« Върни се назад Публикувано на 04.12.2023 / 7:44

ЗАМ. КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ВАРНА УЖ СЕ „ПОПРАВИ“ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“, АМА ПРЕХВЪРЛИ ФИРМИТЕ СИ НА … „СВЪРЗАНО ЛИЦЕ“! ДАМА С МРЕЖЕСТ ЧОРОПОГАЩНИК С ТИМ-МИНАЛО ВЛЕЗЕ ПРИ КЕБАПЧЕТАТА В КМЕТСКИЯ КАБИНЕТ ЗА ДА ПОЕМЕ … „ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОЕКТИ“

На 02.12.2023 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНА НАГЛОСТ В КОНФЛИКТА НА ИНТЕРЕСИ НА НАЗНАЧЕНИЯ ОТ ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ ЗА ЗАМ. КМЕТ НЕГОВ ЧАСТЕН ФИРМЕН АДВОКАТ! ЗАМ.КМЕТЪТ ДАВА ЗА КОНТАКТ ЧАСТНАТА СИ АДВОКАТСКА КАНТОРА! В СКАНДАЛНО НАРУШЕНИЕ Е КАТО ЗАМ.КМЕТ, ЗАЩОТО Е СОБСТВЕНИК И СЪДРУЖНИК В 6 ФИРМИ! ПРОКУРАТУРА, КПКОНПИ И ДАНС ДА СПРАТ ТИЯ РАЗВИЛНЕЛИ СЕ „ПРОСТО ИДИОТИ“!

След като новоизлюпеният зам. кмет на Община – Варна прочете какво е публикувала АФЕРА, моментално смени графата „контакти“, която бе попълнил с мейла на частната си адвокатска кантора, така:

Диан Иванов, който всъщност е частният адвокат на бизнеса на фамилията на варненския ПП/ДБ кмет Благомир Коцев, и който бе назначен в брутален конфликт на интереси, е прехвърлил и част от фирмите си на жената, с която живее на съпружески начала Надежда Каракашева.

Интересен факт е, че една от застрахователните им фирми се казва „Лекс инс“. Не, че правим алюзия към „Лев инс“, ама, просто асоциация.

Така частният адвокат на бизнеса на фамилията на варненския кмет Коцев, когото Коцев в качеството си на областен управител набута с договори и в Областна управа – Варна, заради което има досъдебно производство, тромаво прави опит да „влезе в закона“ и уж да е „чист“ единствено като общински служител.

Да, де, ама фирмите му прехвърлени на … „свързано лице“! Което означава, че са си … негови, нищо, че е заместник -кмет.

Междувременно в Община – Варна вече дефилира и Диляна Георгиева, която бе в листата на бизнесменската партия „Алтернатива на гражданите“, благодарение на която Благомир Коцев изобщо стана кмет на Варна.

Тя пък е съпруга на един от основните тамади на ТИМ в строителството. По времето на Михаил Куликов, като главен секретар на Община – Варна, е била … секретарка и е правела кафета.

Тези дни в Община цъфна и Силвия Щумпф, която преди години безславно се раздели с Община – Варна, после беше директор на ТИМаджийския вестник „Черно море“, докато вестника не фалира. С мрежест чоропогащник тя  влезе в кметския кабинет, поканена точно на време – когато донесоха кебапчетата и шопските салати на Коцевата компания в кметския кабинет.

Щумпф ще поеме Дирекцията по европроекти.

За нея обаче – нататък.

Иначе КАСИЧКАТА на ГЕРБ Портних зам.кметът Христо Иванов, през когото минаваха всичките кинти, е недосеагем и варненският кмет Благомир Коцев залага на него като на истинска „промяна“ – кинтите вече в „нашите джобове“.

Afera.bg

«