогава,  анализирайки нещата, и виждайки с каква техника и материали се работи, изказах мнение, че не става въпрос за обикновено печатане на фалшиви пари, а за държавен заговор с участието на САЩ/имам предвид американски служби/. Няма да разказвам отново всичко, на любопитните ще препоръчам да прочетат Афера.бг, раздел Разследване, „ Защитен свидетел от Германия…“.

Та още през 2000г. аз информирах нашите и чужди служби, че немските марки, които се печатат на оригинална хартия и със оригинални бои, ще бъдат вкарани в банки, изпратени в Германия за унищожаване през 2002г. и заменени за истинско евро, като обема на аферата е 12 000 000 000 DM. Tака също ги информирах, че подобна афера вече е правена през 1996г. от американците при смяната на долара с малката глава за долара с голямата/конска/ глава. От тогава до сега не съм спрял да алармирам службите за това, какво може и със сигурност ще се случи ако не вземат мерки.

Като изказах и предположението, че фалшифицирането на пари в такива огромни размери може би има и още една целдискридитирането на парите като платежно средство и замяната им с разплащателни карти/дебитни,кредитни и т.н./, като целите ще бъдат две:

1. Да се контролира всяко плащане

2. Да се дерат такси за всяка банкова операция 

 

На въпросаКой ще спаси Америка или поточно Какво Би спасило Америка?“, ще си позволя да допълня към останалите и моите сценарии.

 

1. Америка два пъти е била в състояние на дефол и двата пъти е излизала от него чрез участие/разпалване на световни войни, моето очакване, което се потвърждава и от събитията в Северна Африка и Арабския полуостров е, че този път не ни очаква трета световна война, а Първа световна междурелигиозна война, която няма да има край. Тази война е пострашна и от войната с тероризма, това ще бъде Световна гражданска война.

2. САЩ да обявят дефол и целият свят да им плати борчовете.

3. Да се обяви официално, сформираният тайно през 2005г. СеверноАмерикански съюз, в състав от САЩ, Канада и Мексико иАмерото да замени долара, като само бог може да каже по какъв курс ще се разменят за останалите валути.При този сценарии САЩ за първи път от 1913г. ще има щанса да се измъкне от робството на Федералния резерв, който от тогава печата долари и ги дава с лихва на американските правителства.

4. Ако все пак САЩ държат да останат водеща световна сила, а долара световна валута, ще се наложи да направят парична реформа, замяната на старият едноцветен долар с новият т.н. „Магически. При тази схема много правителства и банки по света ще осъмнат с купчини напечатани зелени хартийки. Както казах в самото начало, в света се печатат огромно количество фалшиви или по точно казано неправомерно напечатани долари, под контрола на службите на САЩ. До сега те са били законно платежно стредство.

 

НО! Утре когато започне размяната за новият долар, ще се окаже, че са фалшиви, защото при изработваснето им са направени заметки, известни само на САЩ и само те ще могат да ги разпознаят.

 

Това трябваше да стане през февруари тази година, но призидента Обама и неговите съветници се побояха, че с такава стъпка могат да потопят целият свят. Но и да отлагат безкрайно е също така невъзможно. Така, че или Обама трябва да се съгласи или го чака съдбата на Кенеди или Клинтън.  

P.S. Много е възможно да бъдат приложени едновременно няколко мерки от изброените. 

Дописано след операцияШок

Сега, след операцияШок виждам още една причина, страшна и грозна.

За какво говоря:

Много журналисти бяхазаслепениот успеха на тази операция и размера на откраднатите от бандата пари и някак между другото не забелязаха изводите и препоръките към банките, които бяха направени след тази операция.

 http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=51871

Наши банки скоро ще въведат карти с чип

Всички кредитни и дебитни карти ще бъдат сменени за поголяма сигурност, заяви Левон Хампарцумян

След като от Европол предупредиха, че банковите карти с магнитна лента са поопасни от тези с чип, у нас ще започне масовата им подмяна.

Председателят на Асоциацията на банките в България Левон Хампарцумян обясни пред Нова телевизия, че всички кредитни и дебитни карти ще бъдат сменени за поголяма сигурност.

Това обаче няма да стане веднага, а постепенно, тъй като е много скъпо. Цялостната подмяна ще се случи в рамките на 18-24 месеца.

