Публикувано на 09.11.2021 / 9:10

ЗАПИС НА ДЪРЖАВА НА ЗАПОВЕД! В ТОВА СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ! КОПАЕМ ДЪНОТО. ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ НЕ Е МЯРКА, НИТО QR КОДА МОЖЕ ДА ВИ ОПАЗИ, ТА АКО ЩЕ ДА СИ ГО ТАТУИРАТЕ НА ЧЕЛОТО

Запис на Държава на заповед!

В това сме се превърнали! Един човек, назначен, не избран, даже няма значение кой е той (представете си дори, че може да съм и аз), управлява живота на цялата държава в момента, чрез заповеди, които противоречат на Конституцията, на един куп международни конвенции, на правото на ЕС, на един куп закони и нормативни актове! Копаем дъното.

Със Заповед въвеждаме лични документи, които драстично ограничават всякакви човешки права, другите държави поне го направиха с гласуване в парламента и със закон. Някои не допуснаха това да стане и оставиха Зеления сертификат единствено като средство за по-лесно придвижване между държавите на ЕС, какъвто му е първоначалния замисъл или поне това е било обяснението дадено на евродепутатите при гласуване на Регламент /ЕС/ 2021/953.

И как да обясниш на хората, че Заповедта на министър подлежи на парламентарен  и съдебен контрол (парламент сега няма, значи и контрол няма), но докато не бъде отменена от съда като противоречаща на други актове от по-висока степен, тя си стои и си работи?

Как да обясня, че ако се обжалва тази заповед от хората и министърът сам я отмени, още преди да се е стигнало до там, съдът да преценява дали тя е законосъобразна или не, после колкото и да сте пострадали от тази заповед нямате право да търсите обезщетение за нанесените ви вреди?

Как да обясня, че този един единствен човек, без никой друг да може да му попречи, само с една Заповед,  за един месец може да въведе газови камери дори, ако поиска и да праща вътре всеки, който му е неудобен и тази заповед нито ще бъде отменена, нито ще бъде прогласена за незаконна, ако той я отмени преди съдът да го е направил?

Не знам дали хората разбират, какъв е проблемът на абсолютната власт, особено в ръцете на случайници?

Над него в момента е само Бог, както казваше едно време един наш главен прокурор. И няма никакво значение дали сте овапсани или не – никаква разлика няма, както и на никой не му дреме за вашето здрава, така както не им дремеше и преди две години.

Зелен сертификат не е мярка, а хартията не може да ви опази от нищо, нито QR кода, та ако ще да си го татуирате на челото.

Мариана Христова

Коментари 20 за
“ЗАПИС НА ДЪРЖАВА НА ЗАПОВЕД! В ТОВА СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ! КОПАЕМ ДЪНОТО. ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ НЕ Е МЯРКА, НИТО QR КОДА МОЖЕ ДА ВИ ОПАЗИ, ТА АКО ЩЕ ДА СИ ГО ТАТУИРАТЕ НА ЧЕЛОТО”

 1. Работата е лесна. Влизате в магазин и казвате: Не съм проверяващ, не съм ваксиниран и не нося маска. Има два варианта. Агресия от страна на персонала и повече край, никога повече не влизате там. Бойкот. И другият вариант. Стискате си ръцете, обменяте си телефоните, получавате каквото искате. И теглите една хубава майна на тъпаците. И се включвате в затвореният кръг на въпросният магазин. И да видим, кой кум, кой сват, и кой в каква синергия е.

 2. Тоест, ще ви дупчим с ваксини ВЕЧНО!! С Първа и Втора доза ви Заразихме (Пристрастихме ) и от СЕГА ,…НАТАТЪК ще ни МОЛИТЕ да Ви бодем за да живеете Няколко месеца Сносно и от настъпването на Есента до края на Зимата ДУПКАНЕ като добитък ,…Ноооо вече ще ПЛАЩАТЕ иначе ще се Мре Яко!! Взеха Ви и малкото Свобода няма ресторант , кино , театър, стадион , дискотека , ски курорт , летни почивки на море , кафенета, пицарии , Молове и.т.н… Както от преди 30 години Ви взеха и парите ..Спестяванията Ви в банките са електронни Цифри , виртуални Квази пари , дори и лихви не Ви дават вече , а Ви вземат ТАКСИ , че ги държите в банка ..дори и данък !! СЕГА ще ви обезсилят личната карта и МЕЖДУНАРОДНИЯТ паспорт и ще е ПО ВАЖЕН : „ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ“!!?? 😉 ДЕМОКРАЦИЯ на ГЛОБАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО наречена отдавна НОВ СВЕТОВЕН РЕД !! АКО, се СЪБУДИТЕ ???;)….Да Ви е ЧЕСТИТО !!;)

  1. Е, тъкмо да олабим малко задниците, че бая бяхме загладили косъма.

