« Върни се назад Публикувано на 15.08.2014 / 14:37

Заплахите към цялото население, че ни чака глад, ако ГЕРБ не бъде избран с пълно мнозинство, са типичен рекет над гласоподавателя

Бойко Борисов рекетРеформаторският блок губи поддръжка и подкрепа именно защото прекалено много се е доближил до ГЕРБ. Осъзнавайки този факт, разчитайки много правилно сигналите, които дават изследванията, Борисов реши да ги отблъсне от себе си, за да могат да не загубят всички шансове за влизане в следващото Народно събрание.

Борисов е добър актьор. Той е склонен да наругае тези, с които утре има желание да се прегърне, защото той също е наясно с реалните цифри и е наясно, че няма 121 мандата за себе си. Затова и използва възможността, за да представи нещата по този начин, че едва ли не Реформаторският блок са някакво свръхпретенциозно разглезено дете, което се управлява дистанционно от другаде.
По-голямата част от тази сценка е предварително договорена.
Заплахите към цялото население за това, че предстои режим на тока, че ни чака глад, ако той не бъде избран с пълно мнозинство, са типичен рекет над гласоподавателя, който трябва да бъде принуден чрез страх да подкрепи все пак ГЕРБ.

arman babikianАрман Бабикян
БНР

Колаж: Ивайло Ангелов, „Сила“

«