"Картите с чип са много посигурни от магнитните, тъй като хакерите все още не са измислили начин да свалят информация от чип. Може би някой ден и това ще стане", заяви Хампарцумян.“

А така излезе:

Н.Ветев: Не знам дали е възможно да бъде спасена Америка, а и да си кажа честно, едва ли би ми пукало, ако не са глупаците в правителствата по света, които със своите неразумни решения са ме направили заложник на американските интереси. Имаше един виц, за заека и вълка, къде си купили нови коли и решили да пробват, коя е по бърза и кой първи ще се напикае от страх. Качва вълка заека, вдига 250 км и се засилва срещу една бетонна стена, 500м.-зайче напика ли сене,300м.-напика ли сене, 100м. напока ли седа, вълка натиска спирачките и спира на 10см от стената. Качва ззаека вълка, вдига 300км и срещу бетонната стена, 500м.-напика ли сене, 200м.-не, 100м. –не, 50м.-вълка вика на зайчетонапикак се,напиках се, на което зайчето му отговаря, че сега и да се наака все тази, не може да спре. Америка отдавна е минала границата на разума и сега и да се наакат все тази, да му мислим ние.

Тогава подразнен и амбициран от това, реших да напиша тази статия и да я подплатя с мнения на други така мислещи хора, а също да дам примери, защо всичкото това ще се случи.

 

Prokleta je Amerika

 

Сещате ли се за тази стара и тъжна емигрантска песен.

…Проклета да е…. Америка…

         и златото, което блести!..

Бързам да успокоя всички америкофили, че не мразя американският народ и даже му съчувствам, защото ако човек е обективен, ама напълно обективен, няма друг народ по пострадал от същата тази американска политика и друга западна страна в която населението да е по онеправдано и социално неосигурено, а след 9/11 и губещо ежедневно свободите си, за които са се борили поколения американци. Симпатизирам и на Обама, но чисто почовешки.

Бързам да разочаровам и всички америкофоби, че тук няма да прочетат словоблудства от рода натъпи американци“ и т.н.

Тук ще дам една моя прогноза и ще я подплатя и опитам да защитя с примери и разкази на амерканци.

"Никой не се маскира като себе си. Маскираният е за себе си друг." Петър Петров

Завесата се вдига. Излиза актьорът, започва своя монолог. Играе убедително. А дали самият той вярва в това, което казва? Може биПубликата е възхитена. Тя не знае какво се крие под маската, изписана с пъстри цветове и багри. Зрителят се интересува само от играта, без да се запитва кое е лицето, което говори. Важна е единствено играта. И само тя!

Част първа: Централната банка

 

Централната банка е институция, която произвежда валутата на цяла една нация.

Две специфични сили са присъщи за практиката на централните банки:

контролът върху лихвените проценти

контролът върху паричната наличност, или инфлацията

Централната банка не просто снабдява икономиката на правителствата с паритя им ги дава под наем с лихва.

След това, чрез увеличаване и намаляване на парите в наличност, централната банка/ЦБ/ регулира стойността на валутата в обръщение.

Всеки долар отпечатан от ЦБ се дава на заем с лихва.     

Това означава, че всеки отпечатан долар е всъщност доларът плюс определен процент дълг базиран на този долар.

И след като ЦБ държи монопол над печата на валутата за цялата държава и дава на заем всеки долар с прикрепен към него дълг…е логично да се запитамеОткъде идват парите за погасяване на дълговете?

От ЦБ естественокоето означава, че тя/ЦБ/ трябва да увеличава непрекъснато паричният си резерв, за да покрива временно, неизплатения дълг, което води до още повече дългове. В краен резултат това води до робство. Защото е невъзможно както за правителството така и за обществото, някога да се измъкнат от самонатрупващият се дълг.

Основателите на тази държава са били съвсем наясно с това.

Смятам, че банковите институции са поопасни от цели армии…

Ако американският народ някога позволи на частни банки да контролират печата на валутата…банките и корпорациите, които ще израснат около тях, ще отнемат собсвеноста на хората, докато един ден децата им се събудят бездомни на континента, който бащите им са завладели“ Томас Джеферсън (1743-1826)

Ако искате да останете роби на банкерите и да изплащате разходите за собственото си робство, просто ги оставете да създават пари и да контролират националните активи“ Sir Josiah Stamp (1880-1941)

До началото на 20-ти век САЩ вече са осъществили и премахнали няколко центални банкови системи, които са били мошенически поставени от безкрупулните банкерски интереси.

По това време доминиращите фамилии в банкерските и бизнес среди са : Рокфелер, Морган, Варбург, Ротшилд.

В началото на 1900г те отново опитват да прокарат закон за създаването на нова централна банка/ЦБ/.

Но знаейки, че правителството и народа са против такава институция е трябвало да създадат инцидент, който да повлияе на общественото мнение.

И така Дж.П.Морган, смятан от обществото за финансово светило по това време, използвал огромното си влияние в медиите за разпространяване на слухове, че една от известните банки в Ню Йорк е неплатежоспособна и е пред банкрут.