 3. „От всички възможни разновидности на тиранията, тази, която се върши искрено, „за доброто на хората” е най-унищожителната. По-добре би било да ни управляват жестоки, алчни тирани, отколкото загрижени такива.“
  К.С.Луис

 4. За всеки министър са важни най-вече „Двата килограма“, за нашите понеже са по-лакоми между 10 и 15 кг. най-малко!

 5. Зеленият сертификат е административна принуда да се ваксинирате! Нищо друго! А точно ваксинираните разнасят вируса, не здравите и неболедувалите!

 6. Всяко нещо си има НАЧАЛОТО !?!?!?Спомняте ли си кога започна??? Пушачи и НЕпушачи!!!За вашето Здраве!!! Сега със Сертификат вътре а другите отвън!!!Важното е да се свиква с някакво ОГРАНИЧЕНИЕ!!! Свикнахме и с ДЖИПОВЕТЕ с фиме прозорци!!! Свикнахме когато СИЛОВИТЕ структури започнаха да са МАСКИРАНИ за тяхната БЕЗопастност!!!Сега сте МАСКИРАНИ и за ВАШАТА!!!Да не говорим за телефоните!!!СВИКВАЙТЕ и НЕ МИСЛЕТЕ!!!Други МИСЛЯТ за ВАС!!!

 7. GUSTO MAINI PHILIBETO – OT DNES 2 BANANA STRUVA 1 BANANA !

  I ALIOSH E S GALOSH !

  LED IT BE !

  IMAGINE THE BEST ZA DA NE SE PLASHISH FROM THE WORSE !

 8. Накрая идва съдия -изпълнителя и … някой плаща по Заповедта.
  Айде да видим кой ще да е ?!

  …,, РНК е посредник между гена и продукта протеин. Протеинът е този, който предизвиква имунен отговор, а не РНК. Ако искате да ваксинирате, протеинът е това, което давате. Без значение дали е бактериален протеин или вирусен протеин, каквото и да е.

  Протеинът е това, към което човешката имунна система развива имунен отговор. Така че по дефиниция РНК ваксините не са ваксини изобщо, защото не предизвикват имунен отговор.

  Тя трябва да бъде превърната в протеин и протеинът от своя страна създава имунен отговор. Затова и тези ваксини всъщност са генно инженерство.

  Тя вкарва генетичен материал от вирусна РНК в нас и кара клетъчната „машинария“ с РНК да произвежда протеин от себе си, към който след това създава имунен отговор.

  Какво може да се обърка – имате клетки в собственото си тяло, които произвеждат протеин, към който имунната система ще има имунна реакция.

  Тази имунна реакция се нарича автоимунно заболяване. Така че потенциалът това да стане ужасно погрешно и опасно е огромен“.

  Академик Андрю Уейкфийлд.

  Венсеремос.

  1. Генномодифицираните със СЕРТИФИКАТ за ПРАВА а ЧОВЕЦИТЕ без тези ПРАВА!!! Къде в ИСТОРИЯТА беше ТАКА??? Теоретиците им са НАЦИСТИ а ПРАКТИЦИТЕ на МЕРКИТЕ-ФАШИСТИ!!!

   1. Да ти кажа ,така постъпват в Китай от доста време.
    Там партията не е нито нацистка,нито фашистка.

 9. Маските са ЗНАКЪТ…псевдоВАКСИНИТЕ са-Геноцида…СЕРТИФИКАТЪТ-Сегрегация и Геномодификация…!!!
  Който е съгласен с ОФЦЕФИЗИРАНЕТО на Обществото и налагането ШВАБ-фашизмът да гласува за тези СЪЩЕСТВА!!!

 10. Главният терористичен ваксинатор Кунчев, току що умря, тройно ваксиниран ! Бог реши спора ми и с него !

  1. КАБАЛА го прибра ТРОЙНО ВАКСИНИРАН!!!Антителата там ще са ВЕЧНИ!!!
   Черният Лебед си ЗНАЕ РАБОТАТА!!!

 11. Шест месеца живеем в Диктатурата на Радев. Това е безпрецедентен случай в Българската история. Нещо подобно е имало и през 30-те години по времето на цар Борис ІІІ. Неизбрани а назначени нещастници вземат решения, които съссипват Държавата. А същевременно според социологическите проучвания рейтинга на фатмака е до небето. Народ ли сме или сме мърша.

 12. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  След инжектирането на третата „игла“ с ваксина-мухоморка, казват че активистът на ВАКСИНАбесието доц. Ангел Кунчев е починал във ВМА?

  https://rumble.com/voxvkx-41891361.html

  1. Вчера писах за Гувернатора а не Губернатора на Калифорния след 3-та му БУСТЕРНА!!!

 13. Клаус Мартин Шваб-Инклузивен Капитализъм!?!?!?
  Гостите на Земята си плащат че живеят на НЕЯ а ГОСПОДАРИТЕ и решават какво им е НУЖНО!!!Алл инклузив!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *