Публикувано на 27.12.2021 / 13:46

ЗАМ.-ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“ УМРЯ ДЕН СЛЕД КАТО СЕ ПОХВАЛИ С БУСТЕРНА ДОЗА НА „МОДЕРНА“

Заместник-главният редактор на в. „Ню Йорк таймс“, отговарящ за новините от Азия, Карлос Техада умря на 49 години само ден след като се похвали в Инстаграм, че си е поставил бустерна доза на „Модерна“, за да се пази от страшния Омикрон. Преди това той се беше витаминизирал с две порции „Янсен“.

Причина за смъртта – сърдечен пристъп.

Това е връзка към неговата публикация в Инстаграм, с която дава пример на милионите си читатели и последователи как да си слагат експерименталната генетична субстанция: https://www.instagram.com/p/CXksZUDlaOe/

А това – към жалейката в неговия вестник: https://www.nytimes.com/2021/12/22/business/media/carlos-tejada-dead.html?fbclid=IwAR2eyF_Mzm3x5dojMakaNKUGuO1-rttzsf88xa7yWBpKO1I6EQzYRTLtJTA

Божидар Божков

 

Коментари 34 за
“ЗАМ.-ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“ УМРЯ ДЕН СЛЕД КАТО СЕ ПОХВАЛИ С БУСТЕРНА ДОЗА НА „МОДЕРНА“”

 1. Не бе, от притеснение е станало. Както при един бургаски програмист-доайен.

 2. t.me/CoronaAusschussAlleAnhörungen
  Комисия по изслушване за Коронавирус, не от парламента, а гражданска. На немски, а някои и на английски.

 3. Разкарайте електрониката от живота си !!!
  Скрийте се от нея!
  Това не е сложно -допреди 30 години тя имаше лимитирано присъствие.
  Сега има натрапчиво присъствие…

  Изкуствения интелект ще ви убие ментално и физически !!!!!!!!!!!
  Със или без Графен.

  Венсеремос.

 4. Не яжте червени меса. По малко жертвени кравички и телета по малко емисии на въглерод толкова е просто.

  1. Благодарности за съвета.
   Нищо против вегетарианците, но, природата по начало е създала някакъв перфектен баланс.
   Въглеродния двуокис може да е убиец в урбанизирана среда, но за растителните масиви тоѝ е нужен. Кравите и останали месопроизводителни животни обикновено не преобладават в урбанизирани зони. Газовете изпуснати от животните (нека специалистите смятат по-точно) предполагам са добре балансирани с нуждите на растителността в раѝона.
   Така че по-добре да изкараме на преден план пластмасовите отпадъци, металите от така широко рекламираните батерии, електроника-отпадъците, ГМО-зацията, Кем-треѝлизацията, безалтернативната фарма-зависимост и прочие…
   Психо-терора е отделна тема.

   Ако имате предвид опасността от „инжектиране“ на зловредни субстанции в хората чрез носител – червено месо (а и не само червено) – напълно съм съгласен с вероятностите.
   Океанската риба е подобна категория…

   1. И ето ви омагьосан кръг – на електро автомобилите се дава 5та еко категория. При пожар се гасят само при потапяне във воден басейн. И пак батерии тежки метали химия и т.н.

 5. 90% ваксинирани 0 ефект. 90% да бяха мислещите нямаше да сме в този батак. Не мога да повярвам какво правят хората

 6. Спасявайки Другите…Спасяваме и Себе си???

  Тогава е имало Политици…Интелигенция…Църква …Учени…Армия… които да Застанат Начело пред Народа…да го Поведат!!!
  А СЕГА имаме ли???

  5 минути София – Спасяването на българските евреи / 5 minutes Sofia – Saving Bulgaria’s Jews https:
  //www.youtube.com/watch?v=W1Hfp45iKp8

 7. 3 000 000 градуса по Келвин??? Приближава до тази температура на Слънчевата корона Спътник и взема Проба от плазмата!!!
  Така РАБОТИ ПРОПАГАНДАТА и ОФЦЕТЕ РЪКОПЛЯСКАТ!!!
  С НАСА е така!!! Религия!!!С Медиите е така-Религия!!! С БигФарма е така-Религия!!!

 8. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист каза:

  CDC призна, че пандемията Covid е продукт на неподходящ тест
  Тихо, без разгласяване в медиите, Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) на САЩ оттегли PCR анализа, като валиден тест за откриване и идентифициране на SARS-CoV-2.
  Paul Craig Roberts
  https://www.paulcraigroberts.org/2021/12/27/cdc-admits-that-the-covid-pandemic-was-the-product-of-an-inappropriate-test/
  Quietly without media attention, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has withdrawn the PCR process as a valid test for detecting and identifying SARS-CoV-2.

  1. Играта продължава с тестът е НЕвалиден и тъй като не сме сигурни обявяваме Карантини Локдауни Маски и Ваксиниране…БЕЗкрай!!! След като се е Задвижил Влакът на Глобалистите спира само Делайлиране а то Без Динамит НЕ СТАВА!!!

 9. 1000 $ на секунда за всяка фирма от БигФарма!!!
  От НАШИТЕ ПАРИ и БЪДЕЩЕ за ТЯХ!!!
  Смятате че НЯМАТ ПАРИ да КУПЯТ…разни ПОЛИТ-дистрибутори и ДОФТОР-търговци!?!?!?

 10. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Гейтс, Фаучи и Дазак са обвинени в геноцид в Международния наказателен съд
  В 46-странично правно досие до Международния наказателен съд на 6 декември, безстрашен адвокат и седем жалбоподатели обвиниха Антъни Фаучи, Питър Дазак, Мелинда Гейтс, Уилям Гейтс III и дванадесет други в множество нарушения на Нюрнбергския кодекс. Те включват различни престъпления срещу човечеството и военни престъпления, определени от Римския статут, членове 6, 7, 8, 15, 21 и 53.