Морган е знаел, че това ще предизвика масова истерия, която ще засегне и др. банки.

Така и става. От страх да не загубят парите си, хората започват масово да изтеглят спестяванията си. В последствие, банките са принудени да върнат заемите си, което принуждава собствениците им да продадат имуществото си и така започва спиралата от банкрути, загуба на имущество и смут.

Обединявайки фактите няколко години по късно, Фредерик Алън от списание „Life“ пише: „ Интересите на Морган взеха връх…за предизвикване на паниката (от 1907), напътствайки я хитро в развитието и.

Неподозиращи измамата, паниката от 1907 води конгреса до разследване( с цел реформи). Разследването е поверено на сенатор Нелсън Олдрич, който има тесни връзки с банковите картели и покъсно става член на фамилията Рокфелер чрез брак.

Комисията на Олдрич препоръчва да се създаде централна банка, за да не се повтаря повече паниката от 1907г..

Това е искрата от която интернационалните банкери са се нуждаели за да вкарат плана си в действие.

 

През 1910г. в имението на Морган на остров Джекил до щата Джорджия е написан законопроекта за централната банка, наречен акт за федералният резерв.

 

Този законопроект е написан от банкери, а не от законодатели и предаден на тяхното подставено лице в политикатасенатор Олдрич за да го вкара в конгреса. През 1913, със сериозно политическо спонсорство от страна на банкерите, Уудроу Уилсън става президент, след като предварително се е съгласил да попише акта за федералния резерв в замяна на подкрепа за кампанията си. Два дни преди Коледа, когато повечето конгресмени са били у дома при семействата си, акта за федералният резерв е гласуван и Уилсън го превръща в закон.

Години покъсно Уилсън с разкаяние, пише: „ Нашата велика индустриална нация се контролира от кредитната система, а тази система е в частни ръце. Следователно , развитието на държавата ни и всичките и дейности са в ръцете на малцина мъже… които, заради собствените си уговоркизамразяват, спъват и разрушават истинската икономическа свобода. Превърнахме се в едно от найзле управляваните, едно от найнапълно контролираните правителства в цивилизованият свят. Това вече не е правителство на свободното мнение, на убежденията и гласа на мнозинството, а правителство водено от мнението и натиска на малка група от властни хора.   

Конгресмен Луис Макфадън също заявява истината след приемането на закона:

Световната банкова система беше положена тук…супердържава управлявана от международни банкери….действащи заедно за да поробят света за собствената си наслада. Федералният резерв узурпира правителството.

На хората им беше казано, че системата на ФЕД ще стабилизира икономиката и че инфлацията и икономическите кризи няма да се повторят.

Както историята показва, нищо не е подалече от истината.

Действителността е , интернационалните банкери вече имат добре смазана машина за разпростиране на личните си амбиции.

От 1914 до 1919г. ФЕД увеличава количеството пари в обръщение с около 100%, което подвежда малките банки и обществени лица да изтеглят огромни заеми.

После, през 1920 ФЕД изтегля голяма част от парите в обръщение. Принуждавайки банките на издръжка да върнат огромна част от заемите си и също както през 1907г. следват банкрути, фалити и сривове.

Над 5400 конкурентни банки извън системата на федералния резерв фалират, допълнително затвърждавайки монопола на малката група международни банкери.

 

Осведомен за това престъпление, конгресменът Lindbergh официално заявява през 1921:„ Чрез федералния резерв, паниките се създават научно. Настоящата паника е първата научно създадена такава. Разработена така, както се пресмята математично уравнение.

 

Обаче, паниката от 1920г. е само загрявка.

От 1921 до 1929г. ФЕД отново увеличава парите в обръщение,което отново довежда до големи заеми отпуснати на банките и обществеността.

На стоковата борса се появява и сравнително нов вид заем наречен „margin“ заем.

Margin заемът позволявал на инвеститорите да платят само 10% от цената на акциите, като останалите 90% биват дадени на заем от брокера. С други думи, човек е можел да притежава акции на стойност $1000, плащайки само $100.

Този метод е бил много популярен в тези бурни години, защото е изглеждало, че всички печелят пари на борсата.

Обаче, в този заем има уловка.

Той може да бъде поискан обратно по всяко време и трябва да се изплати в рамките на 24 часа.

Това се е наричало „margin call“, и  типичният резултат от това е бил разпродажба на акциите закупени с този заем (на загуба). И така, няколко месеца преди октомври 1929г., J.D.Rockefeller, Bernard Baruch и други вътрешни хора тихомълком напускат борсата.

На 24-ти октомври, 1929г. финансистите от Ню Йорк отпускащи „ margin“ заемите, започват масово да искат връщане на заемите.

Това предизвиква масови разпродажби на борсата, за да се покрият „ margin“ заемите. Поради същата причина започват масови банкрути. Над 16 000 банки фалират, това позволява на интернационалните банкери не само да закупят конкурентните банки на безценица, но и да закупят цели корпорации за жълти стотинки.

 

Това е найголемият грабеж в американската история, но той не свършва дотук.

 

Вместо да увеличат парите в обръщение, със средствата получени от икономическата криза, федералния резерв всъщност ги намалява, запалвайки една от найголемите депресии в историята.

Още веднъж вбесен, конгресменът Louis McFadden, дългогодишен противник на банковите картели, започва съдебни процедури за отстраняване на борда на федералния резерв. Твърдейки за катастрофата и депресията: „Това беше внимателно планирано събитие. Интернационалните банкери искаха да предизвикат състояние на отчаяние, за да могат да се превърнат в господари на всички нас. Неизненадващо, след два предишни опита за убийство,McFadden е отровен по време на банкет, преди да успее да прокара дискредитацията.

Сега, след като са докарали обществото до безпомощност, банкерите от ФЕД решават, че златният стандарт трябва да се премахне.

За да се постигне това, е трябвало да се сдобият с останалото злато в системата.

И така, под предлогада сложим край на депресията“, започва конфискацията на златото през 1933г. Под заплахата от 10 години затвор, всички в Америка са принудени да продадат златото си на хазната. Така се ограбва и малкото останало богатство на народа.

В краят на 1933г. златният стандарт бива премахнат.

Ако погледните долар от преди 1933г.- на него пишевъзвръщаем в злато“ . ако погледните доларите днесна тях пишезаконно платежно средство“, което означава, че са подплатени с абсолютно нищо. Те са хартия без стойност.

Единственото нещо, даващо стойност на парите ни е това до колко са в обръщение.

 

Следователно, власта да контролираш парите в наличност е също и властта да контролираш тяхната стойност, което пък дава власт да се

поставят цели икономики и общества на колене.

 

Дай ми контрол над парите на една държава и не ме интересува кой пише законите и“ M.A.Rothschild

Важно е ясно да се разбере, че федералния резерв е частна корпорация.

Той е толковафедерален“, колкото и Federal Express.

Той изготвя собствената си политика и практически не подлежи на никакъв правителствен контрол. Това е частна банка, даваща на заем паричните средства на правителството с лихва, напълно в съответствие с мошеническия модел за централна банка, от който страната се е опитвала да избяга, обевявайки своята независимост в революционната война.

Да се върнем към 1913г.

Акта на федералния резерв, не е единственият противоконституционен законопроект прокаран в конгреса.

Те също приемат и федералния данък върху доходите.

Струва си да се отбележи, че невежоството на американският народ относно този данък е показателно за това колко затъпено и немислещо е американското население.

Първо: федералния данък върху доходите е напълно противоконституционен, защото е директен неразпределим данък.

Според конституцията всички директни данъци трябва да бъдат разпределени за да бъдат легални.

Второ: необходимият брой гласове на щати, нужни за ратифициране на поправката никога не е достигнат.

Срещу това дори са повдигнати дела в днешните съдилища.

Ако прочетете внимателно 16-тата поправка, ще видите, че не е подписана от достатъчен брой щати. Джеймс ФоксСъдия на окръжен съд,2003г.

Трето: днес около 35% от заплатите на обикновените работници им се отнемат чрез този данък.

Това означава, че те работят 4 месеца годишно само за да изплатят този данък.

И познайте къде отиват парите от този данък?

Те отиват за покриване на лихвите върху  валутата произвеждана от мошеническата банка на федералния резерв, една система която изобщо не трябва да съществува. 4-ри от заплатите за който работят хората отиват в джобовете на интернационалните банкери, които притежават частната банка на федералния резерв.

И четвърто: въпреки лъжливите твърдения на правителството за легалността на данъка върху доходите, буквално не съществува никакъв устав, никакъв закон, който да задължава хората да плащат този данък. Точка.

Данъкът върху доходите не е нищо друго освен поробването на цялата страна.

Контролът върху икономиката и безкрайното ограбване на богатствата е само едната страна наРубик кубът“, който банкерите държат в ръцете си.

Следващият инструмент за печалба и контрол е войната.

 

Част втора: ВОЙНАТА.

 

След създаването на федералния резерв през 1913г. започва серия от големи и малки войни. Като трите найзначими бяхадвете световни войни и Виетнам.

Първата световна война:

През 1914г. избухва война в Европа съсредоточена около Англия и Германия.

Американският народ не е искал да има нищо общо с войната. На свой ред президента Уудроу Уилсън публично обявява неутралитет.

Но под повърхността, администрацията на САЩ търси всякакви оправдания и поводи за да влезе във войната.

В поредното си изказване държавният секретар, Уилям Дженингс казва: „ Големите банкерски среди бяха дълбоко заинтересувани от участието ни във войната, заради широките възможности за огромни печалби.

Важно е да се разбере, че за интернационалните банкери, найдоходното нещо е войната, защото, тя принуждава държавите да теглят още повече заеми от федералния резерв…с лихва.

Главният съветник и ментор на Уудроу Уилсън е бил полковник Edward House, човек имащ близки връзки с интернационалните банкери желаещи войната.

В документиран разговор между полковник House, съветника на президента Уилсън и Сър Edward Grey-външен министър на Англия, относно това как да се вкара Америка във войната: Grey запитал: „Как ще реагират американците, ако немците потопят параход с американски пасажери на него?

House отговорил: „Вярвам, че вълна от гняв ще залее щатите и това ще е достатъчно да ни вкара във войната.

И така на 7-ми май 1915г. де факто по предложение на Сър Edward Grey,  кораб наречен „Lusitania“ бива умишлено изпратен във водите под немски контрол, където се знае, че има немски военни кораби.

И както се е очаквало, немските подводници торпилирали кораба, взривявайки складираните на борда муниции, убивайки 1 200 души. За допълнително разбиране умишлеността на тази постановка: немското посолство всъщност поставя съобщения вНю Йорк Таймс“, предупреждаващи хората, че ако се качат на „Lusitania“, го правят на собствен риск, и че такъв кораб пътуващ от Америка за Англия през бойната зона, подлежи на унищожение.

И както се е очаквало, потопяването на „Lusitania“ предизвиква вълна от гняв сред американското население.

И не след дълго Америка влиза във войната.

През първата световна война загиват 323 000 американци, а Дж. Рокфелер печели 200 милиона долара от нея или по днешни стандарти това са 1,9 трилиона долара.

Военните разходи на Америка са около $ 30 милиарда, повечето от които са взети на заем с лихва от банката на федералния резерв.

 

Втората световна война.  

 

На 7-ми декември 1941г. Япония напада американската флота в Пърл Харбър и това въвлича САЩ във войната.

Президентът Франклин Рузвелт обявява, че атаката билапозорен ден в историята“.

Позорен ден наистина, но не заради набедената заизненадваща“ атака над Пърл Харбър.

След 60 години прикриване на информация за истината, днес вече е ясно, че за нападението срещу Пърл Харбър не само се е знаело предварително/ както и завнезапното, вероломно и изнедадващо“ нападение срещу СССР/, а то е било напълно желано и провокирано.

Рузвелт, произхожда от семейство занимаващо се с банкерство още от 18-ти век и чийто чичо Фредерик е бил в първият борд на федералния резерв и бил много предразположен към интересите на интернационалните банкери.

А интересът е да се влезе във война, защото както видяхменайдоходното нещо за интернационалните банкери е войната.

В една от записките си, датиращи от 25 ноември 1941г. военният съветник на Рузвелт– H. Simson е документирал един от разговорите си с Рузвелт.

Въпросът беше как да ги подлъжем да отправят първият изстрел…Беше желателно японците да нападнат първи, за да няма съмнение кои са агресорите“.

В месеците предхождащи атаката над Пърл Харбър, Рузвелт прави всичко възможно по силите си за да разгневи японците, показвайки агресивно отношение:

Той спира целият износ на американски петрол за Япония.

Замразява всички японски авоари в САЩ.

Официално дава заеми на Китай и снабдява с военни припаси англичаните… вражески страни на Япония във войната, което е пълно нарушение на международните военни правила.

На 4-ти декември, три дни преди атаката, австалийското разузнаване съобщава на Рузвелт за японски военни части отправящи се към Пърл Харбър.

Рузвелт не обръща внимание.

И така, както са се надявали и са позволили на 7/12 – 1941г. Япония напада Пърл Харбър, убивайки 2 400 войника.

Преди Пърл Харбър 83% от американския народ не иска да има нищо общо с войната.

След Пърл Харбър – 1 милион души постъпват като доброволци за войната.

Важно е да се знае, че военната кампания на нациска Германия, беше подкрепяна предимно от 2 организации: едната се нарича „I.G. Farben“.

Тя е произвеждала 84% от експлозивите на Германия и дори „ Zyklon B “ използван в концлагерите за избиването на милиони.

Един от негласните партньори на „I.G. Farben“ е компанията на Рокфелер– „Standard Oil“ в Америка.

Всъщност, немската авиация не би могла да функционира без една специална добавка, патентирана от „Standard Oil“ на Рокфелер. Драстичните нациски бомбардировки над Лондон, например, стават възможни благодарение на продажба на петрол за $ 20 милиона на „I.G. Farben“ от Рокфелеровата компания

 „ Standard Oil“.

Това е само един малък детайл от картинатакак американскиятбизнес“ подкрепя и двете страни във втората световна война.

Още една предателска организация струваща си да се спомене е „ Union Banking Corporation“ от Ню Йорк. Тя не само финансира в много аспекти идването на власт на Хитлер и го подпомага материално по време на войната, тя също е била банка за пране на нацистките пари, която в крайна сметка бива разобличена, че държи милиони долари нациски пари в трезорита си.

Впоследствие „ Union Banking Corporation“ бива закрита, за нарушения на закона забраняващ търговия с враговете.

Познайте кой е бил директор и вицепрезидент на тази банка?

Прескот Буш…дядото на сегашният ни президент и разбира се баща на предишният ни президент.

Имайте това в предвид, когато преценявате моралните и политически нрави на фамилията Буш.

 

Виетнам.

 

САЩ официално обявява война на Виетнам през 1964г., използвайки като оправданиеинцидент в който американската флота била нападната от СеверноВиетнамски торпедни кораби в залива Тонкин.

Това е познато като Тонкинския инцидент. Той служи като претекст за масирано изпращане на взводове и военни действия.

Само че..

Атаката над американската флота от виетнамските торпедни кораби…НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛА.

Това е напълно нагласено събитие за да се оправдае влизането във войната.

Бившият министър на отбраната Robert McNamara констатира години покъсно, че инцидента в залива Тонкин е билагрешка“, докато много други вътрешни лица и офицери признават, че това е бил планиран фарс и пълна лъжа.

Веднъж влезли във войнатаотново е време за бизнес както винаги.

През октомври 1966 президентът Линдън Джонсън премахва забраната за търговия със Съветския блок, знаейки прекрасно, че Съветите осигуряват над 80% от военните доставки за Северен Виетнам.

В последствие Рокфелер финансира заводи в СССР, които руснаците използват за производство на военно оборудване, което изпращат на Северен Виетнам.

Обаче, финансирането на двете страни в този конфликт е само едната страна на монетата. През 1985г. правилата за сражение срещу Виетнам бяха разсекретени.

Те показват какво е било разрешено и забранено на американските части във войната.

В тях има абсурди като:

Не се позволява да се бомбардират противовъздушните установки на Северен Виетнам, докато не стане сигурно, че те са в изправност.

Не се разрешава враговете да бъдат преследвани след като пресекат границата с Лаос или Камбоджа.

И найразобличаващото от всичкине е позволено да се атакуват найважните стратегически цели, освен ако не е получена заповед от найвисоко ниво.

Не само са наложени такива нелепи ограничения, а и Северен Виетнам е бил информиран за тях и следователно е можел да изгради цели стратегии базирани на ограниченията на американските сили.

Ето защо войната продължи толкова дълго.

Изводът е следния: войната във Виетнам не е проведена за да се спечели. Трябвало е само да се проточва.

………………………………………………………………………………………………

Тук вметвам един мой коментар за всички Томаневерници, не беше ли същото и във войните в Авганистан и Чечня, докато генералите и фатмаците си пълнеха гушите, продавайки оръжие на противниците, войниците и офицерите ги пращаха ежедневно сГруз 200“. Да не говорим колко генерала станаха милиардери при изтеглянето на съветските военни части от Германия.

Войната винаги е била и си остава кръв, сълзи, разрушения, лишения и страдания за масите и несметни печалби заизбраните“.

………………………………………………………………………………………………

В тази война за печалби загиват 58 000 американци и 3 милиона виетнамци.

И така, къде сме сега?

11-ти септември беше само началото на набиращият скорост заговор на безмилостният елит.

Това беше инсцениран повод за война, не поразличен от потъването на „Lusitania“, предизвикването на Пърл Харбър и лъжата за залива Тонкин.

Всъщност, ако 9/11 не беше планиран претекст за война, щеше да е изключение от правилото.

Той беше използван за провеждане на две непровокирани и незаконни войни, една срещу Ирак и една срещу Афганистан.

Само, че 9/11 беше претекст и за още една война…ВОЙНАТА СРЕЩУ ТЕБ!!!

Патриотчният акт, „Национална Сигурност“, акта за военните трибунали и други закони, са напълно и изцяло предзначени да унищожат гражданските ви права и да ограничат възможностите за съпротива срещу това което наближава.

