« Върни се назад Публикувано на 29.10.2019 / 8:07

ЗАПЛАШВАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ! „ЩЕ ТЕ ПОСЕТЯ! ЩЕ ТЕ ХВАНА ЗА ШИЯТА!“

ЗАПЛАШВАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ! „ЩЕ ТЕ ПОСЕТЯ! ЩЕ ТЕ ХВАНА ЗА ШИЯТА!“АФЕРА:
ДОБРЕ, ЧЕ Е ВАРНА, ТА ДА ИМА ПО-ИДИОТСКИ ГРАД ОТ СОФИЯ

Под публикацията лице, подписващо се като: „инакомислещ“ от електронна поща:
[email protected]
и с IP 108.162.221.85

е изсипало заплахи към журналистката Веселина Томова, както и към автора Георги Дренчев, както следва:

„Г-жо Томова, ако си мислиш, че с твоите изтривания на коментари правиш услуга на някого, то жестоко се лъжеш. Внимавайте с Вашите действия, защото ако Ви посети едно лице описано в „Бандитска Варна“, аз ще съм следващия който ще те посети и ще престанеш да изтриваш коментарите ми, както и тогава престана да пишеш за него. Помислете за в бъдеще Вашите действия, колкото и да сте информирана.
….
…Но г-н Дренчев с Вашите изтривани коментари далеч няма да стигнете. Ще Ви хвана за шията и мислете в следващият момент какво ще стане ако стисна пръстите около нея.“

И като „ме посетиш“, „инакомислещ“ бандит, какво ще стане, а? Ще ме биеш, ще ме убиеш, ще ме заливаш с киселина, а?

Какво ще ме правиш, а, бабаитче, несмаслено?

Тръпна от нетърпение да ми обадиш кое това лице, „описано в „Бандитска Варна“, което „ме е посетило“, че чак „съм престанала да пиша за него“. Въх, направо се стресирах от шубе. И колко „съм престанала да пиша за него“, че не се сещам? Или ви е вътрешно, че сте лишени от възможността да „станете известни“, понеже съвременните „бандитчета“ си умират да ги пишат по сайтовете и да ги дават по телевизиите?!

В едно си прав, наричащ себе си „инакомислещ“! Има един бандит, който злоупотребява с името ми под път и над път и във Варна, и в София, и се пъчи как ми бил тооооолкова близък, че раздава даже обещания как „можел да ме спре“ и „как съм спряла да пиша за него“.

Смешник! Даже и Баш бандитите от София се заливат от смях от тоя бабаит, който първо, ако питаш мен, трябва да върне огромните кинти, които дължи, където трябва, и после да развява „знамето Веселина Томова“. Там са му дертовете, не с мен.

Що се отнася до теб, ела, бре, та да видиш човек, който няма какво да губи!

Ела, че ми писна от „смели“ мъже в тая Варна, дето „смелостта“ им е да заплашват, да бият, да гърбят и да се правят на мафиоти!

Аз съм тук, с лицето и името си!

Този живот е за смелите!

Веселина Томова

«