« Върни се назад Публикувано на 30.04.2022 / 10:55

ЗАКОПЧЕЙТЕ ДЮКЯНИТЕ, ВОЕННИ, ПРОДУЦИРАНИ КАТО ПОЛИТИЦИ! „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ С МОМИТЕ ИМ НАПРЕД! „АФЕРА“ ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ ТЕПЪРВА БУТАЩИ СЕ НОВИ ПАРТИЙНИ ПРОЕКТИ ДА ПРИБЕРАТ НАЗАД ЛЮБОВНИЦИ, МЕТРЕСИ И ДЪРЖАНКИ! СТИГА НИ И „БЪЛГАРИЯ Е НАТО, НАТО Е БЪЛГАРИЯ“

На 5 май Стефан Янев щял да учредява партия „Български възход“. Загрявянето на новия проект бе напоително лансирано и организирано от близката до сърцето на Стефан Янев Ралица Симеонова, която му бе зам-министър на отбраната, иначе прокопиев кадър.

Новите проекти на употребени лица откриват сезона.

Усърдно прислужващ на Херо Мустафа и на Румен Радев, Стефан Янев мълча като п…., докато се подвизаваше като служебен премиер, от чиито правителства нищо съществено не произлезе освен вилнеене на кръга на Радев от Пламенузуновци и Николайкопринковци, които направиха каквото можаха да осерат де що има. И да захлебят, естествено. Не беше забелязал и що за измамници и идиоти са тогавашните му министри Простото Киро и Кокорчо.

Стефан Янев се правеше през цялото това време, че е „за лимонада“.

Сега „новото лице“ е пак близката до сърцето му Ралица.

„Български възход“? С момите им напред.

АФЕРА призовава всички тепърва бутащи се нови партийни проекти да приберат назад любовници, метреси и държанки. Поне да не се пъчат с тях напред от кумова срама, че и без това ни стига „нато е България, България е нато“.

Закопчейте дюкяните, военни,  продуцирани като политици, ако обичате!

Че хептен станахте за ташак.

Afera.bg

«