Понастоящем в САЩ, виенеосведомени американци с промити мозъци: вашият дом може да бъде претърсен, без съдебна заповед без ваше присъствие, може да бъдете арестувани, без никакви обвинения повдигнати срещу вас, могат да в задържат безкрайно, без достъп до адвокат и да ви изтезават законно, всичко това под съмнението, че може да ситерорист . Ако искате попълна картина за това, каво се случва в тази държава, нека видим как историята се повтаря.

През февруари 1933г. Хитлер наглася фалшива атака, изгаряйки сградата на собственият си парламентРайхстага и обвинява за това комунистически терористи.

Няколко седмици покъсно, той прокарва закона за извънредни пълномощия на правителството, който напълно потъпква немската конституция и отнема правата на хората.

След това, той провежда серия отпревантивни“ войни под оправданието, че те били нужни за поддържане наНационалната Сигурност“.

Съществува зло, което заплашва всеки мъж, жена и дете в тази велика нация. Трябва да предприемем мерки за да осигурим нашата сигурност и да защитим родината си. Думи на Дж. Буш и на Хитлер при създаването на Гестапо. 

Нашият враг е радикална мрежа от терористи и всяко правителство, което ги подкрепя.

 

Време е да се събудиш. 

 

Хората с власт правят всичко възможно за да бъдете непрекъснато подвеждани и манипулирани.

Схващанията на мнозинството за реалността, особено за политическата сцена, не са техните собствени схващания. Те им се внушават тънко, без хората дори да подозират това.

Например, обществото в голямата си част вярва, че инвазията в Ирак се развива зле, защото сектанското насилие сякаш няма край.

Това което обществото не вижда е, че дестабилизацията на Ирак е точно това, което хората зад правителството искат.

Тази война трябва да бъде поддържана, така, че региона да бъде разделен, доминацията над петрола да се запази, постоянните печалби на доставчиците за армията да продължат и найважнотода се установят постоянни военни бази, за да се използват като ракетни площадки срещу други имащи петрол и неподчиняващи се държави, като Иран и Сирия.

В подкрепа на извода, че гражданската война и дестабилизацията са напълно умишлени: През 2005г. двама елитни британски офицери от SAS бяха арестувани от полицията в Ирак, след като бяха заловени да карат кола, преоблечени като араби и стрелящи по цивилни. След като са арестувани и откарани в затвор в Басра, британската армия незабавно изисква тяхното освобождаване. Когато правителството в Басра отказва, британските танкове идват и физически изкарват двамата от затвора в Басра.

Ако искаш да унищожиш една област, как го правиш?

Има два начина: можеш да бомбардираш и т.н., но това не е продуктивно. Това което се прави е: да се накарат хората в тази област да се избиват помежду си и да унищожават собствената си територия, собствените си ферми, точно това беше направено в тази област.

Начинът да разрушиш тяхното единство е като ги накараш да се саморазрушат, като ги разделяш и настройваш един срещу друг.

И след това подкрепяш и двете страни, имаш агенти подхранващи и двете странинасъскващи и двете странии те започва да се избиват сами.

И е крайно време някои от нас да се събудят за тази реалност и да разберат, че хората опитващи се да поддържат и да създават империи, правят това, като манипулират хората, които опитват да завладеят.

 

Част трета: Масова култура и медии.

 

Задай си въпроса… защо цялата култура е отвсякъде претъпкана с масмедийни развлечения, докато образователната система в Америка, поставя рекорди по затъпяване на учениците, откакто правителството на САЩ реши да поеме и да субсидира образователната система.

Вашето правителство получава това, за което си плаща.

Когато разберем това и погледнем образователните институции финансирани от правителството и видим типа ученици и типа на образование, произвеждани от тези правителствено финансирани училища, логиката ще ти каже, че ако това което се произвежда в тези училища, не е в унисон с това, което държавата и федералното правителство искат, тогава, те ще го променят.

Изводът е, че правителството получава това, което е поръчало.

Те не искат децата ви да бъдат образовани.

Те не искат да мислите прекалено много.

Защото нашата страна и нашият свят станаха толкова претъпкани с развлечения, масмедии, ТВ шоута, увеселителни паркове, наркотици, алкохол и всякакви други развлечения, които поддържат човешкото съзнание развлечено ,

така, че да не заставаш на пътя на важните хора, като мислиш прекалено много.

Подобре се събуди и разбери, че има хора, които направляват живота ти, без дори да подозираш.

Много сме загазили!

Защото вие и още 62 милиона американци слушате мен в този момент.

Защото помалко от 3% от вас четат книги.

Защото помалко от 15% от вас четат вестници.