  Gates, Fauci, and Daszak charged with Genocide in Court Filing
  by Justus R. Hope, MD
  https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html

  1. Още при влизането в тази организация, САЩ са подписали клауза, според която те – като държава и като отделни американски граждани, НЕ подлежат на никакви санкции от съда. Дори и Югославия беше опитвала да съди САЩ за бомбардировките с обеднен уран, но съдът им отклони делото.

 11. Скъпи господа от службите, които следите читателите на afera.bg, като постоянно осъществявате атака man in the middle, ще употребят вас за да ваксинирате народа, и после ще ваксинират и изтребят вас, защото ще сте напълно излишни за глобалистите. Докато има народ, ще ви има и вас, няма ли народ, отивате на боклука. Справка – четвъртата индустриална революция и covid-19 great reset на Клаус Шваб.

  1. Е, не! Разбихте ми илюзиите!…Аз си мислех (не знам защо), че службите служат на своя народ и го защитават от чуждите служби например.
   Няма бъдеще държава, която гледа на народа си като на враг. То е като „семейство“, в което съпрузите се следят. Егати и семейството, така да се каже! 🙂

   1. Службите служеха на народа когато осъзнаваха, че техния хляб идва от отделените залъци на всички които изкарват насъщния. Така беше при нормалния (промишления) капитализъм и социализъм.
    Обаче, след като света се подхлъзна по далаверите и спекулациите на финансовия капитализъм, тогава всички паразити / лентяи / бюджетари разчитат на потоците които се наливат от печатарската машина, а изпълнението на мечтите и сънищата следва след това (доколкото може, де, ако не – „сори“)
    Та така – и за службите… (опростено казано)

    Познаѝте кога ще започнат да служат на народа: когато разберат че и с една торба шарени хартиѝки пак нищо не могат да нахранят семеѝства и деца, и пак ще трябва да отскочат до село и отмъкнат поредния багажник с провизии.
    Но ако намерят мазетата разбити и ограбени, приоритетите им веднага ще се пренаредят, предполагам

    Знаем, че всичко тук – и имеѝл адреси, и аѝпита, и профили – се чопли здраво, ама както и да е, отвяването на зърното от плявата предполага и компликации..

 12. Някои намират Свободата след 3-та Доза а Други без Дози се борят не само за Своята Свобода но и за Дозираните които ги Оплюват!!! ЧОВЕЦИ и хорица!!!

 13. Уважаема Г-жа/Г-ца Мария,
  Голямата печалба (на фона на която наркобосовете от латино картелите изглеждат като жалки клошари) вероятно е била смятана доста предварително от организаторите на „Събитие 201“ , то е ясно, ама дали нещо не им се изля върху тефтера… Очакваше се, може би, зомбираните да хукнат към иглите както при пускане на нова серия Аѝфон, или или черенпетък, или ъпдеѝт на адиктивна компютърна игра – все същите зомбита се юркат първи, ама „данни-субектите“ нещо не кълват масово.
  А и сега с протестите, организираните движения и внесените дела в Хага, ламарината под г@зовете им нещо се напича…

  Дано босовете разпространяващи и налагащи Фармазависимост отнесат по-дебела тояга от онези разпространяващи Наркозависимост – много розов оптимизъм маѝ, дали?

  Ако не – алтернативен свят (медицина, образование, разплащане, услуги – доколкото може) – даваѝте идеи.

  1. Извинения, това трябваше да бъде отговор към репликата @Мария.

  2. Ами, объркана съм. 🙂 Единият вариант е бачо Кольовия, но не мисля, че много хора биха издържали така. Аз конкретно- бих, но съвременният човек е прекалено зависим от съвременния начин на живот. Най-вече: прекалено зависим от технологиите. Това ги (ни) прави лесна плячка. Сами си стоим в матрицата. На това трябва да се сложи край. На цифровизирания човек тоест. Отдавна станахме придатъци на компютри и айфони, вместо те да са наши придатъци.
   Руснаците нали свалиха наскоро един спътник- уж погрешка…Ама май си беше умишлено предупреждение. Та призивът ми е- РАЗСТРЕЛЯЙТЕ СПЪТНИЦИТЕ, ГОСПОДА! Погрешка, конечно! 😉

 14. Умрял един пропагандист-глупак.Св.Петър ги държи на стълбите клвид-идиотите.
  На тази стълба ще се нареди и Рада Аргировата.

 15. След 300 години Алхимиците на Франкенщайн се Върнаха за да създадат новия човек!!!

 16. На човек нищо не можеш да дадеш насила. Можеш само да му отнемаш.

  Очаквам корпоративките да реагират адекватно. Ама надали…

  1. Г-н трезвомислещ, във връзка с подобен случай в Италия, руснаци коментираха, че: 1.имунитет, 2.зараза, 3. ….. (голямата печалба тоест).

 17. Два пъти е игнорирал Пфайзер, Бил Гейтс и роднини. Това е логичният резултат. Не само трябва да се плати такса спокойствие, но трябва и таксата да е платена на правилната мафия. Човекът явно е подозирал нещо и е решил да се отчете на две места, ама и двата пъти не е оцелил правилната мафия. Представяте ли си, че тази мафия гледа и слуша вкъщи? Сложете поне в килера един таблет с windows и редовно го зареждайте, щото…поне малко милост да има кибер богът на MS. Не сте сложили ваксина, но поне windows сте купили и ползвате в килера – присъдата се отлага, заменя се с повишена доза зомбаж, може пък и да сложите ваксина, но не забравяйте – от правилната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>