Публикувано на 31.08.2021 / 9:37

ЗАПОЧВАТЕ ЛИ ДА СЕ ДОСЕЩАТЕ КАКВО ИМА В НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ, УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ?

Стефан Стефанов:

Монетата има две страни…

От едната е натовския самолет, превозващ афганци за Харманли, от другата са земеделските производители, чиито реколта изчезна…

И не е един самолет, поне седем са…

Първо искали да ги настанят из гръцко, обаче тия, мързеливите, им казали, че ги не щат, да ги карат на север … А градушката е за всички ( пази Боже), но умните се застраховат… не с кръст на огледалото за обратно виждане…Тук има пожари, земетресения, наводнения… всяка година… Застраховат се и не очакват други да им платят  за опашката на дявола… И онези шестимата минали оттук /б.р. Гърция/… пратили ги на север… Не искат да целуват дявола под опашката…

И полетите ще продължат…засега до средата на септември…

Анна Некезова:

Нали съм си Тома Неверни, та проверявам всичко казано от нашите хубостници.

Да, така е. Полети от Рамщайн има. Има и в същия ден и час в който е унищожена продукцията на хората. Но! Както винаги има едно Но!

На 20.08 САЩ и Германия се споразумяват за евакуиране на афганистанци от Кабул с полети за летище Рамщайн.

Започвате ли да се досещате какво има в транспортните самолети? Мисля си за същото. Познайте в кой ден е първия полет от Рамщайн до летище Пловдив? Не Граф Игнатиево, а гражданското летище в Пловдив. Първия полет е точно на 20.08. Има до днес 4 полета от Рамщайн до нас. Толкова по темата.

Afera.bg

Коментари 20 за
“ЗАПОЧВАТЕ ЛИ ДА СЕ ДОСЕЩАТЕ КАКВО ИМА В НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ, УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ?”

 1. Мисля, че с тия полети се прекарват 70-те афганци, които са работили с българското посолство в Кабул. Нали така е решило предателското правителство на злия гений на България румен радев. Егати лукса 70 човека в няколко самолета за по двеста пътника.
  Българи, докога ще търпим тези издевателства?

 2. Абе те освен афганци и „мигранти“ с тия самолети си ръсят по живо, по здраво и с chemtrails.Разнообразието е богато: новите щамове на Ковида(включително Делтата и всички останали щамове от гръцката азбука) и ракче и шизофрении и разни други бацили и бактерии на болести и опасни наночастици и какво ли още не.
  Покойният майор Терзиев(царство му небесно) за какво мислите му образуваха авио инцидент и си го ликвидираха.Беше честен и принципен човек и отказа със самолета си да ръси с chemtrails над цяла България!

  1. Поздравления за написаното!
   Всички са се вторачили в болестта, но не търсят първопричината. Обяснението „вирус“ е много удобно, но има и химчески пневмонити например.
   Няма да е зле да се съобщава подробно всеки ден за състоянието на въздуха по градове и села- така, както ни се съобщава за прословутия ковид. Нива на замърсеност, прахови частици и т.н.
   Ние сме това, което ядем, но сме и това, което дишаме- нали така…

 3. И кът го стоварите тия т. нар. бежанци по на север, кви ша ги чепкат? Умеят да сеят и копаят, имат инженерно образования да строят пътища, прокарват вода, архитекти ли са, кви са? Нещо друго обществено полезно могат ли? Или само ще си блъскат челото в земята 5 пъти на деня под музикалед съпровод? Значи като ги видях млади, здрави мъже … бягат. Ами хващайте по нещо и се борете за страната си, за свободата си, както там си я разбирате.

 4. Ние сме държава без суверинитет, а нашите президент, премиер и т.н. са лакеи без капка национално достойнство. Затова народа не гласува. Просто няма за кого – хвани единия, удари другия. И в крайна сметка те не решават нищо. Дават им едни пари, за да слушкат и те слушкат и папкат.

 5. Иначе гледаме сценки от границата а те направо ги стоварват с натовски самолети.