………………………………………………………………………………………………

80 000 българи не могат да четат и пишат

13:17 18-07-2011 Новинар 145 | 3 | 3 Коментирай

15 милиона лева отиват за образоване на слабограмотни

Около 80 000 български граждани не мога да четат и пишат. Над 10 000 души обаче ще преминат курсове за ограмотяване, съобщи министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов. Данните са на Националния статистически институт (НСИ). Министърът представи проектаНов шанс за успехпо програматаРазвитие на човешките ресурси”.

………………………………………………………………………………………………

Защото единствената истина, която знаете е тази, която излиза от този екран.

Точно сега има цяло поколение, което не знае нищо друго, освен показваното по този екран!

Този екран е евангелието.

Върховното откровение.

Този екран може да създава или съсипва президенти, папи, премиери.

Този екран е наймощната, проклета сила в целия безбожен свят и горко ни, ако тя попадне в ръцете на неподходящите хора!

И когато найголямата компания в света контролира наймощната проклета пропагандна сила, в целия безбожен свят, кой знае какви говна ще се пробутват за истина в тази мрежа!

Така, че ме послушайте.

Чуйте ме!

Телевизията не е истината.

Телевизията е един проклет увеселителен парк!

Телевизията е цирк, карнавал, пътуваща трупа акробати, разказвачи, танцьори, певци, фокусници, шоумени и футболисти.

Ние сме в бизнеса за убиване на скуката!

Но вие хора стоите тук, ден след ден, нощ след нощ, от всички възрасти, цветове и религии.

Ние сме всичко, което вие познавате.

Вие започвате да вярвате в илюзиите които ви пробутваме.

Започвате да мислите, че екрана е реалност и че вашите собствени животи са нереални.

Правите каквото екрана ви каже!

Обличате се като екрана, храните се като екрана, отглеждате децата си като екрана, дори мислите като екрана.

Това е масова лудост, маниаци такива!

Вие хората сте истинските!

Ние сме илюзията!

Последното нещо, което хората зад завесата искат е съзнателно, информирано общество, способно на критично мислене.

Ето защо, непрекъснато се създава фалшив Zeitgeist чрез религията, масмедиите и образователната система.

Те искат да ви държат заблудени, в мехур от наивност.

И се справят адски добре с това.

През 2005г. беше направено споразумение между Канада, САЩ и Мексико.

Това споразумение, необявено на обществото и несъгласувано с конгреса, слива САЩ, Мексико и Канада в едно цяло, заличавайки всички граници.

Нарекли са го СеверноАмерикански съюз.

Може би се чудите, защо никога не сте чували за това.

Всъщност има само един репортер от водещите медии, който го е чувал/тогава/ и е имал куража да съобщи за това. „ ..Политиката за отворени граници на администрацията на Буш и решението им да пренебрегнат налагането на имиграционните закони на страната е част от поголям план. Президента Буш е подписал официално споразумение, което ще промени САЩ завинаги. И той направи тази стъпка без одобрението на конгреса или на гражданите на САЩ. Това е сделка, за която малцина са чували. Решението отново беше взето от няколко души, във високите етажи на властта, от името на инвеститорската класа. Но класата на работещите хора, политическите представители в страната, в общините, в градовете и т.н…..те не знаят нищо за това.

Това не е някакво търговско споразумение. Това е тотално премахване на суверенитета на тези държави, което ще доведе до напълно нова валута, нареченаАмеро .

.мисля, че нещото върху което хората разчитащи на долара, трябва да се фокусират е Амерото. Това е нещо, за което никой не говори и което смятам, че ще има голямо въздействие върху живота на всички в Канада, САЩ и Мексико.

Амерото е предложената нова валута за СеверноАмериканският съюз, който се разработва в момента между Канада, САЩ и Мексико, за да се създаде безгранично общество, подобно на ЕС и американският долар, канадския долар и мексиканското песо ще бъдат заменени с Амерото. Според това споразумение, американската конституция ще излезе от употреба. Би си помислил, че такова събитие, би трябвало да бъде отразено във всички големи вестници. Това е докато не осъзнаеш, че хората зад това начинание, са същите хора, притежаващи водещи медии и не ви се казва, това което не трябва да знаете….

Този съюз е със същата концепция, като Европейския съюз, Африканския съюз и предстоящият/ вече сключен , казва се ШОС – Шанхайската организация за сътрудничество и включва Узбекистан, Китай, Казахстан, Русия, Таджикистан и Киргизтан

 

И същите хора стоят зад всички тях и когато настъпи момента СеверноАмериканския, Европейския, Африканския, Азиатския съюз и другите, ще бъдат слети в едно, формирайки последния етап от плана, върху който тези хора работят повече от 60 годиниСВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

 

Николай Ветев,

Германия

/Следва/

 

«