 6. Под Натовско робство сме, благодарение на Натовския агент и предател Радев!

 7. Абе, питай Злати, кво знай за военното положение в България, бе, кво ме интересува мен личния й живот!

 8. Когато Държавна Сигурност и не само при Нас се занимава с разни вируси това намирисва на КОРОНАФАШИЗЪМ!!!

 9. Снощи по БНТ белокос земеделец ПЛАЧЕШЕ:
  „Животът ми отиде, имам кредити, ипотеки, как ще се оправям, животът ми свърши…!

  Картината от погрома върху растения и конструкция е трудна за гледане, не ли пък, ако си дал от живота си да я създадеш!
  Поредната горичива, люта буца заседна в гърлото ни!

  А какво каза на хората управляващият държавата президент Румен Радев от Шипка и Петрова нива, а?

  „…. ще победим страха, колебанието, унинието, за да може да просперира България.
  Защото никой не може и няма сила, която да спре осъзнатите хора по пътя към свободата.“

  Има ли смисъл да се изброява от 11 май насам какво се случва над главите на българския народ?

  1. Рускоговорящият посланик на Афганистан д-р Мохаммад Сайфи пред Нова тв, увери, че

   афганистанците не искали да остават в България, искали да отидат в Германия.
   Обаче ако им се осигури някаква „заплата“ … можели да останат и в България!

   https://nova.bg/news/view/2021/08/22/337382/ексклузивно-посланикът-на-афганистан-10-млн-души-ще-напуснат-страната/
   ….

   „На прага на бежанската вълна: центровете у нас са заети на 30%
   Страната ни разполага с 5160 места за настаняване, от които са заети малко над 1600.
   В София могат да бъдат настанени до 2030 бежанци.“

   Военният министър Г.Панайотов: ще приемем колко?! афганистанци и техните семейства?!

  2. Нали го защитавахте Натовския Генерал румен радев-сайта „Афера“,беше оплюта заради своите разкрития за този гнусен еничар,който се оказа по-вреден за България от бойко гангстера,не случайно бойко гангстера каза няколко пъти,че не познаваме ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на този коровосърдечен към съдбата на Народа си,урод служещ на чужди интереси,и готов на всякакви низости и предателства,за да угоди на онази извънземната до себе си исполинката десислава радева,и за втори мандат Президент на територията ни лицето румен радев!
   Но горко на тези които предават РОД И РОДИНА!!!

 10. Натовския генерал и американски агент Радев ,вместо да изпрати завърналите се войници от Авганистан да охраняват Турската граница , ги изпрати в Косово. От тук нататък можете да разберете полу- еврюхата Радев колко го егрижа за България.

 11. И всички тези брадати мъже са ваксинирани, с отрицателни тестове, умни, интелигентни, млади, красиви, инженери и художници! Какво чакаме?!

 12. Е ,затова трябва да се копаят тунели !
  Моя ,за Сомалия може ,без да създава ,,въздушни проблеми“ ,може да осигури миграцията на 5 милиона българи натам.

  Венсеремос.

 13. Затова Странджанско бе опустошено от Чумата на Борис ооф!!! Следващата фаза е …Афганистанци и ГЛАД…ама много ГЛАД …като в Дахау !!! ШВАБистите имат ОПИТ!!!
  Колкото за Гърция??? Мързеливите там са както при Нас- Държавните служители-Много и мързеливи-Електорат!!! Затова бяха тук шестимата Сенатори!!!

 14. Браво, Госпожо Некезова!Нека и слепите прогледнат как си правим,, СИНЕРГИЯ,,,Жалко, че бившия президентски съветник, Иво Христов продължава да ласкае бившия си господар.

 15. Европа се готви за война, трябват здрави тренирани момчета, наште от НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ се занимават с путкини работи, затова идват афганците, да попълнят липсващия военен материал в България. Няма какво друго да е!

 16. Мамка му. Мамка му. Ах мамка му. Който е причина за мигранския поток, да си ги прибере.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *